Alla inlägg den 9 maj 2010

Av Linda Johansson - 9 maj 2010 20:30

Sitter & väntar på att Melle ska komma över för att glo på "småstadsliv" tillsammans med mej DÅÅÅÅLIGT man kommer garva då som man ALLTID gör till dom där dårarna !

Så det blir småstadsliv , lite götta & ett JÄVLA bra sällskap !

Nea sover i sin säng , det var lite segt att få henne att somna idag hon låg i sängen & skrek "TRÅÅÅÅKIIIGT" ett bra tag , men nu tror jag att hon halvsover iaf ! Så nu blir det en lugn kväll tillsammans med Melle !

Blir ett tråkigt & kort inlägg ikväll orkar inte mycket mer har varit SKIT trött idag men mitt dåliga humör försvann ganska snabbt faktiskt skönt de !

Ne invänta Melle som sagt var !

GODNATT mina vänner!

Av Linda Johansson - 9 maj 2010 11:15

Åh idag är det INGEN bra dag kan jag säga ! Jag är på dåligt humör & vill bara krya ner under täcket & bara ligga där ! Gömma mej för allt & alla !

Men istället har man en massa grejer man MÅSTE göra i vanlig ordning !

Jag måste hem till ma & pa & tvätta idag låna deras tvättmaskin ORKA gå ner till tvättstugan här idag , nee verkligen INTE !

Ska så småningom när jag har råd köpa mej en liten tvättmaskin så slipper man trängas med alla utlänningar här i området som bokar tvättstugan HELA tiden eftersom jag är van att ha en egen tvättmaskin & torktummlare som jag hade i 3 år så blir man bortskämd på det sättet !


Ne dax att göra sig klar har inte hunnit med det ännu , eftersom jag var tvungen att dammsuga av golven för det ligger sågspån ÖVERALLT !

Jag är så SJUKT trött på kanin jäveln nu , så jag har lust att nacka fan skapet !

& Nea håller på att ta ner mej TOTALT idag !

Så efter det här klag inlägget så förstår ni vad jag menar att det INTE är nån bra dag idag & att jag är på dåligt humör !!!

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards