Alla inlägg den 7 maj 2012

Av Linda Johansson - 7 maj 2012 20:40

Godkväll !


Puh vilken dag ! Jag är helt slut hela jag så  jag ska försöka få ner ett inlägg innan jag ska krypa ner i sängen och läsa lite och sen sova för efter den här resan vi gjort idag så orkar man inte göra så mycket annat ... gick upp 05.00 imorse när klockan ringde masa mig upp hur trött som helst ... gjorde mej klar sa hejdå till lill älsklingen och fick skjuss av pappa till skolan till 06.45 bussen skulle igentligen åka 07.00  men vi fick stå och vänta ett tag för folk dök inte upp men vi ville avvakta så vi inte missade någon ... jag tycker det är totalt oduktigt och respektlöst att skriva upp sig på en resa genom skolan som lärarna ordnat för våran utbildning och sen hoppas folk av i sista minuten och kan inte ens ringa och säga till att dom inte kommer utan vi får stå och vänta helt i onödan usch för er ! Sånt blir jag förbannad på ! Hoppas ni hade en jävla bra andledning till att inte ringa ens !

Iaf vi kom iväg runt 07.15  så rullade vi emot stor staden Stockholm resan ner gick bra men trött var man jue ... väldigt intressant det där om judar hur dom lever ... allt fick vi veta idag ... efter Synagogan tog vi lunch gick runt i säkert 40 min för att leta resturang men hittade ingen så det slutade med att vi fick åta på Macdonald´s så vi hann inte med nån shoppning heller så både jag och Jenny var lite griniga för det ... men vi fick iaf se Kungen en snabbis vi tog en promenad upp till slottet (Inte varje dag man är i Stockholm och kan gå och kolla in slottet direkt) tog lite kort på vakterna och kunga huset när kungen själv rullar ut i en bil och vinkar glatt och åker iväg ! Så det var ganska kul att han åkte iväg precis när vi stod där ... sen efter det tog vi bussen till Buddatemplet åkte lite fel först men vi hittade till slut och kom i tid ... väldigt intressant faktiskt hur dom lever som munkar hur folk kan leva igentligen ... själv så hoppar jag nog över att bli nunna faktiskt ... det är ingenting för mej men det var som sagt var intressant att få en inblick i hur buddism fungerar ... på hemvägen var det otroligt jobbigt , extremt trött och så kan man inte sova på bussen heller det är typiskt ... men hem kom vi och skönt som fan kan jag lova ... men det har varit en intressant dag och jag ångrar inte att jag följde med ... komma bort lite ifrån Sandviken även fast det inte vart mycket av nöje direkt men endå !


Nu ska jag krypa ner i sängen skola imorgon sen ringa lite samtal få ordning på lite saker ! Hoppas ni också haft en bra dag bloggar mer imorgon ! Godnatt sov gott !

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards