Alla inlägg den 29 september 2012

Av Linda Johansson - 29 september 2012 08:46

Lördag !


Ännu en tråkig höst dag , visst hösten har väl sin charm också på sätt och vis men jag tycker inte om när det regnar Och frysa är ingen höjdare heller direkt ... men det gör jag inte nu utan sitter inne i värmen och försöker vakna till liv eller ja det har jag väl redan gjort :-) tog en fika på stan med Jenny. L igår som ni säkert såg , men först blev det en sväng till systemet efter jag slutat igår ... pappa kom och hämtade mej som tur var och vi svängde förbi skohuset på vägen hem och jag sprang in och köpte mej ett par nya stövlar (inte regn stövlar) fast det skulle nog inte skada om man hade ett par sånna nu ... efter praktiken , valbo , systemet och fikat med Jenny som alltid är lika mysigt ... så gick jag hemåt och la mej i soffan för att vila en stund för att orka hitta på något på kvällen ... men somnade och sov i 4 timmar !!! Så jag vakna inte förens klockan var 22.00 lite groggy så där ... var vaken i ca 2 timmar kolla på tv och halvsov i sängen och somna om igen och sov heeela natten och vakna strax före 07.30 imorse utvilad som bara den ... men kroppen behövde väl det här annars skulle jag inte ha sovit så mycket , för det första är jag inte van och jobba i det här tempot dom jobbar det är liksom nån stopp förutom 45 minuter under lunchen ( Jag har en lite längre lunch än dom som jobbar) sen är det bara och köra på hela tiden tills man slutar ... fötterna och ryggen och axlarna tar stryk och kroppen är helt slut när man väl kommer hem ... och jag har jobbat hela veckan fyra förmiddagar och en eftermiddag då sov jag 4 timmar den natten bara ... Och sen så är jag absolut inte van med att gå upp så tidifgt på morgonen som jag gör när jag jobbar förmiddag , klockan ringer ju som sagt 04.30 som tidigast går jag upp 06.30 annars när Nea har skola ibland tar vi lite längre sovmorgon och sover till 07.00 så är man inte van med så tidiga mornar så blir det lätt så att kroppen blir uttröttad och behöver lite sömn för att ta igen sig ! Vilket jag gjorde :-)Så nu är jag redo för den här dagen också ! Hoppas ni också har sovit gott !


Idag / kväll blir det så klart lite alkoholintag med gänget för vi ska fira Jelan som fyllde 25 år i Torsdags ! Så då är det ju bra om man är pigg så man inte sitter och halvsover i soffan på festen , vilket sällskap liksom ! Så det ser jag fram emot få vara ledig den här helgen både ifrån praktiken och barn och få gå ut och träffa kompisarna

Vart vi hamnar senare på kvällen har jag ingen aning om antingen krogen eller puben det visar sig vilket humör man är på och vad man känner för , vi brukar inte planera nå direkt utan det blir som det blir ! Vad ska ni själva göra idag / kväll då ? Hoppas att ni får en bra dag hur som helst ! Bloggar nog mer senare !


Puss & Kram !

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards