Alla inlägg den 21 maj 2012

Av Linda Johansson - 21 maj 2012 19:37

Och övningsköra !


Men jag var rejält feg i början jag vågade inte alls gasa till och då kom jag inte iväg heller ! Men till slut så gick det skit bra och jag kom igång riktigt bra ... men det var svårt att trycka ner kopplingen och gasen samtidigt och inte gasa för mycket och inte för lite utan någonstans där imellan och det var svårt att hitta rätt läge , men efter många försök så grejade jag det riktigt bra efter många rivstartar ;-)  ... är stolt över mig själv kan jag säga ! :-) Nu får jag inte köra förens på Onsdag hur ska jag kunna hålla mej till dess då ? Så jävla kul var det ! Men på Onsdag kör jag igen , längtar redan tills jag får ut och åka lite  i trafiken men det lär väl dröjja ett tag jag lär bli mer van vid ratten först !


Nu kom Jenny och förstörde mitt bloggande så nu får jag väl sluta skriva antar jag :-P Vi ska göra lite tacopaj och kolla på film och snacka lite skit resten av kvällen ! Hoppas ni får en trevlig kväll , nu har ni iaf fått lite upptadering om hur det gick att köra idag ! Det lär väl bli mycket skrivande om det framöver , nu ska jag verkligen ligga i jag ska ha det där körkortet så man äntligen blir lite fri , utan att behöva vara beroeende av andra !

Hörs i morgon !

Av Linda Johansson - 21 maj 2012 13:06

 

 
Av Linda Johansson - 21 maj 2012 12:45

Tog oss en sovmorgon imorse ! Jag vaknade 09.30 medans Nea låg och halvsov till 10.00 så det fick bli en brunch idag ! Ibland får man fuska (som jag brukar säga) plus att vi åt framför TVn regler liksom ! Vem har kommit på något sånt tråkigt ? Man måste rätta sig efter ! Ne fy ! Neas farmor kommer och hämtar henne till 14.00 när hon åker så ska jag försöka sätta igång och damma av lite  här hemma (om jag hinner) för jag ringde pappa imorse och frågade om vi kunde åka ut och köra lite , eftersom jag har varit sjuk eller sjuk och sjuk krasslig så har jag inte hunnit satt mej bakom ratten än men jag är grymt taggad nu , så när pappa slutar 14.00 åker han hem dricker säkert lite kaffe sen kommer han och hämtar mej så ska jag få prova köra ! Riktigt nice ! Som jag har längtat ! Äntligen får jag köra igång efter en evighets väntan på ett godkännande ifrån transportstyrelsen ! Så ni får önska mej lycka till ! :-)


Nu ska jag platta skallen och får se om vi hinner ut en sväng innan Nea åker , men hon ville kolla klart på en film vi hyrde i Fredags innan hon åker sen kommer jag att lämna tillbaka den så då har hon ingen chans att kolla på den sen ! Så vi får se !

Bloggar mer sen om hur det gick för mej bakom ratten !

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards