Alla inlägg den 24 mars 2010

Av Linda Johansson - 24 mars 2010 13:32

Jag blir bara mer & mer upprörd ! Satt precis & kika igenom aftonbladets hemsida ! där står det BARA en massa JÄVLA skit om saker man igentligen inte orkar läsa , vill läsa ! Har dom ingenting annat att skriva om ?

Vem bryr sig om vilka kläder som är inne just nu , hur man ska sminka sig snyggast för en kväll ute på krogen ! Eller folk som blivit dumpad ! Speciellt kändisar ! JAG BRYR MIG INTE ett dugg om sånt skit !


Jag förstår inte varför folk fortsätter att blunda för saker som är ett faktum !

Som är VIKTIGARE än en värdelös akikel om meningslösa saker ?

Jag tycker INTE att dom tar sitt jobb på allvar ! Dom vill att man ska läsa det dom skriver , men ingen är jue intresserad av hur kändisarna sminka sig eftersom dom är sminkad av PROFS ! Test på vilken kändis tjej som är snyggast i den & den klänningen ? VAD ÄR DET FÖR SKIT ? 

Nej nu har jag tröttnat på alla JÄVLA tidningar & deras internet sidor !

Varför kan dom inte skriva om sånt som händer dagligen ? så att folk kan förstå vilket JÄVLA helvete rent ut sagt folk / djur går igenom varje dag !?

Kanske för att folk inte orkar / klarar av att se sånt ?

Barn som misshandlas dagligen , små små barn ! våldtäckter på små barn !

Kvinnomisshandel , djur plågeri , misshandel !

Varför skriver folk ingenting om sånt ? Börjar tröttna på att ALLA väljer att blunda ! Sen kan det så hur MYCKET som helst om Kronprinsessans bröllop !

JAG BRYR MEJ INTE ett dugg om det hur hon gifter sig , med vem & vilken jävla klänning hon ska ha ! Det är INTE viktigt att veta !

Inte för mej iaf ! Det som JAG tycker är VIKTIGT att veta är hur våran värld ser ut ! Hur sjuka människor det finns i vårat land & andra länder också !


http://www.aftonbladet.se/sofismode/article6396790.ab

tex den atikeln ! vem bryr sig om att fixa frillan DAGLIGEN när det finns så MYCKET ondska mitt bland oss ! Förstår inte varje dag står det alltid mer om mode / smink / kändísar bantning osv !

Vi i Sverige kan VÄLJA att banta för vi äter oss tjocka ! små barn i andra länder har INTE ens vatten för dagen ! Dom väljer inet att svälta !

Vi i Sverige är så SJUKT bortskämda ! USCH ibland SKÄMS jag för mitt land !


Av Linda Johansson - 24 mars 2010 09:37

Sitter här & det gör så ONT i HELA mej ! Vart är världen på väg ?

Jag känner att jag behöver skriva av mig lite , inte för att det hjälper dom utsatta men att dom som läser min blogg kanske får en smak av det VERKLIGA livet , jag HOPPAS att ni som läser min blogg , kan få andra som ni känner att tänka till vi kan inte göra ALLTING men ALLA kan vi göra något !


Jag ett video klipp igår som jag ångrar att jag såg ! Jag borde INTE ha kollat !

Men samtidgt så kan jag INTE välja att blunda för det faktum att det händer VARJE DAG kanske just NU när jag sitter & skriver om det !


Det videoklippet gjorde så ONT i mej så tårarna rann , det HAT som jag känner , förtivlan som jag känner att INTE kunna göra något , hjälpa dom som inte kan prata själv ! Jag mår så illa när jag tänker på det ! & vad gör vi människor ? JO vi väljer att BLUNDA för det ! Vi människor som KAN göra någonting åt det , men gör inte det ? VARFÖR ? varför är vi så SJJUKT egoistiska ? Vi går här hemma , vissa mår bra , vissa mår mindre bra !

Vi går till våra jobb , skolor ? hem umgås med familjen , träffar vänner , skrattar mår BRA! MEDANS verkligehten är något HELT annat för många andra !


Videoklippet handlade om HUND slakt i Kina ! tro mej det var INGEN rolig

syn ! dom bilderna jag fick se , hur dom behandlar djuren var nå så FRUKTANSVÄRT jag kan INTE i min vildaste fantasi FÖRSTÅ hur detta kan få hända ? utan att någon gör något åt det ?

Hundar , som satt i små , små burar inklämda tillsammans utan mat utan vatten ! skitigt ÖVERALLT blod ÖVERALLT innävlor , sklett , döda hundar ÖVERLLT ! Okejj kanske ni tänker det är jue JUST så det går till när man slaktar djuren ? NEJ det gör det INTE här i Sverige är slaken något HELT annat ! Här i Sverige får vi INTE plåga djuren till döds , utan det ska vara smärtfritt & INGENTING annat !

Men som vi nästan alla vet , så är Kina känt för att plåga djuren så grovt !

Om någon plågar ett djur här i Sverige är det ett straff ! vilket det INTE är i Kina ! Jag säger INTE att det BARA är i Kina som detta händer , jag är medveten om att det händer ÖVERALLT , även här i Sverige !

Men jag fick en inblick i hur det ser ut , jag ska vara ärlig att jag visste faktiskt INTE att det gick till så här ! Jag är chockad , förtvivlad , förbannad , ledsen , ja det finns inte nog med känslor ! Jag känner sån avsky sånt HAT emot dom här människorna !

Små hundar , våra hundar ? Samma ras , samma blod i sig , samma känslor ! Som vi i Sverige har som hus djur , som vi älskar , bryr oss om , leker med pussar på ger mat ! vårdar !

Det är SAMMA hundar som plågas till döds i Kina ! Som jag sa det kanske händer just NU medans jag skriver !

Ni kan ALDIG föreställa er , dom sparkar på hundarna ! Dom hugger dom med kliv ÖVERALLT på HELA kroppen medans dom skriker av smärta !

Dom sliter upp dom ur burarna med rep runt halsen , medans dom skriker av skräck ! Dom flår dom levande , skär av dom skinn, päls medans dom fortfarande lever ! Hänger upp dom i rep i halsen , så får dom hänga utan päls , knappt nå skinn alls på kroppen ! Det är INTE bara vuxna hundar dom gör så här emot , det är även valpar små små söta valpar ! Som vi här i Sverige inte kan gå förbi utan att skratta , le , klappa !

Det ligger blod överallt i området , hund lik , skinn , ben , päls !

Hundarna som sitter i burarna är skitiga , dom kan knappt gå , dom sitter bara där & jag kan verkligen SE att tårarna rinner dom GRÅTER ! För dom har SAMMA känslor som vi människor har !

Tårarna är inte långt ifrån nu , när jag skriver det här !

Djuren kan inte prata , dom kan inte fråga " varför gör ni så här ? "

Dom kan inte säga att det gör ont , dom kan inte försvara sig på det sätt som vi människor kan göra ! Dom försöker bita i ren förtvivlan av ren skräck !

Men det hjälper jue inte ? Dom plågas endå !

Det här klippet MÅSTE man se själv för att förstå , sätta sig in hur ont det gör i dom , vilket smärta dom känner !

Djuren var endå FÖRST här på våran jord , sen kom människan  , den onda människan & tog över ALLTING ! Djuren får lida nå OTROLIGT mycket idag !

Just pg av oss människor ! Jag förstår inte varför slaken ska gå så plågsamt till ? varför inte bara skjut dom rakt i hjärtat , då slipper dom känna smärta !

Det ENDA jag kan trösta mej med i allt det här är , när hundarna plågats i hjäl efter vad jag kan förså en evighet för dom , är att dom får verkligen dö sen !

Då behäver dom inte känna smärta igen ! För det här är INGET liv dom lever !

Ligga i sina egna avföringar & andras ! Men samtidigt när jag känner att jag kan trösta mej med det här , så känner jag OCKSÅ att det föds nya hundar varje dag i Kina , dom hundarna vet INTE vad som väntar dom , efter ett tag är det deras tur att plågas ! & det kommer ALDRIG ta slut !

Vi människor måste göra NÅGONTING åt det här , vi MÅSTE föra djurens talan

för dom kan INTE tala själva !

Vi måste få ett slut på djurplågeriet , någongång måste det upphöra !

Jag förstör INTE hur vi kan sova på nätterna , vakna på dagarna , le , skratta , må bra ! När vi VET vad som händer i det VERKLIGA livet !

Tänk på det til nästa gång ni somnar !



Jag vill bara dela med mej ! Jag tycker att ALLA borde veta om hur det går till !

Så att vi kan hjälpas åt att försvara våra djur här i Sverige iaf !

För djurens talan , dom kan inte tala för sig själv !

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards