Alla inlägg under juli 2009

Av Linda Johansson - 13 juli 2009 09:44

Godmorgon !


Ja nu är det Måndag och en ny vecka tillmötes med nya arbetsdagar !

Om man tittar ut så ser det rätt lovande ut en liten sol som tittar fram iaf men man ska väl kanske ta det med en nypa salt det kan lika görna vända om och bli regnigt och blåsigt som dom senaste dagarna har varit !

Nu vill jag ha värmen tillbaka så man kan sola och bada när man är ledig ifrån jobbet färgen jag redan fått börjar försvinna det är INTE så det ska vara på sommaren då ska man vara brun !

Man får väl se hur dagen slutar bara det INTE regnar när jag ska cykla till jobbet senare ikväll har inget paraply ! MÅSTE skaffa mig ett sånt alla som jag har haft är borta av någon konstig andlening !

Nea åker tillbaka till Danne idag iaf jag kommer sakna henne ENORMT 

Micke är på jobbet han slutar nog sent ikväll har jag tur så hinner jag träffa honom 1 timme idag innan jag måste trampa iväg !

Det blir jue så när båda jobbar han jobbar dag och rätt sent och när han kommer hem träffas vi en liten stund sen är det JAG som måste iväg till jobbet och när jag kommer hem på morgonen hinner vi kramas i några minuter sen måste han iväg till jobbet !

Men tiderna blir bättre  har bara 10 nätter kvar på jobbet nu både skönt och INTE skönt , skönt för att man får ÄNTLIGEN sova på nätterna så man kommer tillbaka till rätt dygn men samtidigt så blir det inga pengar !

Sen är jag ledig Onsdag Torsdag och Fredag också !

Nea och jag ska snart åka ner på stan måste till försäkringskassan om jag ska ha nå pengar den här månaden har inte jobbat mer än 2 nätter förra månaden så jag MÅSTE söka för jobbgarantin för ungdomar igen!

Nästa månad slipper jag !

Så det är det vi ska göra sen blir det väl lite lunch och sen åker Nea igen !

Tänkte ta och sova i någon timme efter Nea åkt för att orka jobba inatt

Så man inte blir allt för trött men det blir man jue endå !

Kroppen har SVÅRT att ställa in sig på att man ska vara vaken man MÅSTE jobba emot kroppen hela tiden !


Lite små tråkigt att man INTE har tid att träffa kompisarna nu !

Det enda man har tid för utom jobbet är hemmet så det är rent och sen Nea så klart och Micke men som sagt var det blir bättre sen då SKA jag VERKLIGEN umgås med vännerna så fort dom här nätterna är över !

Nej nu ska man kanske göra lite annat innan skjussen kommer

Bloggar säkert mer i morgon om det hänt nå skojj !


Tjingeling !






Av Linda Johansson - 12 juli 2009 19:59

Godkväll !


Igår hade jag och Älsklingen myskväll först åkte vi och kikade på en loppis men jag hittade absolut INGENTING där brukar inte göra det men kul att kolla endå sen handlade vi det som behövdes i skåpen inklusive saker till tacosen vi hade tänkt till myskvällen !

Sen åkte vi och hyrde en film på hemmakväll (trodde det skulle vara en skit film men den var rikigt bra , synd bara att jag somnade av och till eftersom jag är så GRYMT trött nu när jag jobbar nätterna)

Gjorde tacos tillsammans och åt framför filmen SUPER mysigt

Hade så klart köpt lite godis också på hemmakväll jag kunde INTE låta bli :D så efter maten proppade jag i mej en massa godis också så magen var mindre glad efteråt !

Kvällen var JÄTTE mysig synd bara att tiden går så fort när man mår bra och sen går tiden så sakta när man VERKLIGEN vill att den ska gå fort !

Att somna bredvid älskling igen var UNDERBART !


Idag kl 12.00 hämtade jag och Micke Nea hos Danne för att låna hem henne tills i morgon (låna det låter så fel att man ska andvända ordet låna om sitt eget barn) Micke och jag hade planerat att åka till älgparken utanför Valbo för det var lite dåligt väder och om man går i skogen och det regnar gör det inte så mycket så vi bestämde det så vi åkte och hämtade Nea och åkte direkt dit

vi hann precis dit i tid innan gudie turen började så vi fick springa ikapp dom andra men vi hann :D

Han pratade lite om älgarna och ungar osv och vi såg en stor hane Dennis hette han och en mamma som hade två ungar men dom fick vi aldrig se

Och två unga älg hanar som inte hade fått några horn ännu !

Jag glömde min kamera hemme men Micke tog kort som han ska skicka över till mej så lägger jag ut dom här på bloggen sen så ni får se :)

Nea klappade mamma älgen också trodde aldrig att hon skulle våga för dom är så stora men hon gjorrde det mest jag som var rädd :D

Sen efter gudie turen så bjöd Micke på våfflor man kunde köpa där SKIT GÖTT

Sen efter vi göttat i oss våfflorna så tyckte vi att vi var nöjda och var sugna på att svänga förbi IKEA på vägen hem så vi hamnade där men jag hade jue så klart inga pengar (I VANLIG ordning) så jag kunde inte köpa någonting tur var väl det för när vi kom till kassan så  var det TOOOOK lång kö där så jag hade inte velat stått där i kön endå !

Sen efter IKEA så hälsade vi på i Jädefors en sväng hos bror

Nea lekte med Emma och vi andra satt och snackade lite skit

När det började kurra lite väl mycket i magarna så var det dax att åka hemåt och påbörja maten !

Det blev kyckling och potitis groketter och grönsaker och Beasås !

JÄTTE gott !

Mamma hade frågat när vi var i Jädefors om vi ville komma till dom senare och fika så det gjorde vi och här sitter jag !

Vi ska ta och åka hemåt nu börjar bli sent lägga Nea om ett tag vill igentligen itne för hon åker iväg igen i morgon och blir borta tills på Söndag men sova måste hon jue göra !

Så det blir lite kvällsmat nu när vi kommer hem och sen saga och myspys och sen prata med john blund !

Imorgon innan Nea åker kl 12.00 har jag INGEN som helst aning om vad vi ska göra blir det fint väder så tar vi nog och går ut Micke jobbar imorgon han börjar 07.00 så vi får hitta på någonting själv !

Sen jobbar jag också i morgon jobbar Måndag och tisdag Jobbigt men ett MÅSTE

Sen får vi se om jag åker till Falun när jag är ledig onsdag torsdag sen jobbar jag igen på fredag

Ne nu är det dax att åka bloggar kanske mer i morgon


Tjingeling och godnatt !









Av Linda Johansson - 10 juli 2009 19:53

Godkväll !

Underbart att se solen kika fram bakom molnen !

Dom senaste dagarna har det bara varit regn regn och åter regn !

Men det ska regna i helgen också så nu när solen kikar fram så får man passa på att njuta av det lilla man får !

Själv får jag inte njuta så länge till jag ska snart trampa iväg på Bettan till jobbet jobbar sista natten nu sen är jag ledig igen i 2 UNDERBARA dagar !

Jag ska ABSOLUT INTE klaga jag har ett skönt sommar schema mycket ledigt men endå mycket jobb !

Så inatt ska man försöka hålla sig vaken jobbade igår natt också det gick jätte bra men trött var man sov till 16.00 idag skönt att få sova lite grann det behövs eftersom jag ska jobba inatt också !

Imorgon är jag kommer hem ska jag lägga mej och snarka och bara ha det skönt ett tag sen kommer Älsklingen jag HOPPAS att han överraskar mej isängen utan att höra av sig först att han är på väg !

Det skulle vara SÅÅ mysigt om han bara smög in och kröp ner under täcket med mej vad UNDERBART att vakna till kan inte finnas nå bättre !


Saknar min lilla prinssessa också så det gör ONT ! hon har varit borta länge nu får se om jag kanske kan få hem henne över en natt här någon dag ska prata med Danne om det går bra saknar henne så ENORMT !

Och endå så är det SÅÅÅ många dagar kvar innan hon kommer hem !

Men sen får jag ÄNTLIGEN min semester med henne i 20 UNDERBARA och kanske jobbiga dagar tillsammans med henne !

Då ska vi verkligen ta vara på tiden tillsammans !

Min fina lilla skatt ! <3


Nej nu ska jag slänga i mej en smörgås eller två och glo lite på TV tills det är dax att hojja iväg är avundsjuk på Linda som ska ut ikväll och skaka rumpan som en dåre mefans jag får torka skit i folks rumpor istället för att skaka på min !

Aja kommer fler tillfällen :)

Godnatt och sov gott ni som får sova !









Av Linda Johansson - 10 juli 2009 19:49

Dåligt med bloggande i helgen men ibland så är det så !

För att jag inte gjort det så tänkte jag bjuda på lit bilder ifrån Falun

Onsdag !  ENJOY !



Av Linda Johansson - 6 juli 2009 14:04

Eller vad säger man när man nästan nyss vaknat ?

Jag sov till kl 13.00 idag Micke väckte mej då och tyckte att jag skulle komma upp annars skulle det bli svårt att somna ikväll !

Igår tog jag tåget till Falun som gick 10.39 var i Falun 11.24

Micke stod och väntade på mig mysigt att krypa in i hans famn igen !

Vi åkte direkt hem till Micke för han hade planerat att vi skulle ut och såga ner några träd vid hans badstrand och bada !

Så vi gick ner nästan på en gång när vi kom hem

Trött och jävlig som jag var gick det bra endå !

Blev inte så sent igår jag ORKADE INTE vara vaken när jag till slut somnade med huvudvärk så det bara skriker om det så hade jag varit varken i 30 timmar det känndes !

Så jag tyckte det var så skönt att sova ut en stund idag så man är piggare senare !


Ne nu ska jag klä på mig lite har precis duschat jag och Micke

Idag har jag ingen som helst aning vad som händer det visar sig

tråkigt väder är det också !




Av Linda Johansson - 4 juli 2009 18:49

Tjena bloggisar :D


Attans vad varmt och kvavt det ska vara då !

Man tappar ALL ork i denna värme endå har det regnat en massa !

Ne man ska INTE klaga snart är vintern här och då får man frysa istället !

Jag har inte gjort NÅGONTING alls idag jag vaknade kl 13.30 jag hade svårt att somna när jag kom hem ifrån jobbet i morse ,slängde på en film den som låg närmast och la mej i sängen och kollade på den en stund men så klart så somnade jag i mitten av filmen !

Så när jag vaknade vid 13.30 så gick jag upp och gjorde lite frulle och startade filmen igen och kollde klart på slutet !

Sen har jag inte gjort så mycket mer bara tagit det lungt idag är GANSKA trött nu faktiskt men natten gick bra den gick fort !

Men GUUUD så less jag är på folk som ska tjalla och ha sig hela tiden !

Jag VERKLIGEN HATAR nya sommarjobbare som kommit in den här sommaren som TROR att dom är bäst på ALLTING !

Som ser ner på oss andra sånna har jag bara lust att slå ihjäl !

Men jag går dit ENBART för att göra det jag ska och tjäna pengar !

Sen SKITER jag TOTALT i resten !

Sista natten nu sen är jag ÄNTLIGEN ledig i 4 UNDERBARA dagar !

Så i morgon när jag slutat så trampar jag hem på gammla Bettan och packar ihop det jag ska ha med mej till Falun plockar lite här hemma sen tar jag tåget som går 10.39 ska man försöka hålla sig vaken också det är jue inte det lättaste precis ! snälla mamma skjussar mej till tågstationen i morgon

Sen kommer jag ha 4 UNDERBARA dagar tillsammans med Älsklingen

Så jag hoppas att den här natten går fort !

Men så jobbar man med TRÖK folk också (som tror att dom vet och kan allting) som sagt var BARA att bita ihop !

Ne dax att göra lite annat mammis ska hämta upp mej snart så jag kan åka iväg och handla lite grann så jag har något att tugga på inatt :D

Så kanske tiden går fortare !

Nu väntar jag bara på mina kläder jag skickat efter ifrån H&M vill så GÄRNA prova !

Ha det så bra i den här värmen nu och ta hant om varandra !


Tjingeling !







Av Linda Johansson - 3 juli 2009 18:54

Blev så klart inge bilder igår jag hade inge batteri i kameran FAN !

Men det kommer fler tillfällen :D

Kommer GARANTERAT att ta med den till FalunSöndag

Knäppa en massa kort där borta i stället !

Imorse åkte Micke hem (Saknar han som en tok redan) för att han skulle få hem sin lilla Agnes

Och jag och Nea pysslade lite här hemma på förmiddagen sen knatade vi ner på stan för att möta upp mamma

Knatade runt där sen kom bror & Emma brossan behövde äta lite så vi följde med honom sen gick vi hem till mamma och pappa

Mamma var sugen på att köpa en tröja nere på stan så vi knatade ner på stan ännu en gång (Tur att dom bor på stan iaf)

Men det slutade med att mamma blev utan och hon köpte mej en tröjja :D

en tjocktröja med korta armar ! JÄTTE snygg på en vit :D

HEL nöjd ! Mammis är snäll hon massa kärlek till henne <3

Sen hämtade Danne upp mej och Nea för idag börjar Dannes semester med Nea trodde det var helgen som var men jag hade missuppfattat det där

utan det var idag den börjar ! Men idag åkte hon och blir borta i 16 dagar kommer bli ENORMT tomt här kommer sakna henne OTROLIGT mycket !

Men sen kommer hon hem och är hemma i 20 dagar ! då blir det en MASSA utflykter och resor :D

iaf så var han snäll och körde hem mej på samma gång !

Så nu har både Micke och Nea åkt känner mej ENORMT ensam just nu :(

Får vara ensam enda tills Söndag när jag ÄNTLIGEN får åka till min stora kärlek i Falun  !

Men jag jobbar jue i natt och sen i morgon natt så jag kommer troligtvis sova ganska länge och sen åker jag iväg och jobbar igen så slipper jag vara helt ensam ! tur ibland att man har jobb !

Så om ca 1 ½ timme drar jag iväg till jobbet på gammla Bettan (Cykeln)

Imorgon ska jag sova nästan hela dagen förutom när jag MÅSTE hem till Linda och hämta mina kläder som blev kvar där ifrån förra helgen !

Stannar kanske om jag får en stund och snckar lite skit !

Sen blir det att bara åka hemåt och käka lite och sen dra iväg till jobbet igen ! Pengar är bra :D

Beställde kläder igår iaf ifrån H&M för 900 kr helt SJUKT men jag har ABSOLUT INGENTING inga sommarkläder alls ! Så jag kan betala av det kanske nästa månad hoppas jag på !

Vi får se om jag kan ha allt också svårt att beställa kläder så där när man inte provat oftast har jag haft tur men någongång ska väl kläderna sitta fel på mej också :D

Just nu sitter jag och lyssnar på Lasse Stefans och diggar :D

Fredrik (Grannen) tyckte att jag skulle komma över till honom för han skulle väl dricka lite och grilla med hans kompis !

Men eftersom jag snart ska iväg så tänkte jag ta det lite lungt tills jag ska åka !

Ne nu ska jag göra lite annat innan det är dax att trampa iväg på Bettan !

Jag VILL VILL VILL INTE INTE NTE !

Men sen när lönen kommer så är det nog värt varenda minut / sekund på jobbet ! :D

Bloggar nog mer i morgon när jag slagit upp mina ögon på eftermiddagen / kvällen någongång !

Ta hant om varandra nu man vet aldrig när det kan vara försent !


Tjingeling !














Av Linda Johansson - 2 juli 2009 10:39

Godmorgon kära bloggläsare och bloggare !


Igår kväll när Micke kom hem så åkte vi direkt ut och badade i sörtutt

JÄTTE skönt och varmt i vattnet svalkade av svettig som man var !

Plaskade runt där som tokar i vattnet jag hade lite problem med att komma ner först men det avklarade jue Micke så klart ganska snabbt med att knuffa i mej i vattnet :P men GUD så skönt det var

Men jag har lite små fobi för att sätta ner fötterna på botten HAHHAA så jag sparkade som en galning för att inte nå botten :D vilka grejer man kan få för sig ibland !

När vi kände att det började bli lite små kallt så bestämde vi oss för att klä på oss och åka iväg och handla lite kvälls mat

Det blev min ABSOLUTA favorit spagetti med köttförsås MUUUMS !

Vi lyxade till det tillsammans och åt framför TVn

Sen blev det så sent så Nea började bli lite trött så det blev lite godnatt mys och sen somnade hon !

Micke och jag låg i sängen och myste och kollade på film men jag somnade ganska snabbt för dom två nätterna har verkligen tagit död på mej och så har man 14 nätter kvar innan det är slut !

Men det är bara att GILLA läget så klart :D

Så inatt har jag sovit som ett litet barn HELA natten GUD UNDERBART det var att få sova lite en sån liten sak hehe !


Idag då ?

Mamma ringde nyss och frågade om jag och Nea ville följa med mamma och pappa och Emma och bada i öjaren

Ta med lite fika och plaska runt men jag HATAR den botten där fullt med kvistar och sånt skit som man får för sig att det ligger nå RIKIGT äckligt under FYYY så jag vet inte rikigt om jag kommer bada så mycket vi får se

Men följer med gör vi iaf för att komma ut lite granna !

Sen När Micke slutat jobba han skulle jobba över lite idag så åker vi till Högbo och badar lite där IGEN hehhe :D och sen beroeende på när han slutar om vi hinner fika lite på fiket där och spela minigolf och mata änderna och ha det SUPER mysigt tillsammans !

Ska ta med mej kameran den här gången JAG LOVAR er så ni får se lite bilder var ett tag sen jag la ut bilder nu börjar bli en tråkig blogg !

Så så ser dagen ut för mig i morgon jobbar jag natt igen både Fredag natt och lördag natt FYYY va trött jag kommer vara IGEN då !

Men sen är jag ledig i 4 UNDERBARA dagar då åker jag till Falun för att umgås med FINASTE !

Så jag jobbar igen nästa torsdag efter helgen nu så på Söndag efter jag sovit i nån timme tar jag tåget till Falun och ha några HELT UNDERBARA MYSIGA VÄRDEFULLA dagar :D LÄNGTAR !

Ne nu ska jag smörja in Nea så hon inte bränner sig sen ska vi äta lite mat och sen åker vi och badar ! Bloggar kanske mer senare ikväll när vi kommer hem annars bloggar jag i morgon !


Angåeende rubriken !

Micke och jag har haft våra rikigt SVÅRA stunder det har varit en rikigt berg-ochdal bana ! kan man lungt säga !

Men vi har också haft våra FANTASTISKA helt UNDERBARA stunder sånna som ligger en ömt om hjärtat sånna stunder man bevarar tryggt inom sig

som man inte vill dela med sig med någon annan än JUST den man tycker om ! INGEN behöver veta eller se utan VI vet det är ALLT som betyder någotning för mig !

Jag är LIKA kär idag som jag var första gången jag såg honom på kryssningen 09-02-06 den dagen betyder MYCKET för mig

Jag är så GLAD att du kommit tillbaka in i mitt liv igen !

Jag är så GLAD att vi gav varandra en chans till tillsammans !

Nu ska vi ta vara på varandra och inte kasta bort någonting !

Jag tycker så MYCKET om dej Mikael Andersson ! <3














Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards