Alla inlägg den 9 september 2012

Av Linda Johansson - 9 september 2012 19:55

Godnatt mina fina läsare !


Jag orkar inte blogga senare ... den här dagen har varit hektisk enda sedan jag slog upp ögonen , dammat , dammsugit , torkat golven  , tvätta , vikt tvätt , lagat mat , diskat , plockat , lagat mat , övningskört , handlat ,  städat Neas rum , duschat Nea , jag kan bara fortsätta ! Min rygg värker och jag är helt slut hela jag! Tur att den här dagen är slut nu ... fast endå inte

Jag ska strax lägga Nea själv ska jag slänga mej i soffan och kolla på premieren av X-factor Sverige hoppas det är nå bra sångare / sångerskor ikväll ... imorgon ett besök på praktikplatsen få ett schema och en rundvandring !


Godnatt sov gott , hörs imorgon !

Av Linda Johansson - 9 september 2012 15:56

Äntligen klar med städningen !


Fast det tog tid , började så sent men nu är det äntligen klart ... ryggen värker och jag är fruktansvärt trött ... förstår inte hur jag kan bli så trött min lägenhet är bara på 52 kvadrat meter det är ju ingenting och städa igentligen ... tänker på flera stycken som har det mycket större ... bland annat min bror som bor i hus med två våningar , sen Jenny R som också bor i hus dock inte så stort hus men betydligt mycket större än mej ... och sen ska vi inte tala om min kusin Malin som har fyra våningar och städa ... jag förstår inte hur hon orkar jag som gnäller på min lilla lägenhet ... Ni är duktiga som håller ordning endå fast det är stort ! Men nu är jag iaf klar och nu kan jag lägga detta åt sidan och göra något annat roligt istället ... dock så blev inte Neas rum städat för hon vägrade och plocka ihop alla henne saker på golvet och i sängen då tycker inte jag att hon ska ha det städat heller ... jag vägrar och städa åt henne jämt ! Hon börjar bli stor nu vilket hon påpekar många gånger per dag , då tycker jag om hon nu är så stor som hon tycker att hon är så kan hon faktiskt plocka ihop sakerna i sitt rum , dammningen och dammsuga kan jag göra men inte plocka ihop vilket jag för göra nästan varenda dag ! Så hon får ha sin dörr stängd så jag slipper se eländet !


 


Vad vi ska roa oss med resten av dagen (som snart är slut) vet jag inte rikigt än ... jag måste vila ryggen efter städningen först ... jag bjöd över mamma & pappa på kaffe senare får se hur dom gör ... sen ska vi väl ut och handla lite så slipper jag göra det till veckan ... och så klart vill jag köra lite idag också om vi hinner , Nea måste lägga sig i tid ikväll eftersom hon ska till skolan imorgon och jag vet hur hon är på morgonen när hon ska upp tidigt ! Imorgon är det en ny vecka med nya måsten och roligheter , veckorna går så otroligt fort så jag hinner knappt med ... och det står inte på förens jag fyller 26 år herregud jag är snart 30 snacka om panik ! Vi får höras av senare nu ska jag vila ryggen en stund !

Av Linda Johansson - 9 september 2012 10:46

Godmorgon !


Är på hugget idag och ska fortsätta städningen som jag inte blev klar med ... jag har redan vikt ihop tvätt och slängt in en till tvättmaskin (hur underbart är det inte med egen tvättmaskin) och plockat ihop här hemma ... efter en stooor kopp kaffe på morgonen så är jag pigg och ska andvända den här dagen till städ och en massa sånt tråk men måsten ! Till veckan börjar praktiken något jag ser fram emot få lära mej nya saker och träffa människor ... man ska aldrig komma till ett jobb eller en praktikplats eller vad det nu är med en negativ syn och känsla , då blir det också till något negativt det har jag lärt mej med tiden inom vårdyrket ... Posetiva tankar och öppen för ny lärdom och utmaningar så blir det hur bra som helst ! Det här är något som kommer ge mej erfarenhet och mer kunskap än vad jag redan har , man kan aldrig få nog av erfarenheter och kunskap inom det här yrket , varje liten sak man lär sig är betydelsefull och som man har andvändning utav ... Den enda som kommer klaga när det är tidiga mornar är Nea det kommer bli svårt och få upp henne det vet jag därför får man planera där efter också ... lägga sig i tid och väcka i tid så man inte behöver stressa ... visst är jag morgontrött också otroligt morgontrött men när klockan ringer så kliver jag upp på en gång jag snoozar inte som många andra gör ... utan jag går upp och dricker kaffe och gör mej klar för dagen så slipper man känna efter hur trött man igentligen är :-) men idag är den en sån där dag när jag är pigg så jag måste ta vara på det och göra det jag måste eftersom dom här pigga mornarna inte är många !


Vad ska ni själva göra för skoj eller mindre skoj idag ?


det ser ut att bli en fin höstdag idag ... det känns verkligen att det är höst i luften men endå så värmer solen lite grann ... igår kväll när jag gick ut på balkongen för att röka så var det mörkt och kallt , det mörknar tidigt nu och kvällarna är isande kyliga som tränger in i både märg och ben ... jag höll allvarligt på att frysa ihjäl igår kväll jag satt och hackade tänder och till slut fick jag börja ta med mej filten ut för att få mer värme ... men hösten har sin charm den också , nu får man äntligen börja tända ljus , och ta varma skumbad när man är så där fryssen som man kan bli av kylan , krypa upp i soffan med en filt och en bra bok kanske te eller varm choklad och värma sig med  !


Vi hörs av senare har lite att göra nu !   

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards