Alla inlägg den 17 februari 2013

Av Linda Johansson - 17 februari 2013 22:55

Godkväll !


Usch vad jag känner mej trött jag ska snart krypa ner i sängen men tänkte slänga in ett inlägg och kolla klart på Johan Falk filmen som går på tvn nu innan jag kryper ner för kvällen ! Jag har nyss tryckt i mej en vitlöksbaguett med tzatziki hur gott som helst jag är väldigt svag för vitlök men sen kan man lika gärna hålla käften för det är ingen som vill prata med än endå när man stinker vitlök i hela käften :-) men vad gör det , det är ju så sjukt gott ! Minns mammas kommentar till mej en gång när jag hade ätit vitlök för mamma hatar nämligen vitlök både lukten och smaken hon klarar inte av det ... Så kläckte hon ur sig "Linda nu får du sluta andas det stinker här" haha jo det är ju skit lätt och sluta andas bara så där ! Synd att det ska lukta så mycket av vitlök ....


Fick ett sms av min lill älskling idag ... jag blev så otroligt glad att få höra av henne det är inte ofta jag hör av henne när hon är hos sin pappa men dom få gångerna hon hör av sig så blir jag lika glad varje gång ... Så nu kan jag klara mej tills imorgon när jag äntligen får hämta hem min lilla skatt saknaden är enormt stor just nu ... Så till nästa helg blir det kalas för att fira min stora tjej som fyller 8 år ... köpte dom sista presenterna idag nu får det räcka med presenter det är inte många men dom kostar och ju äldre hon blir ju dyrare saker önskar hon sig ... hela kalaset har gått på nästan 2000 kr hittils men jag ska ge henne en slant också som hon får köpa vad hon vill för och sen så kommer den lilla släkten vi har och då blir det mer pengar/paket ... så jag får försöka mej på att baka tårta till veckan då ...

Nu ska jag krypa ner i sängen strax förbereda och bädda upp så det bara är att krypa ner sen jag vill vara pigg imorgon när jag hämta hem trollungen ... !


Godnatt !

Av Linda Johansson - 17 februari 2013 09:54

Tänk vad man kan göra med lampor :-) hade ett par bilder på Nea på lager och tanken slog mej att varför inte andvända dom istället för att dom bara ligger i skåpet ! Så med lite fantasi så blev det så här !


Utan lamporna tända !


   



Med lamporna tända !


   


Ber om ursäkt för dålig kvalitet på bilderna men kameran är inte den bästa !

Av Linda Johansson - 17 februari 2013 08:14

Godmorgon !


Så klart så vaknade jag tidigt i morse bara för att jag kunde få sova ut ... hmm konstigt det där är på hugget nu faktiskt , känner mej pigg och utvilad endå så jag fick väl den sömn som jag behövde och därför så vaknade jag ... ska slänga in ett inlägg sen ska jag sätta igång och bädda rent i sängen och påbörja dammningen här hemma ... har lite annat som jag ska göra idag så ju tidigare jag börjar dess bättre ... Hade tänkt att kolla på en film som började rätt sent igår kväll men precis när den började såg väl lite i början så orkade jag inte hålla ögonen öppna typiskt när man har gått och tänkt att man ska kolla på ett speciellt pogram eller film som går på TVn så somnar man ! Det var nån vampyr film med Josh Hartnett så det hade varit intressant att se han i en sån film :-)


Hur som helst !


Angående tidigare inlägg så var det inte så att jag ville hänga ut någon eller kasta skit på någon ... om ni uppfattade det så ... utan det var mina egna känslor jag skrev om hur jag känner när Nea inte är hos mej och hur tråkigt jag tycker det är att aldrig få chansen att ordna ett barnkalas åt mitt eget barn ... Det där med att hänga ut någon eller vara elak , det känns som om att jag har kommit ifrån det på något sätt ... vad får man ut av det liksom ? En dag när Nea blir större så kan hon gå in och läsa i min blogg och kanske läser att jag skriver elaka saker om folk som hon älskar ... och den som förlorar på det är jag själv och ingen annan ... Så lite så tänker jag efter lite uppläxning av folk i min närhet :-) sen om andra väljer att skriva om mej så är det upp till dom det kan jag inte göra någonting åt men jag kan vara bättre än så , jag kan vara mer vuxen och visa att jag inte håller på med sånt längre ... bra va ? :-) Jag vill inte att Nea ska tycka att jag är elak emot någon eller skriver elakt om andra utan jag vill vara en bra förebild åt min dotter , någon som hon ser upp till och som gör dom rätta sakerna och visar att man ska vara snäll emot varandra !

Vuxen poäng till mej :-)

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards