Alla inlägg den 6 september 2012

Av Linda Johansson - 6 september 2012 20:34

Godkväll !


Tänkte slänga in ett inlägg innan jag ska hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen , är ganska trött nu känner jag ... blev dock inte klar med städningen idag , mamma & pappa kom på fika och det var inte helt fel det heller ... jag har köket och Neas rum kvar och damma sen ta av golven bara och det tänkte jag göra imorgon efter skolan ! Var meningen att jag skulle kolla på en film ikväll som jag hyrt som ska tillbaka imorgon men jag tror inte att jag kommer att orka det utan det blir nog snark på en gång iaf som det känns nu ! Nea somnade ganska på en gång när jag la henne , trött efter dagen hon med först tidig morgon och skola på det och sen har hon lekt med kompisar hela dagen efter skolan och dom har varit ute och sprungit på en massa olika ställen och det blir man så klart trött av ... imorgon är det fredag och det betyder helg och det ska bli otroligt skönt att få sova ut lite speciellt efter den här veckan , jag har planerat lite jag & Nea ska hitta på i helgen och det kommer bli super bra !


Hörs imorgon , sovgott !

Av Linda Johansson - 6 september 2012 15:12

Tänkte dela med mej av ett tips som jag tycker fungerar väldigt bra ! Istället för att andvända olika slags trasor eller toalettpapper eller vad ni nu andvänder er av när du ska damma / skrubba av toaletten både toa , handfat och badkar ... så andvänder jag mej utav våtservetter , oftast så är det svårt att skölja ur en trasa ifrån allt damm som fastnar på trasan när du dammar , men med våtservetter är det lättare , dom sköjer man bara av under kranen och kan andvändas en gång till (om den inte är jätte dammig då) sen går det jätte bra att slänga dom i toan när dom inte går att andvända istället för att behöva tvätta trasorna ... billigt och bra på samma gång , jag säger inte att man behöver andvända bebis våtservetter utan jag köper mina på dollar store faktiskt dom kostar 10:- och luktar gott gör dom också , perfekt till sån här andvändning med dammning istället för att lägga ut mer pengar ! Prova gärna , för mej funkar det jätte bra ... skriv gärna och berätta om det funkade för dej också om du vart nöjd ... !


 

Av Linda Johansson - 6 september 2012 13:38

Javisst !


Jag kan tala om för er att ibland blir jag såååå arg på mej själv ! Arg och trött på att jag har noll ork till och göra det jag verkligen behöver göra ... jag skulle städa idag , men hur långt har jag hunnit ? Jo andra tvätten i tvättmaskinen , bäddat rent i Neas & min säng och plockat ihop i både Neas rum och alla andra rum ... det är det enda som jag har gjort idag ! Och klockan är snart 14.00 .... Jag har huuur mycket som helst kvar att göra innan allt är klart ... jag vet inte vart jag ska få energin ifrån , jag har förmågan att fastna framför tvn eller datorn ... just nu har jag fasnat framför "Det Okända" på Tvn , men så fort det är slut ska jag ta mej i kragen och börja damma av här hemma så får vi se hur långt jag kommer men jag ska göra klart inann veckan/helgen är slut för på Måndag ska jag till Gävle sjukhus för första besöket på praktiken !


 

Vi hörs av lite senare när jag städat klart !

Av Linda Johansson - 6 september 2012 08:34

Godmorgon min fina läsare !


Hoppas att ni sovit gott , det har iaf vi ...även fast Nea inte kom upp ur sängen förens 07.30 och då börjar hon 08.00 , hooops ! så det blev lite stressigt och få i henne frukost och få på henne kläderna , men hon kom iaf i tid ... jag följde med henne en bit till skolan sen gick hon sista biten själv , sur för att hennes nya skinnjacka var för pösig som hon sa ! herregud nu börjas det ... så den lär hon väl inte vilja andvända igen , så det slutar väl med att jag får sälja den ! Själv sitter jag och kollar på vakna med the voice så klart , käkat frukost och dricker kaffe till det ... ett måste på morgonen för att vakna ... och inte nog med det så är det Torsdag idag och då är Daniel Paris och gästar pogrammet kan inte bli bättre ... Jag ska snart sätta fart och städa innan jag ska hämta tjejerna i skolan , blev  bestämt igår att Nea ska få ta med sig lill Johanna hem idag för det passade inte så bra igår ... så då bestämde jag och Johannas mamma att jag hämtar hem båda tjejerna idag , men dom får roa sig ute idag medans jag städar ! Så , så roligt kommer jag ha idag ! usch jag hatar och städa , det värsta som finns plus att min rygg går av pga dammsugningen , men men jag måste !


 


Vill passa på att stor gratulera min bästa kompis Jenny Remula som fyller 28 år idag , alltså hon fyller tant :-P hoppas att du får en bra födelsedag gumman jag ringer dej senare ! Puss Puss !

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards