Alla inlägg under april 2012

Av Linda Johansson - 11 april 2012 11:06

Godmorgon !


Jag hade så gärna velat vakna med solen som lyser in i fönstret i ansiktet ... men ikke istället så ska det regna idag också börjar tröttna ganska rejält på det här ... jag vill ha sommar och värme ! Men det verkar som om vi får vänta ett bra tag på det ... hmm ! Men den som väntar på nå gott eller hur är det man säger !? :-)

tog en liten sovmorgon i morse ... strax efter 09.00 traska jag upp slänga mej i soffan och vakna till lite framför TVn !

Nu är det väl dax att göra sig klar för dagen ... ska åka över till mamma & pappa en stund idag tänkte jag !

Sen efter 18.00 kommer älskligen hem då blir det att fortsätta tvätta och så klart en film eller två !

inge sugen på att ens kolla ut igenom fönstret idag ... helst utav allt så skulle jag vilja krypa upp i sängen / soffan ta fram boken värma på en kopp varm choklad och vägra att kliva upp på heeela dagen ... men det funkar inte riktigt !

Det får bli en annan gång !

Trött , tröttare , tröttast !

Av Linda Johansson - 10 april 2012 22:41

Godkväll ! (Eller nå)

 

Blev inget bloggande igår hade varken tid eller ord / lust ... jag kände att jag ville umgås med älsklingen istället för att sitta vid datorn och underhålla er ! :-D Men nu bloggar jag iaf och inte fan har jag mycket att säga heller ! Så det här blir väl ett otroligt tråkigt inlägg ... men ni har iaf något att läsa !



Jobbade idag mellan 14-22 det har gått jätte bra alla är verkligen super gulliga på mitt jobb ... Jag kommer garanterat att stor trivas där ... iaf dom gångerna jag kan jobba ... jag kan jue säga att jag helldre jobbar än pluggar men just nu har jag inte mycket till val jag måste plugga måste välja det framför jobbet och det kommer bli så många gånger !

Fick en till jobbdag nästa måndag förmiddag passar perfekt eftersom Nea kommer hem igen då !




Saknar min stora älskling ! Sover ensam inatt det blir bäst så eftersom jag jobbade till 22 och Marcus ska upp tidigt imorgon bitti och jobba sen ska jag ta mej i kragen och ta mej till skolan på förmiddagen ... så vi hinner isåfall bara sova ihop så därför tyckte jag att det var lika bra att sova på olika ställen inatt ! Det brukar jue gå bra att sova utan honom fast det är klart såå mycket mysigare när vi sover tillsammans ! Men man får göra det bästa av situationen !

Jag ska snart krypa ner isängen ta boken och läsa lite innna jag tackar för mej för idag !

Men först kolla klart på BB vilka idioter ! Vissa är så sjukt själviska ! hmm !

Hörs imorgon !




Tar min Polly påse och kryper upp i soffan en stund till !


 

Av Linda Johansson - 8 april 2012 21:39

Jag hittade en vacker dikt som jag lagt ut i min blogg förut för 3 år sedan ! Jag tyckte att den var jätte vacker ! Sen så tänker jag på min älskade mormor ♥  som lämnade mej ensam kvar ! Min absolut bästa vän !


 

 

Första gången jag såg dig, blev allt ljust.
Du var svart som natten,
men du sken i snön, där du stod.
Jag visste att du var en ängel, som skulle
hjälpa mig igenom det svåra livet.
Du, viskade du till mig, att du visste att
jag skulle klara mig själv nu, och du sa att det fanns andra människor som
väntade på dig, som behövde dig.
Jag grät.
Du var min ängel.
Du flög
iväg på dina stora vita vingar.
Jag saknar dig fortfarande,
men varje
natt när jag somnar, ser jag dig där; du står framför mig och jag ser in i dina
ögon, och dom säger:
"Jag kommer alltid finnas här hos dig.
Kolla så får
du se. Kolla så djupt in i ditt hjärta du kan, så ser du mig.
För jag ser dig
längst in i mitt hjärta."
Och längst in i hjärtat så ser jag dig.
Varje
dag.

Av Linda Johansson - 8 april 2012 18:20

Lite smått irriterad just nu !


Jag måste få skriva av mej lite ... Det är bättre än att visa det utåt hur irriterad man är ! Det blir liksom inte alls bra utav det Gaaah ! Här har man planerat en myskväll för att det är Söndag visst alla ser fram emot det !

Men städa det går jue inte ... först har man en unge som totalt skiter i att man städar ... noll respekt ! Slänger strumpor och grejer överallt fast hon ser att jag städar / städat ! gick in i sitt rum och slängde en massa grejer på golvet fast hon såg att jag var på väg in dit ... !  Sen har man en pojkvän som näsar av en bara för att man inte vill ha

fotavtryck på golvena när man städar ... så kul är det inte att städa direkt !

Nästa gång jag ska städa ska jag vara helt barn och killfri känner jag ... så jag får städa ordentligt !

Inte okejj !

Men jag tycker om dom endå fast dom har sina fel och brister (det har jag också och det vill inte säga några heller)  men ibland kan det bli lite väääl mycket !  Nu ska jag räkna till 10 och göra en rikgtigt mysig kväll tillsammans !

Av Linda Johansson - 8 april 2012 14:26

Dag för att putsa fönstrena idag ... och det är det jag ska roa mej med idag ... fönstrena ser ut som skit man ser knappt ut igenom dom när solen lyser på , då är det verkligen på tiden att man gör någonting åt det ! Så det får bli en städ dag idag det gamla vanliga , golven , damma lite grann (gjorde det iförrgår) så det behövs inte så mycket men det är endå skönt att få det gjort igen ... Sen ikväll så får jag belöna mig själv tillsammans med älsklingarna ... bingolotto , godmat, osv som jag skrev tidigare ... Då har man gjort sig förtjänt av lite lugn och ro tillsammans med familjen !



Ska försöka få Nea att gå ut och leka lite idag eftersom det är så fint väder och jag ska städa ... så får se om jag lyckas... hon tycker jue att det är kul att vara ute ... men mobilspel , data spel , wii och DS går före ... det är roligare !

Och det måste jag sätta stopp för ! Så det skulle vara skönt om hon gick ut och roade sig med sina kompisar så jag kan få städa i lugn och ro utan att känna att jag behöver underhålla Nea på något sätt ... Utan det får bli kväll ! För jag kommer inte att hinna städa min lägenhet i veckan ... mycket med skolan , sen ska jag jobba , så ska vi städa Marcus lägenhet tillsammans till veckan så har vi en massa tvätt som ska tvättas också !

(Tur att älsklingen har en tvättmaskin och torktumlare) så man slipper tvättstugan !

Så det kommer bli en ganska tuff vecka till veckan att få allt att gå ihop och hinna med allting ! Hmm !


Ne nu ska jag invänta mina två hjärtan dom bör väl komma hem snart ... sen sätter jag igång med städningen !

Hoppas att ni har något roligare för er än att städa hela dagen !

Av Linda Johansson - 8 april 2012 13:59

   Det är därför jag inte har kunnat blogga än ! Nea fick tag i min dator och där har hon suttit ett bra tag ... men det finns en gräns hur sur hon än blir så får hon inte sitta vid datorn hur länge som helst !


Min lilla  datanörd !

 



Marcus och Nea cykla iväg till affären för att handla lite mat och grejer tills ikväll för då blir det bingolotto !

ett perfekt söndagsnöje tycker jag då ! God mat , med mina älsklingar , lite götta och nyttig frukt !

Kan inte bli mycket bättre ... ett bra slut på veckan tillsammans ! Imorgon åker Nea till sin pappa igen och det blir en barnfri vecka tillsammansm ed älskligen ... ! Men något fattas något otroligt viktigt så nära men endå såå långt bort !

Inte alls roligt !


//


hahaha hittade en rolig bild på Marcus i min telefon var tvungen att lägga ut den ... kolla in minen ! Vet inte rikigt vad som hände där men han ser då väldigt förvånad ut !  :-D

 Eller kanske lite rädd till och med !

 

Av Linda Johansson - 7 april 2012 20:12

Kom nyss hem ifrån en väldigt trevlig påskmiddag ! Men nu är vi trötta alla tre och kryper upp i soffan ! Hörs i morgon !



Mina två älsklingar ♥

 

Av Linda Johansson - 7 april 2012 11:30

Godmorgon !


morgon kanske var att ta i men vi tog oss en riktigt skön sovmorgon idag faktiskt ! vi sov till 10.00 och Nea med hon behövde väl det ! Så nu är vi pigga och glada ! Marcus och Nea tog en cykeltur till affären och köpte lite frukost !

Så det blev en sen frukost idag men vad gör det !

Vi är bjuda på påskmiddag (som jag skrev igår) hos Marcus mamma och hennes karl idag och deras tjocka släkt ! Herregud jag kommer då vara as nervös ! Men det kommer att gå bra det vet jag !

Vad kvällen sen bjuder på vet jag inte men det blir nog en lugn myskväll tillsammans med mina två hjärtan !


Hoppas ni får en bra dag tillsammans idag !

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11
12
13 14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards