Alla inlägg den 12 maj 2009

Av Linda Johansson - 12 maj 2009 19:56

Godkväll !

Dåligt med bloggande dom senaste dagarna men jag har inte orkat !

Har sån magvärk nere (typ vid äggstockarna)

Jag har ABSOLUT ingen aning vad det kommer ifrån men jag har mina aningar kan vara så att jag har fått en cysta i äggstocken igen för det gör bara ont i ena sidan ! Det gör ont när jag sätter mej ner och när jag sitter och när jag går gör det också ont känner mej klumpig och har mått illa dom senaste veckorna (NEJ JAG ÄR INTE MED BARN)

Jag får avvakta i någon dag om det inte släpper så får jag ringa om en tid för gynundersökning så får dom kolla vad det kan vara för fel !


Imorse var det upp med tuppen kan jag lova ! Ställde klockan på 06.00

För Nea skulle åka till Järvzoo med dagis idag över dagen

Dom skulle vara vid resecentrum kl 07.00 så frukost behövdes före så klart !

Packade lite matsäck åt henne mackor , festisar , kalla pannkakor (Svårt att komma på något annat när dom inte har chansen att värma någonstans och att det ska ligga i väskan fram till lunch iaf)

En STOR bulle lite frukt och lite sånt !

Blev lite tungt för henne att bära tror jag men jag tror hon klarade det !

Nea har varit där hela dagen Micke och jag hämtade henne 16.40 vid resecentrum igen dom hade åkt buss till Gävle och tagit tåget vidare ifrån Gävle både på morgonen dit och sedan hem så hon hade fått åkt både buss och tåg !

Både Nea och bästa kompisarna Ida och Sanna hade somnat bredvid varandra på bussen hem berättade Sannas mamma ! hehe det är jobbigt att gå runt där en hel dag!

Men kul hade hon haft iaf hon hade sätt dom flesta av djuren förut Järven då men dom brukar vara skygga och svåra att se !


Micke skjussade hem oss till mamma och pappa för Nea var jätte sugen på att berätta om hur dagen hade varit så jag kunde inte säga nej även fast klockan var mycket !

Sedan åkte Micke hem igen känner STOR saknad och ENORM tomhet nu faktiskt även fast folk säger att det är bra att sakna varandra ibland att det är mysigare och roligare att träffas då så känner INTE jag så inte nu iaf !

För nu kommer vi inte träffas förens nästa vecka dag vet jag inte !

Men det bästa av allt det här är att Micke har fått jobb här i Gävle nu han börjar redan nästa vecka två dagar i veckan kommer det bli iaf till en början och då kommer han vara hos mej dom dagarna han jobbar !

det kunde INTE bli bättre :D

Då vet man iaf att man får träffas två dagar i veckan annars brukar det vara svårt ifrån dag till dag och veta när och hur många dagar !

Men som sagt var så saknar jag honom JÄTTE mycket endå !

Var meningen att jag skulle följt med honom hem antingen idag eller i morgon men nu ringde dom ifrån mitt jobb och frågade om jag kunde jobba Torsdag 13.00 - 16.00 (För dom hade personalmöte)

Och sen Lördag 14.00 - 20.30 och Söndag 07.00 - 13.00 så jag kunde inte säga nej Vi får helt enkelt träffas nästa vecka istället !


Nu sitter jag hemma ensam Nea ville SÅÅ GÄRNA sova kvar hos mamma och pappa inatt och jag kände att jag INTE orkade pga magen och att jag hade tvätt hemma som jag var tvungen att ta hant om !

Sen var jag SUGEN på att lägga mej i ett varmt skum bad också nu till kvällen som jag hade planerat när Nea hade somnat ikväll just pga magen då !

Så hon blev kvar där och jag åkte hem mamma kommer med henne i morgon innan hon börjar jobba ! Hon börjar vid 08.00 så hon kommer väl runt 07.30 någongång

Så nu tänkte jag lägga mej i ett VARMT skumbad en stund få se om magen blir lite bättre !

Sen blir det att ringa Älskling och sen sova !


Tjingeling !







Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards