Direktlänk till inlägg 22 april 2012

Helgen som varit !

Av Linda Johansson - 22 april 2012 21:41

Godkväll


Imorgon är det Måndag igen dagarna / veckorna Nea är hemma går så jävla fort man hinner knappt med och bara tanken vad som väntar i veckan för henne gör mej illamåeende ! Tyvärr så är det så ... tycker verkligen synd om Nea ibland jag hoppas att hon en dag vågar säga ifrån vilket hon inte gör nu ! Hon är helt slut när hon kommer hem veckan efter hon varit hos sin pappa det är knappt så hon orkar äta kvällsmat ... det som gör mest ont är att hon inte får träffa sin pappa lika mycket som hon skulle vilja ... men jag tänker så att det är hans förlust det han missar med sin dotter ... Jag vet med mej själv iaf att jag har inte missat en dag knappt under Neas uppväxt jag har tagit del utav allt hon gjort och gör så något dåligt samvete tänker inte jag ha iaf ... Jag skulle inte vilja missa en dag med henne om jag inte måste !Som veckorna hon åker till sin pappa det är dagar som jag måste missa fast jag inte vill !


Hur som helst !


Veckan som gått har varit bra jag är så äckligt trött på ordet "Mysigt" "Mysig" så jag kan kräkas det andvänds heela tiden så jag tänker då inte andvända det ordet ... för det är inte alltid mysigt och mys ! Jag kan vara ärlig och säga att vi har haft lite turbulans vissa dagar ... Nea är i en ålder som är väldigt svår just nu att  hantera ibland så står man helt maktlös och har absolut ingen aning om hur man ska hantera situationen ... Jag brukar tänka att det går över hon kanske inte själv många gånger heller kan hantera sina känslor och vad som händer i hennes kropp , den växer jue hela tiden speciellt nu under skolåren då växer kroppen som mest och ibland så har man svårt att hantera sina känslor jag vet själv hur svårt det var många gånger under min tid i skolan så jag brukar tänka lite så för att kunna förstå henne bättre men ibland så blir det bara fööör mycket !

  

  

Fredag

Hälsade på mamma & pappa innan vi åkte hem och mös ner oss i soffan framför en film och lite ostkrokar den som orkade hålla ut längst var Nea ... Marcus somnade redan vid 20.30 (det är inte klokt) men sant ... Jag höll ut längre men det brukar jag göra ... men somnade före Nea och filmen så klart i soffan ... Så Nea väckte mej när filmen var slut stackarn men efter en hel vecka när man har gått upp tidigt pluggat , jobbat och sen tagit hant om hemmet så är man trött men inte var Nea sur för det ! tur det !



Lördag

Tog en underbar sovmorgon till 09.30 kunde inte ha önskat mej nå annat just då ... sååå otroligt skönt att få sova ut Åt fruksot tillsammans familjen ♥ sen gjorde oss klar för att åka hem till Marcus mamma och hennes karl på lite fika var det tänkt och meningen iaf ..men fikat blev till en underbart god mat , plankstek med mos och kött ... Huuur gott som helst , efterätt också super gott , och två glas vin tillsammans med Marcus mamma ... det var väldigt trevligt oväntat men väldigt trevligt ... Tycker mycket om hans familj dom är så trevliga och man känner sig verkligen välkommen hans mamma och jag kommer jätte bra överns kunde inte ha önskat mej en bättre (Svärmor) Så det blev en väldigt lyckad kväll ... Nea och jag bestämde oss för att sova över hos mamma & pappa hyra film och äta lite godis det var ett tag sen och eftersom Marcus endå skulle lägga sig i tid för att han skulle upp och jobba förmiddag dagen efter så passade det bra att vi sov över där ... men vi kom inte till videohallen förens 20.30 så det blev lite sent men är det helg så är det ... då finns det inte många tider att passa iaf inte hemma hos oss då kan man slarva lite ... När vi kom hem till mamma & pappa så var moster där så det blev ett jäkla kackel oss imellan så klart ... vi är ganska bra på att pladdra moster och jag ... runt 21.30 eller om hon var mer så bestämde sig Nea för att hon skulle kolla på en av filmerna hon hade hyrt ... före hade hon ingen lust med det för hon satt helldre och spelade spel på datorn ... så vi bäddade ner oss och satte på filmen och när filmen var slut så var klockan 00.15 det är sjukt ... att Nea orkade hålla sig vaken så länge ... igentligen så borde jag inte ha tillåtit henne att vara vaken så länge , men som sagt var undantag !

Men efter filmen somnade hon iaf !




Söndag

Jag vaknade före Nea runt 09.00 konstigt med tankte att det blev så sent dagen före ... blev en lugn och slapp förmiddag med film och prat innan vi åkte iväg och kollade på gymnastik uppvisning för brorsdottern ... hon var så duktig så ... det riktigt strålade om henne när hon sprang runt där nere med sina kompisar riktigt kul att hon tyckte att det var kul att visa upp det hon hade lärt sig ... efter det följde vi med mamma & pappa hem och fika lite innan Nea och jag åkte hemåt för att påbörja läggdax !


 

Så så har våran helg sätt ut , ganska lugn men endå roligt att vi har varit tillsammans med nära och kära hela helgen det är det som betyder mest inte hur mycket man gör tillsammans utan att man är tillsammans ! Då behövs det inte att man göt någonting alla gånger !  Vi har iaf haft en super bra vecka nu ska jag ladda batterierna till nästa gång älskade barnet kommer hem !

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Johansson - 14 augusti 2013 12:09

Slänger jag in en bildbomb så rolig har jag blivit :-)                                     ...

Av Linda Johansson - 13 maj 2013 11:55

Tung dag idag men lägger endå på ett leende på läpparna bara för att ! ...

Av Linda Johansson - 1 maj 2013 21:30

Ledsen att jag bloggar så dåligt nu för tiden ... men ni som följt min blogg vet varför , som plåser på såren så ger jag er en till bildbomb som vanligt får bilderna tala för sig själv !                         Puss & Kram så länge ...

Av Linda Johansson - 21 april 2013 21:28

Bilderna får tala för sig själv den här gången !                       ...

Av Linda Johansson - 17 april 2013 14:41

Jag bara ÄLSKAR den här låten ! Ingen låt har fått mej att rysa i hela kroppen som just den här låten gör , plus att Bruno Mars har den här hesheten speciellt i den här låten som jag är så jävla svag för när killar sjunger ! Jag bara njuter !    ...

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11
12
13 14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards