Alla inlägg den 22 augusti 2010

Av Linda Johansson - 22 augusti 2010 17:53

Oj Oj Oj vilken natt det har varit ! Det är INTE många timmar som jag har sovit inatt precis ! Jag har legat & plågats så FRUKTANSVÄRT inatt så det är INTE sant har haft JORDENS tandvärk !

Började igår eftermiddag tog flera alvedon men ingen hjälpe !

Låg bara & plågades hela eftermiddagen , men efter ett tag så släppte det en stund & jag kände mej redo att ge mej på att gå ut endå som jag har planerat !

Planerade jue att ha tjejkväll igår men var tvungen att ställa in den pga tandvärken ... men då kände jag mej redo att gå ut , som TUR var så hade jag ingen alkohol då för det var hemma hos Jenny sen i fredags & hon var inte hemma så jag kunde endå inte gå ut ! & det är jag OTROLIGT glad för idag !

Fär som sagt var senare vid 01.00 tiden somnade runt 24.00 så kom värken tillbaka & stannade HELA JÄVLA natten så sammanlagt har jag sovit kanske 3 timmar inatt ... legat & gråtit & skrikigt resten av natten !

Så natten har varit en enda STOR plåga för mej :/

Sista gången jag vaknae var klockan 04.50 då bestämde jag mej för att jag sket i att försöka somna om ! Eftersom jag var tvungen att gå upp & ringa tandläkaren 08.30 då hade dom telefontid !

Men på något sätt lyckades jag somna om vid 07.00 & sov till jag skulle ringa !

När jag pratat med tandläkaren var det BARA att klä på sig göra sig klar & åka in till Andersberg i Gävle , för Sandviken var inte öppen idag eftersom det är helg !

Trodde att det skulle bli PRECIS samma plåga som förra gången jag var hos tandläkaren med SAMMA tand  eftersom jag VISSTE den här gången att det var en kraftig infektion som förra gången !

Men besöket gick JÄTTE bra fick ganska många bedövningssprutor & sprutor i huvudtaget var väl runt 6-7 stycken !

Sen efter besöket så åkte vi direkt till Valbo köpcentrum till apoteket där för att ta ut min penciliin (Självklart så vart det penciliin IGEN) plus starkare värktabletter så nu får jag äta penciliin i 10 dagar IGEN för SAMMA tand ! Sen åkte vi hemåt kände att jag VERKLIGEN  behövde sova en stund eftersom jag varit vaken hela natten ... somnade till en stund på soffan men vaknade igen efter en halvtimme typ av att det började göra ont igen när bedövningen var på väg bort ... tog en alvedon & gick & la mej igen somnade om & har sovit i några timmar nu :-D

 

skulle LÄTT kunna sova flera timmar igen ... men Nu ska jag göra mej klar äta lite grann eftersom jag inte ätit något på hela dagen ...

Sen gå iväg till Andreras & kolla på film med honom :-D

 Imorgon kommer ÄNTLIGEN min ÄLSKADE unge hem igen !

Så som jag har saknat henne lill skatten min <3

 Ta hant om varandra !

PUSS & KRAM

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards