Direktlänk till inlägg 5 oktober 2010

Rubrik saknas

Av Linda Johansson - 5 oktober 2010 13:32

Ensamståeende !

Ibland känns det så OTROLIGT svårt och tufft att vara ensamståeende !

Det känns som om folk tittar ner på mig för att jag är ensamståeende och så pass ung ,

jag var faktiskt bara 17 när jag vart med barn hade precis fyllt 18 när jag fick min lilla kråkunge !

Jag skulle också vilja dela allt det här med någon , men det är så OTROLIGT svårt för mig att träffa någon verkar det som , antingen så går dom tillbaka till sina ex eller så har dom nyss kommit ut ifrån ett långt förhållande !

Ibland känns det som om det är MEJ det är fel på och inte dom ?

Jag har delat mitt ansvar med mina föräldrar sedan Nea föddes för jag har inte haft någon annan att dela det med , eller någon annan att kunna

prata med när det är svårt eller jobbigt !

Då är jag rädd att dom ska tycka att jag misslyckats eller att jag inte klarar av mammarollen att jag inte borde skaffat barn när jag var så ung !

Jag ångrar inte Nea jag älskar henne mer än ord kan beskriva !

Men ibland så vill jag bara fly ifrån allting , allt ansvar , alla måsten !

Jag skulle vilja kunna dela det här med någon som jag lever med !

bara att kunna fråga " kan du ta den diskutionen med henne nu för jag orkar inte just nu" men det går inte ! Jag är glad att jag har Nea i mitt liv , jag skulle inte kunna tänka mej ett liv utan min lilla prinsessa men ibland så känns det inte som om jag räcker till !

 Att jag kan ge Nea det som hon behöver många gånger !

 Kanske jag är för självisk för att ha barn ?

Eller är jag för omogen för ett sånt stort ansvar ?

Jag vet inte jag vet bara att ibland orkar jag inte ! Ibland känns det som om jag ska pricka , jag får sån attack att jag inte räcker till att jag inte är nån bra mamma , jag försöker vara stark , jag har VEKLIGEN kämpat i 5 snart 6 år ensam ! Men endå känner jag att jag inte räcker till ?


Kände att jag behövde skriva av mig lite , kanske någon vet vad som kan vara fel varför jag känner så som jag gör ? Isåfall är jag tacksam om ni förklarar för mej vad det kan vara för jag vet inte själv !



 Jag älskar min skatt över ALLTING annat på denna jord ! Jag skulle kunna göra ALLT för henne ! Jag skulle kunna ta ner himlens alla stjärnor åt henne bara jag kunde göra det ! Det vi delar är något speciellt något så OTROLIGT vackert , värdefullt och en sån OTOLIG lycka ! Jag skulle ALDRIG vilja vara utan dej mitt lilla hjärtebarn !


     

 
 
Ingen bild

Mor till en dotter

5 oktober 2010 21:03

En Mamma till en annan mamma...

Att vara ensam är aldrig lätt, att känna sig ensam är alltid svårt. Men det betyder inte att man faktiskt är ensam!
Om det gäller vänner, förståelse för någonting eller att dela sitt liv med någon... Själv har jag mycket få vänner - det är ensamt! Saker jag upplever och behöver dela med någon som inte finns där... Frågor, bekymmer, glädje och sorg som man på något sätt behöver dela, prata om, få svar på.

Vilka finns i ditt och din dotters liv? Förrutom dina egna föräldrar som du redan delar ditt föräldraskap med? Pappan? Andra släktingar? Hur ser umgänget ut, kan man ändra på det? Kanske behöver du mer tid åt dig själv under en period? Jobb eller studier, tid för dig att samla dig och gå igenom ditt liv, vad DU vill...
Så att tiden med din dotter blir bra för er båda. Förstår du hur jag menar? =/

Det är inte lätt att vara förälder, det är inte alltid lätt att vara människa =) Under vissa perioder i livet är uppförsbacken allt för brant och då kan man behöva lite mer hjälp - och det är HELT OKEJ! Det betyder ingenting, annat än att man är stark och modig, som vågar säga det! Det betyder att man är KLOK som ber om hjälp när man behöver det.

Styrke kramar på dig

 
Ingen bild

Lilla mig

8 oktober 2010 20:14

Nea verkar vara en helt fantastisk tjej, söt och gullig! Eftersom att det är du och hennes pappa som har uppfostrat henne. Funnits för henne i ut och skur så är det ju NI som ska ha all "credit" för att hon är den fina söta duktiga tjejen hon är idag. Du räcker till! Du kämpar! Det kan man läsa i dina blogginlägg. Man är aldrig ensam, även fast man känner sig så! Trust me. Kämpa på Linda, för alla småsmå saker du gör för Nea varje dag har betydelse och hon älskar sin mamma oavsett hur mycket pengar eller saker hon får! Keep on going!

 
Bloggaren

Bloggaren

9 oktober 2010 10:17

Tack så mycket tjejer för era komentarer det betyder mycket att se att folk inte dömmer mej för att jag inte alltid orkar :)

Jag VET att jag gör mitt bästs för mitt barn , det gör man jue alltid ... men känslan att inte råäcka till ibland finns fortfarande kvar .. jag tror nog att ALLA föräldrar speciellt mammor känner så ibland så jag är nog inte ensam om det :)

Tack igen tjejer ni är guld värda och tack för att ni besöker min blogg och följer min vardag :)
MÅNGA kramar till er !

http://lindajoohansson.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Johansson - 14 augusti 2013 12:09

Slänger jag in en bildbomb så rolig har jag blivit :-)                                     ...

Av Linda Johansson - 13 maj 2013 11:55

Tung dag idag men lägger endå på ett leende på läpparna bara för att ! ...

Av Linda Johansson - 1 maj 2013 21:30

Ledsen att jag bloggar så dåligt nu för tiden ... men ni som följt min blogg vet varför , som plåser på såren så ger jag er en till bildbomb som vanligt får bilderna tala för sig själv !                         Puss & Kram så länge ...

Av Linda Johansson - 21 april 2013 21:28

Bilderna får tala för sig själv den här gången !                       ...

Av Linda Johansson - 17 april 2013 14:41

Jag bara ÄLSKAR den här låten ! Ingen låt har fått mej att rysa i hela kroppen som just den här låten gör , plus att Bruno Mars har den här hesheten speciellt i den här låten som jag är så jävla svag för när killar sjunger ! Jag bara njuter !    ...

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards