Alla inlägg den 3 april 2012

Av Linda Johansson - 3 april 2012 21:43

Lär säga att jag verkligen tycker att det är skönt att det inte är nå mer skola den här veckan ! Imorgon är det studiedag skulle igentligen ha datakunskap , på Torsdag är vi lediga ifrån Etiken och på Fredag är det lång Fredag (En röd dag) Men självklart ska jag plugga hemma ... men jag behöver inte vara i skolan bara det är underbart att slippa trängas med alla där !


//


Idag har Marcus och Nea gjort hemmagjorda köttbullar tillsammans ... satt i köket och rullade en massa köttbullar medans jag sprang runt som en äggsjuk höna och försökte få lite ordning här hemma !

Och dom blev väääldigt goda , så nu har man matlåda tills imorgon också ! Tur att älsklingen är bra på att laga mat Och Nea tycker att det är väldigt kul att hjälpa till i köket ... Så länge dom vill hjälpa till så får man vara glad det kommer garanterat den tiden hon inte vill göra ett skit utan man får nästan muta henne till att göra något ! :-)

Men det hör till !


       

Lill älskligen sover sedan ett tag tillbaka ... Själv ska jag krypa upp bredvid stor älsklingen och kolla på Big Brother innan jag tar med mej honom och kryper ner i sängen ... är ganska trött efter ha klivit upp tidigt i morse !

Roligare inlägg än så här blir det liksom inte ! hoppas ni inte gråter för det ! :-)

Av Linda Johansson - 3 april 2012 08:52

Godmorgon !


Oj , det känns kan jag lova ... är så grön i helvete trött just nu ... men skolan väntar och sova får man göra nån annan gång ! kul att sitta och lyssna på en pladder kuse i timma innan det är lunch och sen plugga satan till provet !
Undra om jag kommer att somna på lektionen idag ! Hmm kan hända ... hur jobbigt är det inte liksom att bara sitta på arselet och lyssna på någon som pratar heeela tiden ? Och sen dom "duktiga" pluggisarna som slänger in en fråga lite då och då för att dom är jue såååå duktiga ! Nej jag är inte sugen på detta idag ... älsklingen ligger och snarkar för fullt ... kul att han kom upp imorse och satt med oss vid frukosten iaf det uppskattade jag verkligen ... men sen somnade han om ! Klart han får sova han har jobbat förmiddag hela helgen plus igår ! (Iblan kan jag vara snäll jag också) men det bara när jag känner att jag vill vara det inte annars ! höhö !


Vad som händer efter skolan vette tusen det ... inget planerat så här långt ... beror på värdet blir det fint så kanske det blir en promenad eller något ... om det ska snö som det tydligen måste göra varje dag så blir vi inne och hittar på något ! Jag är jätte sugen på att baka ville prova nå nytt ... kadermunna kaka kanske ? skrev ner nå recept på det igår kan jue vara gott vad tror ni ? Jag har inte smakat det förut så jag har ingen aning !
Nej dax att slå en drill och hojja iväg till skolan ... undra om jag halkar på vägen skulle inte förvåna mej !


Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11
12
13 14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards