Alla inlägg den 18 januari 2013

Av Linda Johansson - 18 januari 2013 21:18

Äntligen lite helg !


Fast jag ska kanske inte klaga , den här veckan har varit bra endå och ganska lugn men det är alltid skönt med helg endå ! Jag och Nea har haft lite myskväll men hon orkade inte hålla ut nå längre så hon bad själv om att få gå och lägga sig , och det kan jag tala om att det är inte ofta det händer ! För mej blir det också kväller ganska snart klockan ringde 06.00 imorse och det är jag inte van med man har blivit ganska bortskämd med sovmornar dom senaste veckorna under lovet men endå på något sätt så var det skönt att komma upp när klockan ringde lagomt trött så där , den riktiga tröttheten om senare när jag satt i skolan , det brukar bli lite stressigt på morgonen speciellt när jag och Nea nästan börjar samtidigt då sk jag själv göra mej klar och sen få upp Nea och göra frukost bädda sängarna och plocka ihop det kan bli lite stressigt och då hinner man inte känna efter att man är trött utan man känner av tröttheten när man väl sätter sig ner och slappnar av ! Ämnet Psykiatri verkar intressant vi pratade om hur man behandlade psykiskt sjuka förr i tiden och sånt tycker jag är väldigt intressant hur dom andvände sig av olika behandlingar som till och med dödade en massa patienter hur sjukt är inte det ? Så det här kan nog bli en intressant och roligt kurs endå :-)


Jag förstår inte hur man kan skylla över allt på en enda person , som att allt skulle vara bara ens fel ! Man är alltid två om inte fler när det handlar om osämja eller bråk ... man bidrar precis lika mycket till att det ser ut som det gör varken mer eller mindre ! Sen att det skulle vara fel att Nea kommer hem till sin mamma igen enligt andra , det är så verkligheten ser ut din lilla dröm försvann upp i rök när verkligenten knackade på dörren och du fick inse att din lilla fantasivärld inte var så underbar som du trott i några dagar ! Det är ÄR verkligheten Nea har en mamma som hon bor hos varannan vecka och hennes pappa den andra veckan  när ska du inse det ? Hur orkar du sitta och mala i din blogg varje jävla gång att det är sååååå synd om Neas "Lillasyster" som inte får hämta hem sin "storasyster" att det gör så ont i dig när hon frågar det , att du önskar att "lillasyster" aldrig någonsin får reda på hur människor kan bete sig , bara för att jag får hem mitt barn ???  ett avtal som jag och tösens pappa har skrivit tillsammans , det tycker du är fel för att du inte vill att mitt barn ska få komma hem till sin mamma ??? för att jag inte ger bort mina dagar för att DU tycker det ?? ... herregud människa tror du inte att det är fler syskorn som har det så ? När ska du inse att Nea har ett hem här precis lika mycket som hon har hos sin pappa ? Och det är ingenting du eller någon kan göra någonting åt det ! Det är bara att gilla läget ! Hur orkar du skriva samma sak varje gång Nea kommer hem hur svårt och jobbigt det är ! Nea är tillsammans med sin mamma hon har det bra ! det är inte mer än rätt  , det är så verkligheten är för barn som har separerade föräldrar när ska du förstå det ??? Det är synd om dig om du tror någonting annat men vad du tror det bryr jag mig inte ett dugg om , för du kan inte göra någonting åt något utan det enda du någonsin kommer att få göra det är att gilla läget hur det ser ut , nå mer har du inte rätt till ... hur känns det ? Att vilja göra och påverka så mycket mer men endå inte kan göra någonting ? Det måste kännas frusterande för dig och det förstår jag , men bryr jag mig ? Nej det gör jag inte !


Nog om det och människor som knappt är värd att slänga en tanke till !


Nu ska jag snart också krypa ner i sängen nya äventyr och skojigheter väntar oss imorgon ! Får se när jag hinner blogga imorgon men jag ska nog inna med ett eller två inlägg !

Av Linda Johansson - 18 januari 2013 09:05

Skola ! Intressant men jag är sjukt trött idag ! Ikväll ska vi ha myskväll jag och hjärtat :) hörs !

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards