Alla inlägg den 5 april 2012

Av Linda Johansson - 5 april 2012 22:37

Nu är jag trött kan jag lova er !


 


Vart en sväng in till Gävle för som sagt var fixa nytt legg med älsklingen ! Tog bussen in gick direkt och åt thaibuffé sjukt gott var det ... inte alls som Sandviken här finns det inge god Thai mat ! Mysigt att sitta och små prata och bara vara ! Sen gick vi vidare ner emot stan passade på att knata in på Cubus där köpte jag en ny vårjacka åt Nea fast jag nyss köpt en Jeansjacka åt henne men hon behöver ha en vindjacka också för än så länge så är det kallt på mornarna och kvällarna då passar det inte sig att hon har en Jeansjacka på sig bara då fryser hon !

Hittade en röd vindjacka super fin på henne för 400 kr inte så farligt tog en större stolek så hon kan ha den nästa år också ! (Nu kommer snålheten fram) Sen tog vi en promenad till polisstation ... möttes av en otrevlig tjej polis det första man gör ... men men så kan det vara ibland och inte nog med det så fick jag inte fixa nytt legg utan någon nära anhörig som kunde gå i god för att jag var jag Marcus fick inte så det slutade med att mamma & pappa fick hämta Nea i skolan och komma in till Gävle för att pappa skulle legitimera mig och styrka på att jag var jag ! Tur att det löste sig endå vägrade åka in en annan dag när man väl tagit sig i kragen och tagit sig in efter 2 år liksom ! Men nu är det gjort och vi väntar på att korten ska bli klara så vi kan hämta ut dom !


//


När vi kom hem så ville Nea leka med Lill Johanna så vi ringde hennes mamma som kom med henne på en gång så tjejerna var ute och lekte hela tiden ... Nea har fått en ny kompis en tjej lite äldre men endå inte i samma hus som oss men en trappa ner så det är super kul så dom har lekt hela kvällen gått påskkärringar och fick ihop en massa godis !

Medans jag och Älskligen slängde ihop lite mat och efterätt (fruktsallad)

Så nu ligger Nea och sover älskligen ska väl cykla hemåt för han ska upp och jobba tidigt imorgon bitti och det går inga bussar den tiden härifrån mej ! Typsikt ! Men så småningom så har vi körtkort båda två och det blir en stor skillnad för oss frihet jag ger mej inte jag ska ha ett körkort och jag ska kämpa på bra så det inte dröjer allt för länge !


//


Ne nu ska jag kramas lite med älskligen innan han ska bege sig hemåt och jag ska krypa ner i sängen är fruktansvärt trött nu det känns att det har varit tidiga mornar hela veckan nu ! Tack och lov för att det är helg imorgon och inte en vanlig fredag ... så jag och Nea kommer att få sovmorgon imorgon och det behöver vi båda nu !


 

Av Linda Johansson - 5 april 2012 10:18

Godmorgon !


Pigg och glad ... för en gångs skull :-) Mitt morgonhumör är verkligen inte bra har jag kommit på ! Det tar ett bra tag innan jag vaknat till och det släpper ... synd om dom som råkar i min väg på morgonen !

Jag och äklingen ska ta bussen in till Gävle idag för att fixa nya legg ... det är på tiden nu ... mitt legg är 2 år gammalt !

Hooops !

Men först ska vi gå och äta tillsammans någonstans ... Nea hämtas av mamma i skolan idag för ibland behöver man få lite egen tid ... vi får inte ofta så mycket tid tillsammans eftersom Marcus jobbar och ibland jobbar han sent och är helt slut när han kommer hem och somnar ganska på en gång .... och jag går i skolan sen så är älsklingungen hemma varannan vecka också och då ser vi till så att hon kommer i första hand ! Därför är det viktigt att få en hel dag ihop ibland vilket inte händer allt för ofta ... Så vi bestämde att åka in bara vi två tillsammans ... ska kika runt lite efter något åt Nea som jag kan lägga i hennes påskägg också ... för nå godis blir det inte för hon har alldeles fööör mycket godis redan så något sånt får hon inte !Men kanske någon sak eller kläder eller någonting ... vi får se vad det kan tänkas bli när vi kommer dit !


Maken till kille att ta tid på sig i badrummet ... herregud ! Han är värre än vad jag är ... han har stått där inne hela morgnen typ tur att vi tjejer kan vara lite flexibla och sitta lite överallt och sminka oss :-P

Nu är det min tur tycker jag ! höhö !

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11
12
13 14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards