Direktlänk till inlägg 29 mars 2011

Svar

Av Linda Johansson - 29 mars 2011 11:49

Svar till : Anna

 

Jag har ALDRIG fått se ett shcema någonsin inte ens när vi bodde ihop och fortfarande var tillsammans ... Självklart ska han jobba det fattar väl jag också tror du att jag är dum lr vad menar du ??? Jag skulle väl själv vilja ha ett jobb ...

Men har man barn så MÅSTE man liksom ta hänsyn till det ... Har du barn själv ?

Många som är småförälder brukar normalt jobba halvtid för att vara med barnen också ... Hur menar du att barnen tar på sig hur föräldrarna känner ?

Tror du jag sitter och säger till henne att hennes pappa jobbar jämt ??

Isåfall har du jävligt fel ... Varför skulle jag säga det när hon vet själv att det är så ? När hon kommer hem ifrån sin pappa efter en vecka så är hon oftast ledsen och säger att hon knappt fått träffa sin pappa på hela veckan och att hoon saknar honom ... Det ENDA jag säger då är att då är det tur att mamma är hemma med dej ... vad är det för fel med det då ????


HAHAHHAHA men lilla vännen vad är det för fel på dej ?? Är du riktigt dum eller är det nå annat fel ??? Jag lurade INTE in han i någonting .... Det är MIN kropp om jag väljer att behålla barnet så är det mitt val ... Jag hade aldrig begärt att han skulle ta ansvar för barnet om han inte ville ha barnet ...

Då skulle väl han tänkt på det innan han stoppade in kuken i mej kanske ???

Sen när Nea var 4 månader gammal så var det tösens farmor som övertalade Daniel att ta sitt ansvar för sin dotter eftersom han nyss träffat sin nya tjej och inte alls var intresserad av sin dotter längre ....

Jag har ALDRIG sagt att du ska behöva tycka synd om mej ... Jag kanske inte vill ha ditt medlidande ? tänkt på det ?


Ja vad hon klarar ? att bo ihop med honom ... eftersom jag bott ihop med honom så lär väl jag veta hur nonchalant han är ... att han inte tar på sig mycket ansvar ... maten är säkert klar när han kommer hem ifrån jobbet och städningen och barnen ligger i sängarna och hunden rastad och han behöver bara lägga sig i soffan och vänta på att få åka iväg och jobba igen nästa dag ...

Men det är hennes problem henne skiter jag totalt i .... det är min dotter jag bryr mej om ... ingen av dom andra !


Japp jag är en BRA förälder / mamma ... jag är stark och kan ta kretik ifrån ja tex sånna som dej utan att bry mej så mycket om vad andra tycker :-)

Bra va ? Jag VET att jag gör ett bra jobb ... jag är ensamståeende och har en underbaart fin dotter alltså har jag lyckats ganska bra endå ? :-)

 
 
Ingen bild

Tina

29 mars 2011 12:40

varför ska en förälder jobba halvtid?
Fattar inte! Mina barn lider inte för 5 öre för att jag jobbar heltid. Ett tips, lägg dig inte i vad Daniel och hans familj gör.
Och vill du veta vad som Nea gjort under veckan hon vart hos Daniel så får du väl också ta ditt ansvar och skriva i boken?

Sen så är det faktiskt så att du skriver att du kan ta kritik, vart då någonstans?
Du blir ju aggresiv DIREKT!
BIG NONO!


 
Ingen bild

..............

29 mars 2011 16:23

tycker så jävla synd om Nea.

Hon förtjänar ett lugnt & tryggt hem.


Säg va fan du vill, men jag tror inte din dotter
mår bra & känner sig trygg..

Jag HOPPAS att ni växer upp någon dag, och
se att det är ett stackars litet barn som blir lidande av erat tjaffs! och va fan ska hon kunna göra åt det? inte ett dugg.. utan hon tar åt sig mer o mer skit, och mår dåligt.

 
Ingen bild

Anna

31 mars 2011 13:48

Om du tror att alla som har barn jobbar halvtid då är du långt ifrån realistisk!! Kanske om man är två välbetalda, fastanställda att EN förälder har TUR att kunna det...
Det är nog inte så många arbetsgivare som uppskattar det och ännu färre som kan styra så mycket över sin anställning.. Men allt beror ju på!
Först ska man ju ha ett jobb och som det ser ut måste man faktiskt prioritera jobbet just eftersom det är så många som är ute efter det!!!

Om hon är ledsen och saknar sin pappa när hon kommer till dig kan hon säga olika saker, det är ofta svårt för ett barn att ordna upp och ha orsaker på allt. Det kan dessutom vara en konflikt att sakna den förälder som hon inte är hos. Hur bra ni än är att låta henne känna och tycka.
Det kan vara så att hon helt enkelt behöver sin pappa lite mer och att varannan vecka då inte passar. :-)
Det är inte alltid orden som har betydelse när man pratar med varandra, speciellt inte med barn! :-)

Vad jag menade med att "lura" in han i något var att det inte låter på dig som att ni gjorde det tillsammans, och vanligtvis när man vill ha barn så väljer man en partner som också vill det... :-) Du tar allt som en anklagelse du!!

Gnaksa hemskt att dömma andra människor på det sättet utan att ha någon inblick i hur det egentligen är!!?? För du skriver ju att du inte vet alls hur dem har det?..

Ja och det är ju tur att du har dina föräldrar och varannan vecka med pappan/sambon så att ni alla kan hjälpas åt med uppfostran! :-D Så du slipper vara så ensam med allt. Det är fint att det blir en så fin tjej som du skriver även om det är struligt runtomkring!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Johansson - 14 augusti 2013 12:09

Slänger jag in en bildbomb så rolig har jag blivit :-)                                     ...

Av Linda Johansson - 13 maj 2013 11:55

Tung dag idag men lägger endå på ett leende på läpparna bara för att ! ...

Av Linda Johansson - 1 maj 2013 21:30

Ledsen att jag bloggar så dåligt nu för tiden ... men ni som följt min blogg vet varför , som plåser på såren så ger jag er en till bildbomb som vanligt får bilderna tala för sig själv !                         Puss & Kram så länge ...

Av Linda Johansson - 21 april 2013 21:28

Bilderna får tala för sig själv den här gången !                       ...

Av Linda Johansson - 17 april 2013 14:41

Jag bara ÄLSKAR den här låten ! Ingen låt har fått mej att rysa i hela kroppen som just den här låten gör , plus att Bruno Mars har den här hesheten speciellt i den här låten som jag är så jävla svag för när killar sjunger ! Jag bara njuter !    ...

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards