Alla inlägg den 16 maj 2012

Av Linda Johansson - 16 maj 2012 21:52

Att krypa ner i sängen !

Nea ville vara vaken lite längre idag ... Eftersom det inte är nån skola för henne å mej på några dagar nu så tyckte jag att det var okej ... så vi har legat i soffan och kollat på film hela dagen så otroligt skönt att Nea förstår att jag inte är så pigg just nu ... Tur att man har sån klok och duktig tjej ... Så blev det mat framför TVn idag också , annars brukar vi äta framför TVn på helgerna bara när vi har myskväll för att lyxa till det lite extra så där ... men idag gjorde jag ett undantagNea sover läste en bok för henne som vanligt pussa henne godnatt och tog reda på disken från maten ... igentligen orkade jag inte men jag hatar verkligen att se disk över hela diskbänken ... Jag klarar inte av att ha det stökigt omkring mej ... det räcker med att det är så otroligt skitigt här nu men jag har ingen ork att dansa omkring med dammsugaren just nu det tar jag när jag känner mej bättre ... Så jag får blunda lite för det fast det är svårt ! Ibland är det faktiskt jobbigt att vara pedant (som folk kallar mej) när man inte orkar städa då mår man otroligt dålig ! Det finns säket fler som jag och ni vet hur det är om ni känner igen er !


Skit samma !


Imorgon har jag planerat lite grann iaf ... mamma skulle vara barnvakt åt Emma (Neas kusin) ett tag imorgon , så då tänke vi passa på och låta tjejerna leka eftersom det inte händer så ofta tyvärr ! Jag hoppas på fint väder så vi kan vara ute och leka men det ser inte ut som om det blir nån riktig sommar än ! Mooorr ! Annars får vi se vad vi hittar på , tjejerna brukar hitta på en massa tok tillsammans endå även fast det kanske bara blir inne  ! Nu ska jag kolla på BB sen blir det sängen för min del ... får se om jag orkar kolla på hela ikväll !

Godnatt , Sovgott !

Av Linda Johansson - 16 maj 2012 08:42

Denna jävla förkylning !

Var tvungen att ringa och säga ifrån mej introdutionen på sommarjobbet jag igentligen ska göra imorgon pga den här jävla förkylningen ! Jag kan inte komma dit och smitta ner både brukaren och alla andra ... Det känns piss kan jag tala om ! Jag som ville jobba ... ser fram emot sommaren , tur att jag fick ta introt nästa vecka istället ... att dom hade sån förståeelse för det ... dom tycke också att jag borde vara hemma och kurera mej ! Så , så får det bli tråkigt men sant ... Skippar skolan idag också ingen idé att gå dit när man inte har noll ork i kroppen till att göra frukost ens ! Moorr ! Så resten av veckan tar jag och Nea ledigt ifrån allt ... får se vad jag kommer att orka med men jag är van att ha full fart när jag är sjuk ... är man mamma så är man mamma då är man mamma när man är riktigt sjuk också ... inte har man tid att ligga och tycka synd om sig själv precis ... Det är bara att knapra alvedon och se glad ut ... det har jag fått gjort så många gånger ! Ska iaf resa på mej och gå ut i köket och värma på vatten och göra te så det lenar lite i halsen ... så jobbigt när det sitter som klister i bihålorna och det vägrar att släppa ... Aja inge som tycker synd om mej endå kan jag gissa :-) Så varför sitta och beklaga sig för människor som inte bryr sig ... höhöh ! har ni tur så kanske jag är på benen senare och kan slänga in ett inlägg men det är tveksamt ... !

Tjing !

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards