Direktlänk till inlägg 11 januari 2013

Just nu !

Av Linda Johansson - 11 januari 2013 11:59

En smootie gjord av banan , tranbär och blåbär får bli min lunch idag ! Idag / kväll blir det att hänga med brudarna för lite pyssel (ja ni hörde rätt , jag börjar bli gammal ! Pyssel på en Fredag hmm) och middag så klart och en massa tjatter och tokerier som vanligt :) det blir en lugn Fredag med andra ord ! Hoppas ni får en trevlig kväll hörs senare !

 
 
Ingen bild

Cissi

11 januari 2013 14:58

Hej! Schysst blogg du har!
Vilken fin dukning på bilderna tidigare och vilken mat! Var/vem hade fixat det så lyxigt och fint!? ;)
Har skolan börjat än å va läser du för kurser nu?

Hur gör du smootien o har du nå andra bra lätta tips? På pyssel tillexempel, vilken kul idé! hehe Vad ska ni göra? Har du ett fint gäng som brukar ses och hitta på lite mat o grejer?

Trevlig helg!

Linda Johansson

12 januari 2013 11:32

Hejj Cicci :-)

Tack så mycket , kul att den uppskattas :-) Det var min brors tjej som dukat hon är duktig på sånt där :-) sen laga vi maten tillsammans alla som åt ... Nej skolan börjar nästa vecka för mej jag kommer att läsa specialpedagogik , psykiatri 1 och ergonomi så det kommer att bli intressant och se vad det är för kurser :-)

Jag går efter respekt men ibland så hittar jag på eget också ... jag andvänder mej av vaniljg eller naturell yoghurt helst vanilg så det inte blir så surt :-) sen frysta bär , blåbär , hallon , jordgubbar , mango ja vad som helst som man tycker om :-) man kan säkert andvända bär som inte är frysta också ... sen banan för dom som tycker om det så blandar man som man tycker om själv i en mixer finns recept på smootie överallt :-)

Vi har påbörjat dockor som man gör själv bilder kommer så fort den är klar :-) men det tar ett tag att göra dom här dockorna och jag har bara gjort kroppen än så länge ...

Ja jag har olika gäng om man säger så ... ett gäng ifrån skolan som jag umgås med på fritiden också och ett "närmare" kompis gäng som jag umgås lite oftare med men en utav dom har flyttat till Stockholm nu hon som brukade ordna våra träffar så det är väldigt synd men vi kommer att träffas endå :-)

Tack för kommentaren och ha en trevlig helg !

 
Ingen bild

Cissi

12 januari 2013 14:15


Jaha men så trevligt att laga mat tillsammans o sånna grejer! Det är ju verkligen toppen det! Skönt att ha så bra ledighet. Verkar jue som intressanta ämnen!:) Har du tagit hjälp av nån att välja o lägga upp plugget eller hur funkar det? Liksom med inriktning o så?

Gör du ofta smooties? Något favorit recept i så fall? Vad lagar du annars som är typ snabbt o lätt sådär? :) Typ favorit mellan mål/frukost, bra lunch i veckan/helgen o något lättlagat middags tips eller festligare, sånt är väl kul o bra att läsa om typ (du hade ju skrivit om det nu o frågan) :)

Åh dockor!? Kul vem är så påhittig av er o var har ni hittat material o mönster o grejer? Kul om du delar lite sådär inte bara "här den är klar" utan typ hur man gör o så!

Alltid skönt o ha bra vänner o sånna man kan göra olika saker med! :) Ja det är trisst när dom flyttar långt bort!:( Du får "ta ledigt" och åka dit o göra stan osäker med henne sen då :p hehe

Trevlig helg!

Linda Johansson

13 januari 2013 12:57

Hej igen trevligt :-)

Ja det är jätte roligt och samlas och antingen äta , fika eller kolla på film ja vad man nu vill :-) Jag pratar ju med studievägledaren i skolan som visar vilka ämnen jag måste läsa för att bli utbildad uska hon är toppen !

Jag har börjat gjort det nu faktiskt för jag har inte för allt så länge sen köpt mej en mixer som jag var tvungen att nviga och smootie är så gott och man blir mätt så varför inte , nackdelen är att bären är lite dyra iaf dom små förpackningarna på 225 g , då vinner man nog på att köpa en hel påse istället men ofast så är det bara en frukt i dom påsarna och det kan ju bli lite trist :-) jag ha ut ett recept på min smootie idag om du vill prova :-)
Hm jag är super dålig på att laga mat verligen urkass så oftast så blir det en macka eller makaroner ja något sånt lätt ... men jag har skickat efter två kokböcker ifrån viktväktarna med hälsokost så jag ska börja gå efter dom recepten och hoppas på att gå ner i vikt på samma gång :-)

Det är min kompis Carola som kom på det hon är en riktig hemmafru en som älskar att pyssla i hemmet och med allt som går att pyssla med och så klart laga mat , så det är ofta hon som lagar maten när vi äter och det blir alltis super gott :-) Självklart ska jag lägga ut bilder och skriva hur man gör en sån docka så fort den är klar , lägger ut bilder steg för steg !

Tack för kommentaren och ha en fortsatt trevlig dag !

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Johansson - 14 augusti 2013 12:09

Slänger jag in en bildbomb så rolig har jag blivit :-)                                     ...

Av Linda Johansson - 13 maj 2013 11:55

Tung dag idag men lägger endå på ett leende på läpparna bara för att ! ...

Av Linda Johansson - 1 maj 2013 21:30

Ledsen att jag bloggar så dåligt nu för tiden ... men ni som följt min blogg vet varför , som plåser på såren så ger jag er en till bildbomb som vanligt får bilderna tala för sig själv !                         Puss & Kram så länge ...

Av Linda Johansson - 21 april 2013 21:28

Bilderna får tala för sig själv den här gången !                       ...

Av Linda Johansson - 17 april 2013 14:41

Jag bara ÄLSKAR den här låten ! Ingen låt har fått mej att rysa i hela kroppen som just den här låten gör , plus att Bruno Mars har den här hesheten speciellt i den här låten som jag är så jävla svag för när killar sjunger ! Jag bara njuter !    ...

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards