Alla inlägg under april 2010

Av Linda Johansson - 23 april 2010 20:51

Hallå på er underbara individer !

Nu har jag fixat min dator ! Så jag är RIKIGT , RIKTIGT glad nu !

ÄNTLIGEN men internet krånglar lite grann men det är för att dongeln är traskig jag ska ringa till 3 till veckan & säga att jag behöver en ny !

 

Nea ligger & sover det har hon gjort ett bra tag nu !

Jag ska snart lägga mej jag med finns ingenting att vara vaken för !

Sen ska vi upp tidigt i morgon också för vi ska åka till Ekerö med mamma handla lite ciggaretter & alkohol ! Jajjjemään !

Äta smörgås bord på vägen hem blir säkert nån drink på båten men jag har jue Nea med mig så det blir bara en isåfall !

Ne nu blir det sängen för min del !

 

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man

Av Linda Johansson - 23 april 2010 12:49

Jag tänkte bara lägga in ett snabbt inlägg & berätta att jag lever

Men det är SKIT trökigt utan dator ! Får se om man kanske kan fixa det idag !

Ska ner till datametropolen & kolla om dom kan laga min sladd !

Så nu får ni hålla tummarna för det !

Annars då ? Jo packar & donar men allt med packningen är nästan klart så nu är det RIKIGT jävla tråkigt hemma !Men det kommer bli bättre iaf !

Sen har Nea börjat vara ute själv också men hon får bara vara på baksidan av huset eller framsidan eller nere vid skogen & det vet hon om !

Hon är JÄTTE duktig & går ingen annan stans

Så har hon grann tjejen Felica att leka med också så dom brukar springa in & ut hos mej eller hos Jennifer Felicas mamma ! Så det är skönt så vi båda kan hålla koll på dom små när dom är ute & leker !

Så när Nea har varit ute & lekt dom här dagarna så har jag fått ganska mycket gjort & det är skönt ! Felica kom & väckte Nea i morse kl 10.00 sen åt hon lite frukost sen sprang dom ut & var ute i nån timme !

Så kunde jag passa på att göra mej klar under tiden !

Det finns inte så mycker mer att skriva om just nu det står stilla faktiskt !

Men jag HOPPAS på att dom kan fixa min sladd så jag får ordning på datorn snart det SUGER att vara ensam på kvällarna när Nea somnat & BARA kolla på TV , då skulle jag vilja sitta vid datorn & vara social men vi får se !

Ha det så bra så länge nu allihopa !

 

Jag tänker iaf på dej ! Sen spelar det INGEN roll hur situationen ser ut !

Av Linda Johansson - 14 april 2010 20:54

Jahapp ! Kom nyss hemifrån Melle , hittade lite kläder endå men det vart mest lite slit & släng kläder men jag ÄLSKAR sånt , bara gå hemma & mysa i !

Satt & snackade lite grann planerade lite inför helgen , jag lånade lite kläder av Marielle bland annat ett par röda Jeans är ute efter ett par lika dana själv

men GÄRNA blåa men röda är snygga också ! (Ja jag har lite konstig stil jag vet jag klär mej i sånt som är bekvämt & snyggt MIN stil)

Kom nyss hem till mamma så nu blir det soff läga för min del !

Drömma lite drömmar om "honom"

Natti Natti !

 

Av Linda Johansson - 14 april 2010 15:02

Lika underbart fint väder ute idag som resten av  veckan !

Jag känner på en gång att jag mår MYCKET bättre när man får känna lite värme

Jag HOPPAS att det kommer fler fina dagar , gärna mer värme !

Jag har precis komma innanför dörren hos mamma & pappa

Knatade ner på stan till 11.00 hade möte med min handläggare på Miroi

Snackade lite om jobb & lite grann om allt annat hon är härlig den där tjejen !

Efter det gick jag direkt till mormor för att hälsa på lite grann , efter en stund kom mammi vi käkade lite grann sen gick vi hem hämtade Ludde & gick ner på stan för att käka en varsin glass ! Satt där ute i solen en stund innan vi gick vidare på en promenad med Ludde HÄRLIGT , HÄRLIGT , HÄRLIGT väder !

Så nu sitter jag här & bloggar inväntar ett mess ifrån Melle ska dit senare idag / kväll för att låna kläder av henne som jag kan ha i helgen !

Stannar väl ett tag där snackar lite skit med henne !

 

hare gött allihopa & käka MASSA glass & njut av den UNDERBARA solen !

Av Linda Johansson - 13 april 2010 09:50

Finns INGET härligare än att vakna när solen lyser in i ögonen på än   

Nu kan man nästan börja hoppats på att våren ÄNTLIGEN är här på riktigt

Jag tog med mej Ludde (Hunden) ner på stan  för att möta upp Melle & Mats  för att köpa en glass & gassa i solen på statstrappan !

Var RIKIGT härligt det , satt där i ca 2½ - 3 timmar & snackade skit

          Men efter 19.00 så blev det lite kallt så Ludde & jag knatade hemåt !

         Sov hos mamma & pappa inatt orkade inte åka hem igår la mej i soffan tillsammans med mamma & kollade på TV men jag måste ha somnat ganska snabbt för jag missade filmen vi kollade på !


Idag då ?

Jag ska strax gå ut med Ludde så han får göra sitt en andra gång !

Sen så klart kolla på "Våra bästa är" !

Invänta mamma som slutar 12.30 för att skjussa hem mej Ånyo (Loppis) kommer & hämtar lite möbler hos mej idag kl 14.00 så man lär väl vara hemma tills dess då ! Ska bli skönt att bli av med lite skit men tomt blir det hemma !  Blir så illa tvungen att sätta ihop mitt nya köksbord jag köpt på IKEA endå eftersom Ånyo tar med sig mitt gamla idag !

Man måste jue ha någonstans att käka på !

Mer än så har jag inte planerat för dagen ! Blir nog att jag drar igång dammsugaren en sväng efter dom hämtat möblerna ! Men det är svårt att dammsuga när det står STORA katronger med möbler i på golvet , påsar & katronger med grejer i som jag redan packat !

Men lite kan man dra av iaf   

Nej nu väntar Ludde på att få gå ut så det är väl dax att röra på sig nu då !

En liten upptadering idag iaf pappa ska försöka fixa laddaren då kan jag börja andvända datorn igen HOPPAS jag på !

Så får jag  köpa ett batteri när jag har råd någong gång efter sommaren kanske men jag klarar mej med laddaren tills dess !

Hare göttans allihopa & njut av den UNDERBARA solen   

Av Linda Johansson - 9 april 2010 17:26

  Hejj mina trogna kära blogg läsare ! Jag är jätte ledsen att jag inte kan upptadera min blogg så ofta nu för tiden , att det går så långt imellan gångerna ! Men som sagt var jag har inte haft råd att köpa något nytt batteri eller någon ny laddare till datorn än !

Jag har haft andra saker att köpa som jag måste sätta prio på först till den nya lägenheten , men jag lovar att jag ska fixa datorn VÄDIGT snart så ni har något att läsa & underhålla er med om ni har tråkigt !



Ja vad har hänt den sista tiden då ?

Jag har som sagt var köpt lite nya grejer till lägeheten , en tv-bänk & ett rumsbord & ett nytt köksbord ett mindre än det jag har nu !

Ska köpa en säng också men det får vänta tills jag flyttar in så jag vet om jag ska ha en 140 säng eller om jag kan ha en 160 svårt att få tag i 140 sängar nu

Dom är tydligen inte så aktuell längre ! Men om det blir en 140 säng så kommer jag köpa en madrass som kommer stå på ben försöka göra det snyggt iaf helst vill jag jue ha en sängstomme men det beror på om en 160 får plats i mitt vardagsrum !

Sen ska jag kika ut tapeter åt vardagsrummet & Neas rum också jag vet jue på ett ungefär vad jag ska ha för tapeter i vardagsrummet & Nea vill ha rosa tapeter i sitt rum ! Så vi får se vad det blir !

Annars har jag små packat lite grann , måste få tag i lite flytt kartonger bara

har 5st men dom kommer man inte så långt med !

Sen i Tisdags var jag & pappa till toppen & slänge en MASSA skräp ifrån skrubben & ur förrådet nerer i källaren !

Vi fick åka 3 JÄVLA vändor , fyfan vad man samlar på sig en MASSA skit !

Det är det BÄSTA med att flytta att man får bort en massa skit som bara ligger & tar plats så nu har man lite mindre saker att ta med till flytten iaf   


Nea var också JÄTTE duktig & slänga skräp hon har varit ledig ifrån dagis den här veckan pga att hon har varit RIKIGT dålig i magen !

Men på måndag ska hon iaf gå för hon är bättre nu som tur är !

Men så hände det en liten olycka på tippen när vi skulle gå ner för en järntrappa jag & Nea för att slänga skräp gamla hår spraysburkar & skit

Så ramlade Nea ifrån trappan & slog i huvudet & efter det så ville hon inte vara med längre hon orkade inte , så jag var VÄLDIGT orolig där ett tag att hon hade fått hjärnskakning men hon klarade sig ifrån det som tur var !

Olyckor händer så ofta lilla gumman jag vet inte HUR många gånger hon har ramlat ner ifrån trappor eller sängar sen hon föddes !

Ett under att hon inte gjort sig RIKIGT illa !


Nu är det BARA ca 3 veckor kvar innan det är dax för att byta bostad !

Jag HOPPAS att vi kommer att trivas där också !

Bara jag får iordning allt med möbler & tapeter så kommer vi nog att trivas !

Till veckan när Nea åker till Danne igen så ska jag ut & ragga kartonger så jag kan börja plocka ner lite böcker & skit man inte andvänder böckerna vill jag ha kvar men jag kommer inte ta in dom i lägenheten för dom kommer inte få plats

så dom åker ner i förrådet dom också !  


Är det någon som är intresserad av att köpa en snygg obehandlad TV-bänk för 300 kr finns ute på blocket så skickar jag över adressen om ni är intresserad ?



Nu får ni fått lite upptaderingar iaf jag hoppas att ni nöjer er med det här ett tag för det är allt jag har att erbjuda just nu !

På återssende snart hoppas jag !

Av Linda Johansson - 2 april 2010 11:30

// Hejj Hopp //

 

Ja då var det fredag då , & vad betyder det ? jo PARTY på hög nivå !

Sov hos mamma & pappa inatt IGEN vill inte vara hemma det är så tomt & tyst utan lill kärleken   där hemma !

Jag ska snart åka hemåt & börja göra mej klar invänta Tina sen ta nåt glas vin innan vi drar vidare till Sandra M som fyller år idag & ska ha lite kalas !

Sen vart vi hamnar senare ikväll efter det har jag ingen aning om men antagligen blir det 8an eller så blir det steeltown !

 

Imorgon är det fest igen , ladda inför det också ! Tillsammans med Tina , Marielle & Kajsa ! Vet inte om vi blir hos Marielle först & drar vidare till Poppe (Christoffer) eller om vi går dit på en gång det visar sig !

Känns skönt att veta att man är bjuden någonstans iaf !

Trökigt att det ska behöva vara så mycket känslog inblandat så man inte ens kan bli bjuden på fest tillsammans med ALLA kompisarna ! Men men !

Dom känslorna lär väl försvinna någongång , så man kan bli bjuden igen !

 

SKÅL PÅ ER SYNS I VIMMLET !

 

 

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26 27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards