Alla inlägg den 16 september 2011

Av Linda Johansson - 16 september 2011 21:30

Om ni har det som jag ingenting att göra en fredagskväll så slänger jag in några roliga historier så nu iaf kan få skratta lite om ni är som jag har sjuk humor ! :-)



//



Två män är ute i skogen för att jaga. Plötsligt snubblar ene och faller ner på marken, till synes livlös. Han verkade inte andas och ögonvitorna syns. Den andre skyndar sej att ringa 112 på sin mobil.
- Ja hallå, min kompis bara föll ihop i skogen, jag tror att han är död. vad ska jag göra?
- Försäkra dig först om han är död.
Det blir tyst och sen hörs ett skott, varefter mannen kommer tillbaka:
- Okej, och sen då??


//


 

En ridande polis stoppar en liten pojke på cykel och frågar - har du fått cykeln av tomten?
Då svarar pojken - ja :)
polisen säger sedan - då får du hälsa tomten att det måste sitta lyse på,
så nu blir det böter och medan polisen skriver ut böter,
frågar pojken tjurigt - har du fått hästen av tomten?
... ... -ja skrattade polisen,
pojken svarar snabbt
-då kan du hälsa tomten att rövhålet ska sitta bak på hästen och inte ovanpå.
 
 

//

 

 
En kvinna köpte en talande papegoja. Expediten i djuraffären varnade henne att fågeln kom direkt ifrån en bordell och hade ett mycket speciellt ordförråd. Kvinnan var inte det minsta pryd. När hon kom hem med buren och lyfte av skynket tittade sig papegojan omkring och sade:
- Nytt hus, ny madam!.
Då kom dottern i huset in genom dörren:
- Nya söta flickor! kraxade papegojan.
I samma ögonblick kom mannen i huset hem. Då sade papegojan:
- Åhh gamla kunder! Tjenare Hasse !
 
 

//

 


En tjej ligger i badet då det ringer på dörren. Nyfikenheten gör att hon rusar ut för att kika i tittögat. Samtidigt böjer sig brevbäraren ner och kollar in genom brev inkastet och säger: - Hej krulltott, har du mamma hemma?




//





Olle hamnade bredvid en äldre kvinna på krogen. Hon såg riktigt skaplig ut även om hon sa att hon firade sin 59-års dag. Kvinnan såg bättre och bättre ut efterhand som timmarna gick och han tänkte tanken att hon säkert hade en riktigt snygg dotter. De drack lite och småmyste med lite kyssar och smek, då hon plötsligt frågade om han testat en mor-dotter-trekant?
"Vad menar du med det?", frågade Olle häpet.
Kvinnan bara blinkade förföriskt till svar. De drack lite till och hon sa att detta var hans turnatt. En stund senare tog de en taxi hem till henne. När de klev över tröskeln ropade hon in i huset: "Mamma, är du fortfarande vaken?"



 

//

 





Alfred flyttade in till ålderdomshemmet. Efter en tid fann han en äldre dam som attraherade honom.
Han frågade om hon ville komma in till honom på kvällen, men hon avvisade honom. Alfred gav sig inte och någon dag senare frågade han igen och förklarade att hon kunde få 100 kronor om hon följde med honom, men hon avvisade honom fortsättningsvis.Så fortlöpte månaden, och inte förrän Alfred frågade med ett bud på 500 kronor tackade gumman ja.Hon kom och dom båda kröp ner i hans säng. Efter fullbordat verk utbrast Alfred:
"Oj! Hade jag vetat att du var oskuld så skulle du ha fått 1000 kronor!"
Gumman svarade: "Och hade jag vetat att du kunde få den att stå, så hade jag tagit av mig strumpbyxorna!"


//

 



Två desperata bankrånare bryter sig in i den nyöppnade banken. De spränger dörren till kassavalvet och möts där av många små kassaskåp. De bryter upp ett av kassaskåpen men i det finner de bara vaniljpudding. Hungriga som de är, äter de upp puddingen innan de tar sig an nästa kassaskåp. Samma visa där: vaniljpudding, men inga pengar.


När gryningen kommer har de öppnat ett tjugotal kassaskåp men inte sett skymten av några pengar. Sura men mätta lämnar de banken. Väl utanför vänder sig en av bankrånarna om och läser: "Hoppets Spermabank".




//





En ung kille kommer in på apoteket för att köpa en kondom. Det är första gången han köper något sådant och han känner att han vill berätta varför för apotekaren.


"Jag skall hem till min flickvän på middag och träffa hennes familj för första gången ikväll och jag är nästan säker på att jag sedan kommer att tillbringa natten med henne!"


Precis när killen skall betala så ber han om en kondom till.


Han förklarar: "Min flickväns syster flörtar med mig ibland och jag är säker på att hon gillar mig. Kanske har jag tur även med henne i natt!"


Han tar upp plånboken men betalar för tre kondomer samtidigt som han återigen förklarar för apotekaren:


"Min flickväns mamma är väldigt ung och snygg och verkar ha ett gott öga till mig. Jag kan faktiskt ha möjlighet med henne i natt OCKSÅ!"


På kvällen då alla sitter samlade runt middagsbordet inleder de middagen med att be en bordsbön. Efter bönen tar alla upp besticken utom den unge killen som fortsätter att be. Efter några långa minuter knuffar flickvännen till honom och viskar: "Jag visste inte att du var religiös!"


Killen svarar: "Och jag visste inte att din pappa jobbar som apotekare!"




//




 


De två kvinnorna sitter och pratar: "Vi hade sex igår, vilken katastrof! Han kom hem från jobbet, åt upp sin middag på tre minuter, vi hade sex i fyra minuter och två minuter senare somnade han! Själv då?"

"Åh det var fantastiskt! Han bjöd mig på middag på en fin restaurang som jag hade valt och sedan tog vi en långpromenad hem. Väl hemma tände han några levande ljus och så hade vi förspel i en timme innan vi älskade i minst en timme. Till slut, kan du tänka dig, så pratade vi i en timme! En sagolik kväll med andra ord..."

Deras respektive sitter på annat håll och pratar: "Vi hade sex igår. Underbart! Jag kom hem från jobbet, middag var redan serverad, jag käkade, vi hade sex och sen somnade jag. Kan inte bli bättre. Själv då?"

" Åh, det var KATASTROF! Då jag kom hem från jobbet så hade elen gått. Fick bjuda tanten på middag, inte alls gott men DYRT. Så dyrt att jag inte hade råd med taxi så vi fick promenera hela långa vägen hem. Elen hade inte kommit tillbaka när vi äntligen kom hem så jag fick tända några ljus så att man såg något. Jag var så arg att det tog en timme för mig att få upp den och sen kunde jag inte komma på en timme. Frustrerande! När jag äntligen kom så kunde jag inte somna. Minst en timme låg jag där tills hon till slut lyckades snacka ihjäl mig!!!!"


 

//

 




Erik gick och lade sig, kysste sin fru och somnade. Mitt i natten vaknade han och såg en gammal man klädd i vitt stå bredvid sängen.


"Vem är du och vad gör du i mitt sovrum?" utbrast Erik.


"Jag är Sankte Per och du har kommit till himlen." sa mannen.


"Menar du att jag har dött? Nej det är jag för ung för! Skicka mig genast tillbaka mig till min fru!"


"Riktigt så enkelt är det inte" sa Sankte Per. "Du har dock två möjligheter att komma tillbaka till jorden. Den första är att återkomma som hund och det andra är att komma tillbaka som en höna."


"Okej, låt mig bli en höna!" bestämde Erik sig för snabbt.


Sagt och gjort, han förvandlades till en vacker höna och befann sig åter på jorden, i ett hönshus. Snart kände han en märklig känsla i bakdelen.


"Jag exploderar!" tänkte han. "Det här var kanske inte en så bra idé ändå."


En tupp fram till honom och sa: "Du måste vara den nya hönan som Sankte Per berättade om. Hur känns ditt nya liv?"


"Jotack, det är ganska bra, men jag har en så märklig känsla, som om jag ska explodera!" svarade Erik.


Tuppen skrattade till: "Ja, du måste ju lägga ägg nu! Gal till två gånger och pressa så länge du orkar så skall du se att det lättar, så gör de andra hönorna."


Erik gol två gånger och pressade tills det inte gick mer och visst: ut kom ett ägg!


"Det gick ju bra! Jag gör om det." tänkte han då. Han gol igen och tryckte, och ut kom ytterligare ett ägg. Det tryckande känslan fanns dock kvar så han beslöt sig för att lägga ett ägg till. När han gol, hörde han plötsligt en röst:


"ERIK! Vakna för helvete,du skiter ju ner hela sängen!"


 

//

 



Ett ungt par flög till fjällen på en romantisk vintersemester, och på plats skulle de bo i en gammeldags vedeldad stuga.

Då de kom fram gick mannen ut för att hugga ved och då han kom in igen beklagade han sig: "Älskling, mina händer är så kalla!"

Då han hade en snäll och välmenande fästmö sa hon mjukt: "Lägg dem här mellan mina ben, så ska jag värma dem åt dig." Han gjorde som hon sa och händerna blev varma.


Efter lunchen gick han ut igen för att hugga mer ved. Återigen kom han in och gnydde: "Älskling, mina händer är kalla!"


Hon svarar honom åter: "Lägg dem här mellan mina ben, så ska jag värma dem." Det gör han, och händerna blir varma igen.


Efter middagen behövdes det mer ved så han gick ut för att ordna detta och när han kom in igen så klagade han igen: "Älskling, mina händer är så kalla nu igen."

Fästmön tittar på honom och säger med en suck: "För Guds skull, fryser du aldrig om öronen?"

 

//


 




Kalle och Per var på väg till Stockholm från Göteborg då Kalle blev akut kissnödig. De stannade vid en skogsdunge och gick in där för att uträtta sina behov. Plötsligt bet en huggorm Kalle i de ädlare delarna!


"AJ!" skrek han.


"Vad är det som händer?" undrade Per förskräckt.


" En huggorm bet mej i snoppen! Vad skall vi göra? Hjälp!" skrek Kalle i panik .


Per fann sig snabbt, tog upp sin mobil och ringde sjukvårdsupplysningen:


"Min kompis har blivit biten av en huggorm, vad skall jag göra?" skrek han i luren.


"Du måste suga ut giftet, annars kommer din vän att dö!" informerade damen i luren.


Per avlsutade samtalet, sprang fram till Kalle och sa:


"Jag är ledsen Kalle, men du kommer att dö!"


 

Lite fredags nöjje hoppas jag ! :-)




Av Linda Johansson - 16 september 2011 14:03

Jag sitter och kollar på ett pogram om två killar som har kämpat för att få adoptera barn för deras högsta önskan i världen var att få ett barn eftersom dom inte kan få barn tillsammans för att dom är av samma kön !

dom kämpar för att få adoptera två mörkhyade små killar den ena pojken blev grovs misshandlad både psykiskt och fysiskt av både sin mamma & pappa

så pojken var väldigt skadat när han kom till dessa två killar

och den andras mamma missbrukade droger medans hon hade honom i magen och kunde inte sluta och än idag sa dom hade den lilla pojken problem med andningen pga drogerna !

Jag såg så mycket kärlek i deras familj fast dom var fyra killar

två killar med två pappor ! barnen växte upp ifrån att vara några månader till två trygga glada killar med mycket kärlek till varandra och andra  som vågade ta för sig och vågade lite på sin  omgivningen igen  !



Jag ser absolut inget fel med att homosexuella har rätt att adoptera

vad är det som gör hetrosexuella till bättre föräldrar igentligen ?

för att dom inte är av samma kön  ?

Vem är det som har sagt att ett barn behöver både en mamma och en pappa ?

och inte två mammor eller två pappor ?

Kärleken är väl de samma för barnet endå ?

Det är samhälles FEL att det är så mycket fördommar om just homosexuella

och deras rätt att adoptera barn !

Alla har lika värde även fast man är hetrosexuella eller homosexuell

lika om man är Svenk eller utlänsk , smal som tjock , kort eller lång

Vi borde allihopa lära våra barn att det finns sååå många olika människor

men att alla är människor !

Hade inte vi våra fördommar så hade inte våra barn haft det heller

det är vi som formar våra barn inte tvärtom !

Jag tror att dom som är homosexuella värdesätter barnet mycket mer

än vad hetrosexuella gör dom tar oftast förgivet att dom kan få barn

för homosexuella är det inte så !

Oftast får dom kämpa för att få rätt till ett barn !

Folk tänker men hur ska det gå i skolan , barnet kommer att bli mobbat

och retat för att hon / han har två mammor eller två pappor !

Där kommer det igen det är VÅRAT och Samhälles fel att det är så

Tyvärr så är det så ! Och det gör mej så otroligt ledsen !

Barnen som mobbar tycker att det är konstigt att den där tjejen har två

mammor och inte en mamma och pappa det är inte normalt tycker dom !

Men hade VI lärt våra barn att det finns så många olika kärlekar

att två människor av samma kön visst kan vara tillsammans

att det är lika normalt som att två av olika kön är tillsammans då hade det

inte sätt ut så som det ser ut idag  !

Vem är det som säger att det ska just vara en tjej och kille ?

Det står inte skrivet nånstans att det är förbjudet och onormalt att

två av samma kön bor ihop och bildar familj ... det är VI som tycker att det

är onormalt att det är äckligt och skamligt !

Så vart kommer dom här fördommarna ifrån ? När började det ?

Jag tycker av egen erfarenhet och av det jag sätt så är homosexuella

mycker mer kärleksfulla , mjuka och omtänksamma emot andra människor

än vad många herosexuella är !

Varför är det så ? Hur det kan det komma sig ?

Jooo för att dom har så mycket kärlek att ge !

Så varför inte få den chansen att ge det till ett barn som behöver det ?

barnet kommer inte tycka att det är konstigt att växa upp med två mammor / pappor förens folk börjar kommentera det folk som inte tycker att det är

normalt ! Barnet kommer känna trygghet att få komma till två som

ger dom all kärlek och trygghet och självkänsla som dom flesta

adoptiv barn har förlorat redan ifrån födseln !

Varför skulle det vara fel ? Barnet mår bra det är väl huvudsaken ?

Nu kommer jag med lite fördommar också men det är bara för att ge ett exempel och förklara mig lite bättre ! MEN

ett barn som från födseln till några år bor ihop med en mamma och pappa

utsätts dagligen för både pyskisk och fysisk misshandel barnet !

barnet växer upp med detta och börjar må dåligt vågar inte gå hem eller ifrågasätta varför just jag ! VART tror NI barnet skulle helst vilja bo ??

med mamman och pappan som i så många år skadat sitt eget barn

ELLER hos två mammor eller två pappor som ger så otroligt mycket kärlek

 det barnet bryr sig inte om att hon / han har föräldrar av samma kön

men hon / han slipper vara rädd varje gång någon dricker lite mycket alkohol

eller att barnet ska råka säga fel och få stryk för det !

Det borde inte vara så här !

När ska folk sluta dömma andra ? och inte accepera alla som dom är !

Vi har endå alla kommit ut ur samma ställe

på konstgjort sätt eller på naturligt sätt !


Pogrammet jag kollade på slutade väldigt lyckligt !

killarna fick adoptera pojkarna till sina egna söner ! Och lyckan papporna

OCH små pojkarna visade gick inte att ens försöka hålla tillbaka

tårarna ! Den ena pappan sa till ena lill killen "nu är du våran son"

och tårarna rann och lill killen svarade " ÄNTLIGEN "

Vad kan vara mer rätt än det ?


 

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards