Alla inlägg den 15 maj 2012

Av Linda Johansson - 15 maj 2012 20:56

Så här på kvällen !


Skönt att bara sitta och slappa i soffan efter en lite halvt jobbig dag med förkylning ... att det inte vill släppa då ! Går inte att andas igenom näsan ens ... kommer bli en rolig natt jag som inte kan andas igenom munnen och inte har jag nå nässpray heller Hallelulija ! Men jag tänkte ta ett varmt skumbad om en liten stund ... kanske blir bättre jag vet inte det är värt att prova iaf ! :-) Sen efter det blir det sängen direkt känner jag ... sista dagen vi behöver gå upp imorgon tidigt ... Sen är Nea ledig enda tills på Tisdag så hon är långledig ... Jag satte ledigt på henne på Fredag också eftersom skolan är helstängd på Torsdag , sen går jag inte i skolan jag heller på Fredag så då kan hon vara hemma med mej ... Sen är det helg och på Måndag är det planeringsdag i skolan så då är skolan stängd så som sagt var så blir hon långledig och det var hon så nöjd med så :-) Skönt att inte ha nå mycket kvar i skolan så man kan börja slappna av , jag har en uppgift kvar att göra och lämna in sen är jag klar för sommaren och redo att ta emot mina betyg ! Och självklart redo för lite semster och sommarjobb ... !


Nu ska jag krypa ner i ett varmt bad och ligga där och bara vara ... många tankar som snurrar just nu ... Jag blir inte klok på någonting ... Jag vet inte alls vad jag ska göra ! Gaaah ! Blir tokig !

Av Linda Johansson - 15 maj 2012 12:17

Gjorde vi i skolan idag ! Tur att man hade bra tjejer i gruppen kändes lite pinsamt att göra vissa saker ! :-) Men det gick jätte bra förutom att jag hade problem med att blåsa och det säger jue sig självt när man är förkyld och ingen ork alls i kroppen ... Fick träna på en massa olika saker ... Så nu kan man en hel del ,  och kursen är klar väntar bara på ett enskilt samtal med läraren och få betyg ! Känns väldigt skönt ! Sen ska jag njuta av sommaren , jobba , semester , äventyr bara vara tillsammans med dom som jag älskar ! Mamma har bokat en stuga i Rättvik en vecka åt oss dom veckorna jag har Nea hemma ... Det ska bli skönt att komma bort lite ladda batterierna samla nya krafter till skolstarten till hösten igen ! Har en massa saker framför mej nu ... Sommarjobb , övningsköra (teorin på det plugga satan med den) , Nea så klart , sen skolan igen till hösten med nya roliga ämnen och nytt folk att lära känna ! Sen börjar Nea första klass till hösten också vilket båda två ser fram emot :-) Det Kommer bara bli bra nu känner jag ! Det är ingen idé att blicka tillbaka på något (gråta över spilld möjlk) det man måste göra är att se framåt acceptera och gilla läget som det ser ut ... Vissa saker är tråkiga som inte varit förväntat men ett måste för många inblandade ! Det gäller att stå stark och inte låta någonting dra ner än när man väl kämpat sig upp ! För det lär inte hända mej igen ... jag har varit så djupt nere så många gånger men endå tagit mej upp ... nu tänker jag inte falla ner igen ! Nu ska jag stå kvar här där jag står!

Nya tag , nya möjligheter väntar runt hörnet för både mej och Nea !


Riktigt bra låt faktiskt !

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards