Alla inlägg under oktober 2012

Av Linda Johansson - 21 oktober 2012 21:07

Godkväll !


Idag har jag inte haft så mycket tid över till och blogga för jag tog en riktig storstädningsdag idag ... det känndes tungt innan jag satte igång men sen så gick det bra och nu är det rent och fint här hemma precis så som jag vill ha det ... Nea har lite svårt att respektera att jag håller på och städar eller har städat så ibland så kan jag bli så otroligt matt känner jag igentligen borde jag ta städningen när Nea inte är hemma så jag får göra det i lugn och ro och att det håller sig städat i iaf några dagar ... men nu kände jag att jag inte kunde vänta längre så även fast det blir obekvämt ibland så brukar det alltid bli bra till slut endå ! Och efter städningen och efter jag vilat ryggen ett tag för jag får alltid sån jävla värk i ryggen efter dammsugningen så hämtade pappa upp mej för och åka ut och köra lite medans mamma gjorde Nea sällskap hemma för och slippa ta ut henne i onödan ... körningen gick väldigt bra idag och jag tror att jag inte behöver vara så jätte nervös när jag ska ringa och boka körning till veckan men sånt vet man ju aldrig när man väl sitter där med en helt okänd person bedvid sig som ska dömma mej hur jag kör och det värsta som ska dömma mej sen om jag får mitt körkort eller inte ! Men körningen kommer nog att gå bra det kan vara värre med teorin , men jag ska plugga som bara den till veckan tänkte jag !


Hur som helst !


Nea ligger och sover skönt i sin säng ... jag sitter och kollar på Beck och tänkte ta mej en kvällsmacka för det börjar kurra lite i magen känner jag ... Sen blir det kväller för min del , om jag orkar hålla mej vaken till Beck är slut återstår och se , jag har börjat bli så kvällstrött på senaste tiden ... annars efter Beck så blir det kväller för min del , klockan ringer tidigt imorgon bitti för jag ska hinna göra mej klar innan jag ska väcka Nea och få iväg henne till skolan innan jag själv ska till skolan och göra klart lite saker som måste göras ... Måste försöka få bort lite uppgifter så jag kan börja läsa mer i teoriboken , det blir för mycket med många uppgifter och sen läsa teori ! Men jag ska klara det här !

Nu ska jag slänga ihop en macka och fortsätta kolla på Beck och njuta av lugnet och kvällen !

Av Linda Johansson - 20 oktober 2012 16:02

Lördag ! = Lördagsmys !


Usch vilket tråkigt väder ett riktigt inne väder och vad passar inte bättre då än lite Lördagsmys med min lill skrutt unge !

Film , chips (ja inte för min del då för jag tycker inte om chips) godis och en massa tända ljus och mys i soffan !

Vi har redan varit ute så det räcker för idag , blev en sväng in till Valbo (jag körde hela vägen) för och byta en one piece åt mej som var för liten , jag missade den lilla texten som det stod junior på :-) igår när vi var in på stadium , jag hann inte prova den igår heller så jag provade den när jag kom hem och den var så klart för liten , konstigt att dom ställer en sån ställning med junior stolekar på vuxen avdelningen ... hmm ! Nea fick en ny jacka av mamma & pappa igår iaf , det var därför vi åkte in till Valbo / stadium , så idag åkte vi in för jag skulle byta men jag fick med mej två flees tröjor hem istället super mysiga  , får åka in till Gävle och köpa en one piece för vuxen någon dag istället men tröjorna duger väldigt bra nu ! Efter Valbo körde JAG för vi behövde stoppa lite mat i magen innan vi åkte hemåt ... det är så roligt och köra idag gick det riktigt bra , som sagt jag körde till och från Valbo , det blir roligare när man verkligen kan !


Så vi har fått våran utedos idag , så nu blir vi inne resten utav dagen ... krypa upp i soffan och bara känna lugnet och ledigheten ... snart kommer en ny vecka och allt vad det innebär !  Hörs imorgon !

Puss & Kram !


  

Av Linda Johansson - 18 oktober 2012 20:11

Inlägg ikväll ... jag är trött , riktigt illamående och måste plugga , hoppas att ni har förståelse för det vill hellre göra något annat som tex blogga än och trycka ner näsan i böckerna speciellt när jag mår illa hoppas jag inte åker på vinterkräksjukan nu också det skulle vara just snyggt !


 

Av Linda Johansson - 17 oktober 2012 20:16

Godkväll !


Nu kan jag lova att det händer saker :-) jag var och skrev in mej på trafikskolan idag köpte hela paketet med 10 körlektioner också ... så nu ska jag bara kolla igenom min kalender och ringa och boka tid , nu börjar allvaret det är ingen lek längre utan nu gäller det och verkligen foxuera och plugga satan , känns lite pirrigt eftersom det är på allvar nu jag vet att jag kommer vara otroligt nervös när jag ska köra för första gången med en handledare på trafikskolan undra hur det kommer att gå det är en helt annan sak när man kör med någon man känner som tex min pappa som jag gör med ! Men jag får göra mitt bästa ! Det känns bra att vara inskriven nu men det är så jävla dyrt ! Ingenting man kan betala på en gång utan det får man göra allt efter som !


 


Annars har jag varit i skolan idag , jag kämpade mej dit för att fortsätta med uppgiften ... fick ta alvedon & ipren innan jag gick iväg till skolan ... har druckit massor av te idag istället för kaffe för det lenar mer i halsen , men det gick bra jag fick lite gjort men än är jag inte klar utan jag fortsätter imorgon och hoppas på att bli klar med den imorgon för jag har 2 kapitell och läsa i en annan bok sen också ! Det är inte roligt att behöva plugga när huvudet känns tungt men det är ett måste ! Jag har redan bestämt och kollat vad jag ska söka för kurser nästa termin så det är bara att ligga i så är man klar sen ! Men det kommer bli tufft och plugga , läsa teori , och vara mamma på samma gång sen har man ett hem och ta hant om också sen vill man gärna hinna med sig själv men det känns som om det får vänta ett tag framöver ! Får se hur mycket jag kommer hinna med bloggen också , men jag ska verkligen försöka blogga så mycket som jag hinner med !

Av Linda Johansson - 16 oktober 2012 14:41

På den här jävla förkylningen !


Jag är inne på min 6e vecka om jag inte har räknat fel och det kommer och går , ibland känner jag ingenting , sen helt plötsligt hostar jag mycket och i nästa stund har jag ingen ork alls i kroppen och det värker i hela kroppen , näsan rinner och halsen och näsa svider och huvudet känns för tungt för att bära ! Idag är det en sån här dag som det är värre ... känns som att jag har feber men jag är inte varm ... jag känner mej trött och orkeslös och vill bara sova ! Så jag blev hemma ifrån skolan idag (men jag hade behövt gå) och kurerade mej med lite sömn , men jag är fortfarande trött och slut i kroppen och skulle behöva sova en hel del till men det kan man inte göra så länge man har barn hemma ! Jag har tagit alvedon och ipren och nässpray för nästäppa och rinnsnuva för se om det hjälper än har jag inte känt mej nå bättre och det var för över en halvtimme sedan jag tog det ! Hmm ! Allt började i början av praktiken att jag började hosta lite grann men sen blev det bara värre och värre med hostan , hosta jag inte på en gång så blev det totalt stopp i halsen och jag fick ingen luft ... och när jag väl hostade så hostade jag så jag nästan kräktes många gånger och det blev inte mycket sömn för mej ... och det var vecka 37 vi började praktiken så det har hållt i sig i några veckor nu , jag hostar inte lika mycket men visst hostar jag ... just nu mår jag bara allmänt dåligt ... tur att man har en sån stor tös så att hon kan roa sig själv lite grann , det hade varit jobbigt om man hade haft en liten , liten som man behövde passa på idag

Jag hoppas att det här går över snart för jag har inte tid att vara sjuk och absolut inte att det ska komma och gå hela tiden , isåfall så kan det komma på en gång så jag blir sängliggandes i några dagar och sen är det bra , istället för att det ligger i kroppen utan att riktigt bryta ut det är det värsta jag vet för det är inte första gången så här är det jämt för mig !


 


Hur som helst !


Det får bli en lugn dag för oss idag! Nea ville ta hem en kompis idag men eftersom jag inte är pigg så ville jag inte riskera och smitta andra så det får bli när jag känner mej pigg igen .... Vi kryper nog upp i soffan och myser istället hoppas jag inte smittar Nea bara , men hon har börjat hosta hon med ... så vi får se vad det bär av för henne ! Det är går inte att inte smitta varandra när man bor under samma tak ! Hoppas ni klarat er ifrån den här jävla förkylningen som går nu , och nå mer bloggande idag kan jag inte lova det beror på hur jag känner mej senare ikväll för jag måste till skolan imorgon hur jag än mår för att göra klart en uppgift som ska lämnas in på Fredag !


Hörs av senare eller imorgon !

Av Linda Johansson - 15 oktober 2012 12:19

Just nu går den här låten på repit , jag brukar inte gilla små pojkar men den här låten är så otroligt bra ! Bara för att man är äldre så betyder det inte att man inte kan lyssna på pojkband ibland som man gjorde när man var mindre och jag tycker faktiskt att One direction gör bra låtar inte alla men dom flesta ! Så ni får tycka vad ni vill att jag lyssnar på små pojkar :-) Lyssna på låten så tror jag nog att ni också kommer tycka att den är bra !


Av Linda Johansson - 15 oktober 2012 11:33

Äntligen !


Om ett tag får jag hämta hem lill hjärtat igen Som jag har längtat att få hem henne , men jag träffade henne en stund i Lördags och följde med henne på pyamaspartyt hon var bjuden på ! Men eftersom att jag skulle iväg till en kompis på födelsedagsfest så åkte jag efter ett tag men nu får jag hem henne och vi ska rå om varandra som vi alltid brukar göra efter en vecka ifrån varandra ! Vad vi ska göra idag vet jag inte riktigt förutom att jag ska åka och köpa en ny micro för den jag har nu har gått i pension för länge sen :-) så det är dax att inskaffa sig en ny , sen ska Nea på barngruppen idag kl 16.00 så vi har inte så mycket tid till att hinna göra så mycket när jag hämtar henne 14.00 men något ska vi väl göra


Jag har varit dålig på och blogga den här helgen jag är ledsen för det men i Fredags hade jag fullt upp hela dagen ... Jenny. L sov över här och vi gjorde oss klar för att gå ner på stan för lite ärenden och inhandling på systembolaget ... hittade en jätte snygg fest klänning så jag var tvungen att köpa den som jag tänket ha på Lördagen till festen ! Sen blev det mat och fika på stan , mötte upp Jenny.E så hon hakade på och fikade sen hem och kolla på X - factor med tjejerna och fixa naglar och ögonbryn till festen (en riktig tjejkväll ) så det blev lite väl sent för ett inlägg den dagen ... lika på Lördagen hade jag fullt upp med och göra mej klar inför festen och sen hämta hem lillhjärtat en stund för att åka på pyamasparty och direkt efter åka till Jenny.E för lite fest ... hade hur roligt som helst och dom fick till och med mej ut på krogen och det har inte varit lätt kan jag lova , jag är mer en pubmänniska och har inte varit ut på krogen på säkert 2 år eller iaf inte på så länge jag kan minnas ! Men det var riktigt kul på krogen jag höll mej på dansgolvet hela kvällen jag brukar kunna hamna där ... och igår låg jag och tyckte synd om mej själv heeela dagen ... Som Emil sa "Ju roligare man har ju dåligare mår man dagen efter" det är verkligen sant ... Jag sov faktiskt bort hela dagen igår var upp ett par gånger på hela dagen för att äta , röka och gå på toa sen sov jag hela dagen och så här i efterhand så är det inte värt och dricka så mycket att man mår så dåligt dagen efter men jag hade verkligen jätte kul och ångrar ingenting förutom att jag kanske skulle ha druckit lite mindre än vad jag gjorde !

Så nu vet ni varför jag har varit dålig på och blogga i helgen ... men nu är jag tillbaka och ska försöka blogga lite mer den här veckan ! Men nu måste jag göra det sista innan jag ska iväg och hämta hem lillis !


Hörs senare !

Av Linda Johansson - 11 oktober 2012 12:06

Hej på er !


Jag har lite att göra idag så jag hinner inte blogga så mycket just nu utan det får bli ett snabbt inlägg ! Ledsen men det kommer att komma ett längre senare idag ! Ni får hålla ut tills dess :-) Jag ska strax iväg på utvecklingsamtal på Neas skola med henne fröken ... och jag ska samtidigt få träffa lillis en sväng och jag ska absolut pussa en massa på henne ! Mammas lilla hjärtebarn tur att man får passa på och kramas lite när hon inte är hemma ... sen träffar jag henne igen på Lördag i några timmar så den här veckan känns bra ! Hur som helst sen ska jag iväg och kanske köpa en taklampa som jag har saknat eller jag har en men den är så ful så jag måste ha en ny :-) sen väntar det ännu ett möte

först eftter det så blir jag ledig ! Lär göra det sista nu innan jag ska iväg !


Hörs senare ! Puss och Kram !

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards