Direktlänk till inlägg 17 maj 2012

Fortfarande !

Av Linda Johansson - 17 maj 2012 11:14

Inte på topp direkt !


Fick iaf lite sovmorgon imorse ... Tror jag gick upp 09.30 nångång ... När man är förkyld och somnade sent pga en jävla hosta som man kan bli tokig på så är det skönt att få sova lite längre på morgonen ! Nea ska åka till mamma & pappa ett tag idag och leka med Emma ... Mamma var inte så sugen på att jag skulle komma så jag smittar alla där hemma så jag får snällt vara hemma ... men inte gör det mej någonting , jag kommer nog att sätta på en bra film eller en dålig och slappa i soffan och bara ta hant om mej själv ett tag ! Skulle behöva hostmedicin , nässpray och lite sånt men jag orkar inte ta mej till affären och köpa skiten ... Så det får bli imorgon när jag endå ska ut hem till mamma & pappa för att vara hundvakt !


Nea är på dåligt humör idag ... Stampar i golvet och fräser som värsta katta ! Tycker att det är lite roligt faktiskt men det tycker inte hon för då blir hon ännu argare ! Hon blev lite små arg när hon inte fick bestämma kläderna själv , men kan man inte vara rädd om kläderna man har så får man inte ha sånna kläder som man vill ha heller då får man ha lekvänliga kläder på sig  ! Hoppas att det blir bättre när hon blir lite större , att hon är mer försiktig med kläderna då ! Hon får väl sura då , det går väl över !  Åh jag skulle verkligen behöva städa blir tokig när det inte blir någonting gjort ... Men på Söndag ska Nea på kalas då tänkte jag passa på att städa ... hoppas jag är bättre då ... om inte annat så gör jag det endå för det kommer bli en fullspäckad vecka nästa vecka ... !


Saknar , Funderar , väger för och nackdelar , ser framåt , ser bakåt !

 
 
Ingen bild

millie

17 maj 2012 18:50

Hej:-) vilken härlig dag du verkar haft, så sköntiibland om man får chans att ta hand om sig själv en stund- ;-)
Vad är det för för och nackdelar du grubblar över? :-S låter som du har mycket att fundera över?

Har ni också "kläd problem" hemma? :-/ så rolig dom kan vara ibland! Vad är det värsta som hänt hos er? (eller händer det ofta?) vad vill din tjej helst ha på sig?

Hoppas hon klarar att stanna där ikväll så du får din tid:-) vad brukar ni göra på mys kvällarna? ;-) några film tips kanske som brukar vara bra?

Trevlig kväll och krya på dig !

Linda Johansson

17 maj 2012 20:10

Hejj :-)

Ja det har faktiskt varit skönt å inte göra någonting alls på hela dagen ... ibland så har man sånna dagar , och speciellt nu när jag inte är helt 100% bra heller :-)
Äh det är mycket jag funderar över vem gör inte det liksom ? :-)

Ja det kan man säga att vi har ... det värsta ? hmm hon har förmågan att riva sönder sina kläder och det är jue mindre kul att behöva köpa nya kläder hela tiden ... hon vill mest ha klänningar

Tydligen så skulle hon vara kvar där hon hade inte ändrat sig , så det ser ut som om att jag får tillbringa kvällen ensam ikväll hoppas att hon inte ändrar sig nu bara :-)
Vi brukar äta god mat , varma mackor , fläskfilé eller nå sånt sen hyra film så klart vilet Nea tycker är väldigt kul :-)

Ha det så bra !

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Johansson - 14 augusti 2013 12:09

Slänger jag in en bildbomb så rolig har jag blivit :-)                                     ...

Av Linda Johansson - 13 maj 2013 11:55

Tung dag idag men lägger endå på ett leende på läpparna bara för att ! ...

Av Linda Johansson - 1 maj 2013 21:30

Ledsen att jag bloggar så dåligt nu för tiden ... men ni som följt min blogg vet varför , som plåser på såren så ger jag er en till bildbomb som vanligt får bilderna tala för sig själv !                         Puss & Kram så länge ...

Av Linda Johansson - 21 april 2013 21:28

Bilderna får tala för sig själv den här gången !                       ...

Av Linda Johansson - 17 april 2013 14:41

Jag bara ÄLSKAR den här låten ! Ingen låt har fått mej att rysa i hela kroppen som just den här låten gör , plus att Bruno Mars har den här hesheten speciellt i den här låten som jag är så jävla svag för när killar sjunger ! Jag bara njuter !    ...

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards