Alla inlägg den 4 april 2012

Av Linda Johansson - 4 april 2012 16:38

Så här oskyldig kan jag se ut när jag fått lite skäll !


 


Tror ni att det är lätt att skälla på någon som är så sjukt söt ? Knappast !

Av Linda Johansson - 4 april 2012 16:21

Snart så får ni hålla er inne om ni är rädda om livet !


Jag ska ut och köra snart ... lämnade inte sista papperna idag och betala in avgiften igår så nu väntar jag bara på att få det beviljat att jag får börja övningsköra ... sen jävlar ska jag ut och köra ! Om jag är rädd ? hahah Oja som bara fan , men det är bara att tuta och köra  ! Eller vänta lite det är nog andra som kommer att tuta på mej när jag ska ut i trafiken :-P jag kommer  nog attt blå hålla ratten och pappa kommer nog sitta på nålar ... Men tidsnog så lär man sig ... ! Jag kommer att bli den där arga i trafiken ... speciellt när man ser när det står "övningskör" på bilen och det ligger en annan bil bakom som ligger och trycker den där stackarn som övningskör i arselet ... hur jävla fräkt är inte det då ? Man ska ha överseende med dom som övningskör tycker jag ... för dom har själv varit där en gång jag tror att dom har glömt det ! Det är inte kul att ha någon som sniffar en i röven när man ska koncentrera sig på att köra ! Man är nervös nog endå !  Men det kommer att bli skit kul att få gasa lite ! :-)


    



Nea är ute och leker nånstans i området ... (tur att hon har en telefon) lär tacka Daniel för det ! Annars skulle man sitta som på nålar och inte få en lugn stund om man inte kunnat ha kontakt med henne ! (Höns mamma som man är) Själ skulle jag ha städat men har inte kommit längre än att bäddat rent i sängen ! Hur lat får man bli liksom ? Endå så har jag inte gjort mycket idag ... kanske är det som är problemet ? hmm !
Men kan nog vara för att det blev väldigt sent igår kväll , kollade på TV med älsklingen såå otroligt mysigt ! Inte ofta båda är vakna tillsammans så sent på kvällen ... sen låg vi bra länge i sängen och pratade om det mesta ! Bara höll om varandra ! Det är kärlek det !

 

Många har jue funderat på hur jag och Marcus träffades ! Tänkte att jag skulle berätta lite kort fattat !

 

Jag och bästa Jenny L hade haft lite för fest hos hennes föräldrar och bestämde oss för att fortsätta ta något glas på en pub här i Sandviken ... hade riktigt trevligt men ack vad full jag vart ... Lite överbefriskad eller det vill inte säga lite !

När puben stängde så gick vi emot bibloteket där såg jag en killkompis till mig som jag gick fram och snackade med ... men jag såg också Marcus (inte för att jag visste vem han var då) antagligen så tyckte jag väl att han såg bra ut eller något för jag vräkte ur mig en kommentar som skulle få dom flesta att backa undan men inte Marcus ! :-)

"DEJ SKA JAG HA !!!"

Full och knäpp som man är så tänker man inte så mycket på vad man säger ... mer vart det inte sagt killarna åkte iväg med taxin och vi gick vidare hemåt ... dagen efter så hade Marcus lagt till mej som vän på facebook och jag bekräftade så klart det gick någon dag utan att han skrev något så jag tog modet till mig och skickade ett mejl till honom för att ha något att skriva så bad jag om ursäkt att jag varit så full och vräkt ur mej saker till han den kvällen !

Han svarade så klart och vi skrev till varandra ganska mycket , bestämde att vi skulle träffas och ta en promenad tillsammans en promenad blev tre och idag sitter vi här tillsammans och det känns otroligt bra med honom !

Så antagligen så funkade mitt lilla "raggningsförsök" den kvällen utanför bibloteket ! ;-D

Men enligt Marcus den kvällen så har han sagt att han blev rädd och tänkte vafan är det där för nå jävla miffo typ !

Hmm ! Tror inte det va ;-P


 


Så nu vet ni hur det gick till när Marcus och jag träffades .... lite speciellt men man kan blicka tillbaka till den kvällen och det blir ett gott skratt tillsammans :-)

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11
12
13 14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards