Alla inlägg under oktober 2012

Av Linda Johansson - 7 oktober 2012 12:16

Trött Söndag !


Idag är jag riktigt trött kanske beror på att det är Söndag ? Jag vet inte men trött är jag iaf ... jag har inte ens kommit i kläderna idag utan sitter i morgonrock och mysbyxor bara ... hmm ! Undra när man ska få lite ork och energi ? För jag tänkte ta och städa idag för det är endå en tråkig Söndag och det händer ingenting speciellt ! Jag har inte planerat någonting den här dagen utan det får bli som det blir helt enkelt ... ibland vill man inte ha några planer alls utan bara vara !

Man måste inte alltid göra någonting utan man måste få unna sig själv att få ha en slapp dag ibland ... Imorgon är det en ny vecka och skola och en massa måsten ... Så idag får det bli en slapp dag tillsammans med lillan i soffan och kolla på film halvsova och kramas om vart annat tills jag får orken till och börja städa ... !


Hörs senare !

Av Linda Johansson - 6 oktober 2012 19:52

Jag behöver eran hjälp med en sak ... och vill gärna ha era råd så snälla skicka en kommentar vad ni tycker , behöver verkligen hjälp !


Vilken av dessa jackor tycker ni att jag ska köpa till vintern ?


vs    

Av Linda Johansson - 6 oktober 2012 19:27

Det absolut bästa som finns !


Myskväll i soffan med min älskade lilla töstända ljus och krypa upp tätt intill varandra och bara ligga så och känna lugnet och tryggheten till varandra ... Mer kan man inte önska sig ... Mysbyxorna är på , ljusen är tända och godiset står på bordet och väntar , nu blir det myskväll för hela slanten ! Hoppas ni alla får en lika mysig kväll som vi kommer att få


Hörs av imorgon !


 

Av Linda Johansson - 6 oktober 2012 11:14

Jag älskar helgen !


Inga måsten och ingen stress , man får vakna när man vaknar och man hinner dricka kaffe i lugn och ro i soffan , där efter små plocka i lugn och ro utan att stressa ... bädda sängen , äta frukost , diska , slänga in en tvätt , vika tvätt ... ja lite sånt ...Mina mornar har varit väldigt stressiga dom senaste veckorna nu för mej var det väldigt skönt att få göra allt i lugn och ro , man kan inte göra annat än och älska helgerna ... !


Just nu sitter jag i soffan och tänkte slänga in ett inlägg innan jag lägger mej och slappar en stund framför Tvn ... Nea åkte percis iväg till sin pappa över dagen och kommer hem igen runt 17.00  dom skulle åka ut till skogen och plocka bär och grilla lite ... hoppas att dom får en fin dag och roligt att dom fick fint väder :-) senare idag ska vi åka till kusinbarnet som fyller år idag och fira honom ... men innan det ska jag slappa en stund och göra mej klar ! Tänker inte stressa något idag utan bara njuta utav helgen och ledigheten , sov bättre inatt men lite hostigt vart det då och då men jag är fortfarande trött och när man är ensam så får man passa på och ta vara på det :-) ikväll blir det så klart Lördagsmys med lill trollet mitt , hyra film och så klart mysa ner oss i soffan med något gott och tugga på med alla mina miljoner ljus som jag måste tända ... jag älskar ljus , hösten / vintern har sin charm också om man får sitta inne och slipper gå ut :-)


Hörs av lite senare !

Av Linda Johansson - 5 oktober 2012 21:00

Lill hjärtat somna i soffan , hon orka inte hålla ut längre lill trollet mitt :) nu säger vi Godnatt för ikväll !

Av Linda Johansson - 5 oktober 2012 16:10

Jag är så trött !


Påatt Nea ska okepera min TV hela tiden fast hon har sin egen TV på sitt rum ... PLUS att hon sitter och spelar samtidigt och kollar knappt på TVn eller så sitter hon och pysslar och slänger någon blick någongång på TVn ... sånt här kan göra mej helt galen faktiskt ... kanske låter som en liten sak att störa sig på men det har pågått så länge , ibland så vill jag kolla på ett TV pogram men eftersom Nea alltid sitter vid min TV så missar jag det självklart ... Ska hon absolut kolla på min TV så ska hon kolla också och inte sitta och pyssla med en massa annat och inte vara ett dugg intresserad utav det som händer på TVn annars tycker jag att hon kan kolla på sitt rum då kan hon spela / rita eller pyssla bäst hon vill ... kanske låter hård men då får det vara så , händer det någång så där då är det okey det hade inte spelat någon roll , men att hon ALLTID ska kolla på min TV och samtidigt inte vara intresserad av den kan göra mej väldigt arg  när hon faktiskt har ett eget rum hon har alla sina saker i och en egen TV som knappt andvänds ... Så nu sa jag till ordentligt att antingen kollar du på TV eller spelar du får välja inte både och för då får du gå in på ditt rum ! Så nu har jag en sur unge i soffan ...  Hon ska inte alltid få sin vilja fram ... ibland känns det som om att hon gör så här bara för att hon vet att jag också vill kolla på TV ibland , då skyndar hon sig hem efter skolan slänger sig i soffan och sätter på en film eller TVn usch mooorr vad irriterad jag är just nu !


 

Av Linda Johansson - 5 oktober 2012 13:37

Ska strax gå iväg och hämta hem mitt lill hjärta från skolan för att göra helg äntligen ! Själv vart jag hemma idag för jag har knappt sovit något inatt pga en jävla hosta från helvetet ! Vaknat till och från hela natten så jag känner mej riktigt trött idag ! Tur att det är helg :) bjuder på ett nytaget kort på mej så länge så hörs vi senare ! Puss & Kram

Av Linda Johansson - 4 oktober 2012 18:47

Var det idag på praktiken !


Ledsen att jag har varit dålig på att blogga , men ibland måste man prioritera andra saker i första hand ... Men nu återgår allt till det normala , oj det lät konstigt normalt har det ju alltid varit men det återgår till våran vanliga vardag ... slippa åka buss fram och tillbaka till Gävle varje dag antingen på morgonen eller tidigt på eftermiddagen efter lunch ... Jag trivs bättre i Sandviken , här hittar jag överallt och här har jag mitt hem och min familj ... jag blir nog aldrig redo och flytta härifrån ! Idag har det gått bra på praktiken dagen gick fort men otroligt mycket att göra hela tiden och efter dom här fyra veckorna så känns det i ryggen , innan jag ska ut i det riktiga arbetslivet när jag är riktig färdigutbildad så måste jag ta hjälp av en sjukgymnast som måste hjälpa mej och få ordning på min rygg annars kommer jag inte att klara av det här yrket för min rygg tar så otrolig mycket stryk av det här eftersom det är så tungt inom vårdyrket .... det ska bli skönt att få gå och lägga sig sen och sträcka ut ryggen lite grann ! Måste säga att jag verkligen hatar mina soffor dom är så otroligt hårda och obekväma jag måste köpa nya soffor och det är mitt nästa inköp nästa år om jag får ett sommarjobb ...


Imorgon får jag till och med sovmorgon :-) jag får sova enda till 06.30 och det har jag inte fått gjort på flera dagar nu Nea ska till skolan imorgon och jag har också lektion men vi får se om jag går till skolan eller inte imorgon känner att jag har lite ärenden jag måste uträtta och jag har lite hemma som måste göras också för sen är det helg och jag vägrar att ha en massa måsten till helgen , utan vi ska bara njuta av lugnet och ledigheten plus att Nea åker till sin pappa redan på Lördag före lunch , han tar henne nån dag tidigare för jag ska hämta hem henne näst nästa lördag vid samma tid för Nea ska på sitt första pyamasparty hos sin tremänning efter många om så har hon bestämt sig för att gå endå och jag tror att hon kommer få det jätte roligt , jag tänkte följa med en stund också och dricka lite kaffe med kusinen min det var ett tag sen jag träffade henne nu så vi har nog en massa och prata om medans ungarna leker ... men sova kvar kommer hon inte göra för hon är lite för liten än för att kunna sova utan mamma ... men det kommer väl det också när hon börjar sova över hos kompisarna ... Jag har alltid varit en sån som haft svårt att sova borta , ja kanske inte nu vid vuxen ålder men när jag var yngre jag ville helst sova hemma och saknade min mamma jätte mycket när jag sov borta ... Så vem vet Nea kanske blir lika dan , det vet man aldrig !


Nu ska jag mysa ner mej i mina hårda soffor tillsammans med Nea en stund innan det är kväller för ikväll ... har tänt en massa ljus och invikt min nya ljuslykta som man har doft olja i så det lukar gått i lägenheten när ljuset har värmt upp vattnet man ska ha i ... så nu luktar det gott här hemma och det är en riktig mysig känsla här hemma ... Men jag bloggar mer imorgon för det blir inge mer bloggande ikväll för jag tror att det blir en tidig kväll ikväll !


Hörs imorgon !

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards