Alla inlägg under maj 2012

Av Linda Johansson - 13 maj 2012 13:31

Idag mår man lite som man förtjänar från igår ! Men kul var det ... men folk som tror att dom kan komma till en fest och bestämma och tro att dom lyssnar på hårdrock när det är pop rock sånt får mej att bli tokig ! Dumma jävlar liksom ! Sen killar som sitter och gemför tuttarna på alla tjejer på festen hur omogen får man bli ! Men kvällen blev lyckad endå fast det var många småbarn på festen ... då håller man sig till dom man tycker om och går ihop med !


Hur som helst !


Idag / kväll blir det bara slapp ... kolla på skilda värdar med Jenny och grisa i soffan ... orkar inte så mycket annat ... typiskt att det är sånt fint väder ute och man vill bara ligga inne i soffan och kolla på TV Hoppas att ni haft en bra helg också !

Av Linda Johansson - 12 maj 2012 15:32

Ikväll korkar vi upp ! Fanta och Rosé !!! Hittade ett nytt rosevin som ska drickas ikväll ! NU kör vi !


Bästa låten just nu !


Min låt ! :-)  Äntligen sommar så jag kan få dricka fanta och rose ! Nu väntar jag bara på jordgubbarna till !

Av Linda Johansson - 10 maj 2012 22:33

  

Har ni någonsin sätt nå vackrare barn ? Mitt finaste hjärta finns inga ord hur mycket jag älskar mitt älskade barn ! Jag trodde aldrig att man kunde älska någon människa så mycket som jag älskar min dotter ... Jag kommer alltid att finnas för dej jag kommer aldrig att svika dig ... när som helst du behöver mig kommer jag att vara den första som finns där och den första att förstå !  Kärleken till ett barn kan inte med ord beskrivas ... något så vackert , värdefullt och underbart ... något så stort fantastiskt och sån otrolig glädje och stolthet ! Det finaste man kan få det har jag fått !

 

 

Denna låt har jag gett till mitt älskade lilla barn !


Av Linda Johansson - 7 maj 2012 20:40

Godkväll !


Puh vilken dag ! Jag är helt slut hela jag så  jag ska försöka få ner ett inlägg innan jag ska krypa ner i sängen och läsa lite och sen sova för efter den här resan vi gjort idag så orkar man inte göra så mycket annat ... gick upp 05.00 imorse när klockan ringde masa mig upp hur trött som helst ... gjorde mej klar sa hejdå till lill älsklingen och fick skjuss av pappa till skolan till 06.45 bussen skulle igentligen åka 07.00  men vi fick stå och vänta ett tag för folk dök inte upp men vi ville avvakta så vi inte missade någon ... jag tycker det är totalt oduktigt och respektlöst att skriva upp sig på en resa genom skolan som lärarna ordnat för våran utbildning och sen hoppas folk av i sista minuten och kan inte ens ringa och säga till att dom inte kommer utan vi får stå och vänta helt i onödan usch för er ! Sånt blir jag förbannad på ! Hoppas ni hade en jävla bra andledning till att inte ringa ens !

Iaf vi kom iväg runt 07.15  så rullade vi emot stor staden Stockholm resan ner gick bra men trött var man jue ... väldigt intressant det där om judar hur dom lever ... allt fick vi veta idag ... efter Synagogan tog vi lunch gick runt i säkert 40 min för att leta resturang men hittade ingen så det slutade med att vi fick åta på Macdonald´s så vi hann inte med nån shoppning heller så både jag och Jenny var lite griniga för det ... men vi fick iaf se Kungen en snabbis vi tog en promenad upp till slottet (Inte varje dag man är i Stockholm och kan gå och kolla in slottet direkt) tog lite kort på vakterna och kunga huset när kungen själv rullar ut i en bil och vinkar glatt och åker iväg ! Så det var ganska kul att han åkte iväg precis när vi stod där ... sen efter det tog vi bussen till Buddatemplet åkte lite fel först men vi hittade till slut och kom i tid ... väldigt intressant faktiskt hur dom lever som munkar hur folk kan leva igentligen ... själv så hoppar jag nog över att bli nunna faktiskt ... det är ingenting för mej men det var som sagt var intressant att få en inblick i hur buddism fungerar ... på hemvägen var det otroligt jobbigt , extremt trött och så kan man inte sova på bussen heller det är typiskt ... men hem kom vi och skönt som fan kan jag lova ... men det har varit en intressant dag och jag ångrar inte att jag följde med ... komma bort lite ifrån Sandviken även fast det inte vart mycket av nöje direkt men endå !


Nu ska jag krypa ner i sängen skola imorgon sen ringa lite samtal få ordning på lite saker ! Hoppas ni också haft en bra dag bloggar mer imorgon ! Godnatt sov gott !

Av Linda Johansson - 6 maj 2012 20:58

Slänger in ett snabbt kvällsinlägg innan jag och skruttungen ska krypa ner i sängen ! Imorgon åker lill kärleken till sin pappa usch vad veckan har gått fort ... och jag ska åka iväg till Stockholm med skolan och kolla in buddharama-templet  och  synagogan ! Kan jue bli intressant ... om inte annat andvändningsbart i skolan sen ! Bussen går kl 07.00 ifrån skolan blir bara lunch i Stockholm finns ingen tid till shopping eller nå likande vilket jag tycker är synd ! Sen kommer vi tillbaka till skolan 18.00 så det blir en hel dag i Stockholm ! Så jag ska lägga mej i tid ikväll mamma lämnar Nea på skolan imorgon 08.00 själv ska jag vara vid skolan 06.40 ungefär så man hinner röka och gå på toa innan bussen går ! Så min klocka ringer 05.00 imorgon bitti vilket jag inte ser fram emot direkt !


Om jag bara visste ... vad ska jag göra ? ! Hmm så jävla svårt !


Dax för sängen krypa ner och kramas lite innan läggdax sen kan vi inte kramas på en hel vecka ! uscha !

Av Linda Johansson - 4 maj 2012 14:30

Äntligen Fredag och Helg !


Det vart ingen skola för mej idag jag behöver bara hjälp med datakunskapen och det hjälper dom inte till med sen så kändes det lite tråkigt att gå iväg i morse när man var så jävla trött ... la mej i soffan och kollade på TV tills Marcus vakna fortsatte att kolla på TV sen måste jag ha somnat av kände redan på mej att jag skulle nog somna så jag ställde klockan så jag inte skulle sova ifrån att hämta Nea i skolan till kl 14.00 har precis hämtat hem henne dom hade varit på Göranskonskaarenan och kollat på Sanna Nilsen och nå fler artister idag ! Så Nea tyckte att det var jätte kul och var på bra humör när jag kom och hämtade henne ... Nu sitter hon lungt i soffan och kollat på barnpogram och laddar batterierna för att hålla igång sen brukar vara så :-)


Ikväll eller om ett tag ska vi hem till mamma & pappa vi är bjudna på mat hos dom ikväll så ska vi spela familjespel tänkte hyra några filmer åt Nea också utifall att hon inte orkar vara med och spela hela tiden hon tycker att de är kul att spela men brukar tröttna efter en stund så då får hon roa sig med ett par filmer istället ! Sen ska jag låna mammas & pappas tvättmaskin och tvätta det nödvändigaste idag så tar jag hem resten till Marcus och tvättar hos han på Söndag eller till veckan ... Skönt att slippa tvättstugan här nedanför som bara krånglar så fort jag ska tvätta ! Det slår aldrig fel liksom ... Så det ska vi roa oss med idag / kväll eftersom det inte blev nå Rättviksmarknad pga vädret tråkigt men det är inge kul att gå runt där i regn eller snö heller så då blir det en hemma kväll med familjen istället det tror jag kommer att bli roligare för det är alltid samm samma saker i alla stånd på en marknad endå ! Hoppas att ni får en bra kväll ni också kommer nog inte blogga mer idag / kväll har annat att göra än att underhålla er ;-P

Av Linda Johansson - 3 maj 2012 20:58

 
Av Linda Johansson - 3 maj 2012 20:32

Godkväll !


Hoppas att ni haft en bra dag ! Min har varit jätte bra faktiskt ... som jag skrev tidigare godkänd i en utav kurserna jag läser får se hur det blir med dom andra har inte haft nå samtal med dom lärarna ännu ! Sen fick jag sommarjobb idag också ... Jag som har gått och oroat mej jätte mycket för att jag inte hört av någon om sommarjobb det har suttit som en klump i magen på mej ... ett sommarjobb måste jag ha eftersom jag inte får nå studielån under sommarveckorna ! Så det är jätte viktigt att ha ett sommarjobb ... Och det har jag nu ... jag är jätte glad att jag började jobba extra inom handikapp så jag fick in en fot och lättare fick sommarjobb ! Så nu är sommaren räddad ... visst det är inte kul att behöva jobba under sommaren när man helst utav allt skulle vilja vara ledig som många andra ... men ett jobb är ett jobb och ibland så är det obekvämt ! Men vi ska endå göra saker i sommar som jag skrev v.29 är jag hel ledig hela veckan så då ska jag försöka planera in den veckan får se om vi åker själva jag och Nea eller om Marcus också får ledigt eller om vi åker med mamma & pappa ... det är lättare att ta sig lite överallt om vi åker med mamma & pappa eftersom dom har bil ...


Hur som helst !


Vi har inte gjort så mycket idag ... jag har varit i skolan och efter skolan till handikapp för att prata sommarjobb ... Hämtade Nea 15.00 i skolan cyklade hem försökte ringa kompisar åt Nea men det gick inte så bra ... Så det slutade med att vi var hemma istället jag dammade av lite överallt och Nea låg inne och sura i sin säng ... man kan inte alltid få som man vill det måste lilla fröken fräken förstå ... Jag har precis läst en godnattsaga för Nea så nu ligger hon och ska till och sova Marcus somna isoffan som vanligt undra hur länge jag hann träffa han idag då hmm timme tror jag ... tur att han är ledig nu i helgen så man får spendera lite mer tid med varandra hur ska det annars gå ? hmm !

Vi får se vad morgondagen har ett erbjuda ... jag är jätte sugen på att åka in till Rättvik på marknad där men vi får se om mamma & pappa är sugen på det annars kommer vi inte in ... det är för dyrt och drygt med buss fram och tillbaka bara för någon timme det är det inte värt jag vill börja med mitt körkort nu ..ringde om det idag jag har fortfarande inte fått intyget för körkorttillsånd men hon skulle skicka det idag sa hon så jag hoppas att jag har det till nästa vecka ett körkort måste man ha slippa vara så begränsad behöva fråga mamma & pappa jämt ...!  hoppas på fint väder imorgon också ! Men det är väl att hoppas för mycket inte vet jag ? Nej nu ska jag sluta svamla en massa och krypa ner i sängen och läsa lite innan ögonen slår igen och det lär väl inte dröja allt för länge kan jag väl tänka mej ! Klockan ringde fööör tidigt imorse och det känns lite nu kan jag säga !

Godnatt !


  

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards