Alla inlägg den 18 september 2012

Av Linda Johansson - 18 september 2012 18:56

Hej på er !


Hoppas allt är bra med er idag ... själv känner jag mej lite hängig faktiskt ... det kom under dagen när jag slutat praktiken för dagen , tror att det kan bero på att jag inte hunnit känt efter under timmarna på praktiken för det är någonting som ska göras hela tiden och det är inte många gånger man får sitta ner ... men när jag väl kom hem och tog det lungt så började jag känna nå konstigt i halsen , en extrem trötthet ingen vanlig trötthet efter en dag på jobbet utan en annan slags trötthet , känner mej fortfarande otroligt trött orkeslös så börjar det värka lite smått överallt i kroppen speciellt i benen som det brukar göra när man har feber ... men någon feber har jag inte men man vet aldrig , jag har absolut inte tid och bli sjuk nu inte under praktiken jag måste gå dom dagarna jag ska för att bli godkänd och om jag blir hemma nåndasg så får jag ta igen den dagen sen och det kommer jag inte att hinna , så ni får hålla tummarna att jag inte blir sjuk nu , och inte nog med det så har jag ont i magen det har jag haft hela dagen typ som mensvärk kan ha å göra med att det är någonting som inte är som det ska vara "där nere" om man säger så ... väntar på tid för att bedövas och ta bort det som inte ska vara där ! Så jag är ganska trött på både magen och halsen nu när jag hade velat vara pigg för jag vill kunna vara vaken en stund ikväll när jag är ledig från praktiken imorgon och börjar inte skolan förens 10.00 imorgon , men så kommer det inte att bli ikväll utan det kommer bli en tidig kväller !


 


 


Annars så mår vi bra ... Nea är också ganska trött efter mamma väckte henne 06.00 imorse för att hinna i tid till skolan så jag tror att det kommer bli en tidig kväller för henne också ... det syns på en gång när hon är trött och det är hon nu !

Så vi ska krypa upp i soffan tillsammans och kolla på TV innan det är läggdax för henne ! Får se vad morgondagen har att erbjuda oss ... skola för båda två som sagt först sen ska jag fortsätta tvätta och Nea ville leka med nån kompis imorgon så vi får se hur det blir med det ! Nu ska jag kramas lite grann kanske ta en alvedon och slappa i soffan ett tag !


Hörs imorgon !

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards