Alla inlägg under maj 2012

Av Linda Johansson - 17 maj 2012 21:14

Känner mej lite myssugen så jag sitter och lyssnar på lite myslåtar som jag tänkte att ni kanske ville ta del utav !










Ni kanske inte orkar lyssna på alla det vart en del ... !

Av Linda Johansson - 17 maj 2012 18:02

Hagel mitt i sommaren (Host) hösten,våren !


Det måste göra jävligt ont att få dom där hårda kulorna på sig ? Jag har nog aldrig haft den oturen och varit ute när det haglar som mest , så jag vet inte hur det känns ... men lite sugen är man faktiskt på att prova om det gör ont ! :-)

Jag har haft det rikigt slappigt hela dagen idag ... kollat på film och TV och tryckt i mej smörpopcorn ! Nea är fortfarande hemma hos mamma & pappa ... hon ville tydligen sova där hade hon sagt , men det får vi jue se hur det blir med det ... inte mej emot men hon kommer inte vilja sova där utan mej som vanligt så kommer hon vilja komma hem och sova med mej i närheten ... lite barnslig så där ... önskar att hon kunde släppa taget lite skulle vara skönt för mej ibland om hon kunde sova hos mamma & pappa ... konstigt det där hon är uppvuxen med mamma & pappa hon träffar dom så gott som varje dag om inte varannan när hon är hemma hos mej , endå så har hon svårt att sova där utan mej ? Så vi får se om hon kommer hem ikväll eller om hon sover kvar där ... tror mest på att hon kommer att komma hem ! Men imorgon ska vi iaf sova där , när mamma & pappa ska på Sandviks Jubileumsfest påGöranssonska arenan ! Då behöver dom hundvakt ... Och jag har planerat kvällen för mej och Nea så vi kommer ha det väldigt mysigt ... god mat och film och så klart lite götta och tugga på ! Det kommer att bli mysigt , bara vi två !


Börjar kännas lite bättre med förkylningen nu faktiskt (tack och lov) Men hostan sitter i än ... Den lär väl inte släppa i första taget ... dryga sate ! Men till nästa vecka är jag nog helt frisk ... Och det är jag glad över för jag har massor att göra nästa vecka så jag har inte tid att ligga hemma och tycka synd om mej själv ! Nu blir det inge mer bloggande ikväll ! Ha en trevlig kväll !

Av Linda Johansson - 17 maj 2012 11:14

Inte på topp direkt !


Fick iaf lite sovmorgon imorse ... Tror jag gick upp 09.30 nångång ... När man är förkyld och somnade sent pga en jävla hosta som man kan bli tokig på så är det skönt att få sova lite längre på morgonen ! Nea ska åka till mamma & pappa ett tag idag och leka med Emma ... Mamma var inte så sugen på att jag skulle komma så jag smittar alla där hemma så jag får snällt vara hemma ... men inte gör det mej någonting , jag kommer nog att sätta på en bra film eller en dålig och slappa i soffan och bara ta hant om mej själv ett tag ! Skulle behöva hostmedicin , nässpray och lite sånt men jag orkar inte ta mej till affären och köpa skiten ... Så det får bli imorgon när jag endå ska ut hem till mamma & pappa för att vara hundvakt !


Nea är på dåligt humör idag ... Stampar i golvet och fräser som värsta katta ! Tycker att det är lite roligt faktiskt men det tycker inte hon för då blir hon ännu argare ! Hon blev lite små arg när hon inte fick bestämma kläderna själv , men kan man inte vara rädd om kläderna man har så får man inte ha sånna kläder som man vill ha heller då får man ha lekvänliga kläder på sig  ! Hoppas att det blir bättre när hon blir lite större , att hon är mer försiktig med kläderna då ! Hon får väl sura då , det går väl över !  Åh jag skulle verkligen behöva städa blir tokig när det inte blir någonting gjort ... Men på Söndag ska Nea på kalas då tänkte jag passa på att städa ... hoppas jag är bättre då ... om inte annat så gör jag det endå för det kommer bli en fullspäckad vecka nästa vecka ... !


Saknar , Funderar , väger för och nackdelar , ser framåt , ser bakåt !

Av Linda Johansson - 16 maj 2012 21:52

Att krypa ner i sängen !

Nea ville vara vaken lite längre idag ... Eftersom det inte är nån skola för henne å mej på några dagar nu så tyckte jag att det var okej ... så vi har legat i soffan och kollat på film hela dagen så otroligt skönt att Nea förstår att jag inte är så pigg just nu ... Tur att man har sån klok och duktig tjej ... Så blev det mat framför TVn idag också , annars brukar vi äta framför TVn på helgerna bara när vi har myskväll för att lyxa till det lite extra så där ... men idag gjorde jag ett undantagNea sover läste en bok för henne som vanligt pussa henne godnatt och tog reda på disken från maten ... igentligen orkade jag inte men jag hatar verkligen att se disk över hela diskbänken ... Jag klarar inte av att ha det stökigt omkring mej ... det räcker med att det är så otroligt skitigt här nu men jag har ingen ork att dansa omkring med dammsugaren just nu det tar jag när jag känner mej bättre ... Så jag får blunda lite för det fast det är svårt ! Ibland är det faktiskt jobbigt att vara pedant (som folk kallar mej) när man inte orkar städa då mår man otroligt dålig ! Det finns säket fler som jag och ni vet hur det är om ni känner igen er !


Skit samma !


Imorgon har jag planerat lite grann iaf ... mamma skulle vara barnvakt åt Emma (Neas kusin) ett tag imorgon , så då tänke vi passa på och låta tjejerna leka eftersom det inte händer så ofta tyvärr ! Jag hoppas på fint väder så vi kan vara ute och leka men det ser inte ut som om det blir nån riktig sommar än ! Mooorr ! Annars får vi se vad vi hittar på , tjejerna brukar hitta på en massa tok tillsammans endå även fast det kanske bara blir inne  ! Nu ska jag kolla på BB sen blir det sängen för min del ... får se om jag orkar kolla på hela ikväll !

Godnatt , Sovgott !

Av Linda Johansson - 16 maj 2012 08:42

Denna jävla förkylning !

Var tvungen att ringa och säga ifrån mej introdutionen på sommarjobbet jag igentligen ska göra imorgon pga den här jävla förkylningen ! Jag kan inte komma dit och smitta ner både brukaren och alla andra ... Det känns piss kan jag tala om ! Jag som ville jobba ... ser fram emot sommaren , tur att jag fick ta introt nästa vecka istället ... att dom hade sån förståeelse för det ... dom tycke också att jag borde vara hemma och kurera mej ! Så , så får det bli tråkigt men sant ... Skippar skolan idag också ingen idé att gå dit när man inte har noll ork i kroppen till att göra frukost ens ! Moorr ! Så resten av veckan tar jag och Nea ledigt ifrån allt ... får se vad jag kommer att orka med men jag är van att ha full fart när jag är sjuk ... är man mamma så är man mamma då är man mamma när man är riktigt sjuk också ... inte har man tid att ligga och tycka synd om sig själv precis ... Det är bara att knapra alvedon och se glad ut ... det har jag fått gjort så många gånger ! Ska iaf resa på mej och gå ut i köket och värma på vatten och göra te så det lenar lite i halsen ... så jobbigt när det sitter som klister i bihålorna och det vägrar att släppa ... Aja inge som tycker synd om mej endå kan jag gissa :-) Så varför sitta och beklaga sig för människor som inte bryr sig ... höhöh ! har ni tur så kanske jag är på benen senare och kan slänga in ett inlägg men det är tveksamt ... !

Tjing !

Av Linda Johansson - 15 maj 2012 20:56

Så här på kvällen !


Skönt att bara sitta och slappa i soffan efter en lite halvt jobbig dag med förkylning ... att det inte vill släppa då ! Går inte att andas igenom näsan ens ... kommer bli en rolig natt jag som inte kan andas igenom munnen och inte har jag nå nässpray heller Hallelulija ! Men jag tänkte ta ett varmt skumbad om en liten stund ... kanske blir bättre jag vet inte det är värt att prova iaf ! :-) Sen efter det blir det sängen direkt känner jag ... sista dagen vi behöver gå upp imorgon tidigt ... Sen är Nea ledig enda tills på Tisdag så hon är långledig ... Jag satte ledigt på henne på Fredag också eftersom skolan är helstängd på Torsdag , sen går jag inte i skolan jag heller på Fredag så då kan hon vara hemma med mej ... Sen är det helg och på Måndag är det planeringsdag i skolan så då är skolan stängd så som sagt var så blir hon långledig och det var hon så nöjd med så :-) Skönt att inte ha nå mycket kvar i skolan så man kan börja slappna av , jag har en uppgift kvar att göra och lämna in sen är jag klar för sommaren och redo att ta emot mina betyg ! Och självklart redo för lite semster och sommarjobb ... !


Nu ska jag krypa ner i ett varmt bad och ligga där och bara vara ... många tankar som snurrar just nu ... Jag blir inte klok på någonting ... Jag vet inte alls vad jag ska göra ! Gaaah ! Blir tokig !

Av Linda Johansson - 15 maj 2012 12:17

Gjorde vi i skolan idag ! Tur att man hade bra tjejer i gruppen kändes lite pinsamt att göra vissa saker ! :-) Men det gick jätte bra förutom att jag hade problem med att blåsa och det säger jue sig självt när man är förkyld och ingen ork alls i kroppen ... Fick träna på en massa olika saker ... Så nu kan man en hel del ,  och kursen är klar väntar bara på ett enskilt samtal med läraren och få betyg ! Känns väldigt skönt ! Sen ska jag njuta av sommaren , jobba , semester , äventyr bara vara tillsammans med dom som jag älskar ! Mamma har bokat en stuga i Rättvik en vecka åt oss dom veckorna jag har Nea hemma ... Det ska bli skönt att komma bort lite ladda batterierna samla nya krafter till skolstarten till hösten igen ! Har en massa saker framför mej nu ... Sommarjobb , övningsköra (teorin på det plugga satan med den) , Nea så klart , sen skolan igen till hösten med nya roliga ämnen och nytt folk att lära känna ! Sen börjar Nea första klass till hösten också vilket båda två ser fram emot :-) Det Kommer bara bli bra nu känner jag ! Det är ingen idé att blicka tillbaka på något (gråta över spilld möjlk) det man måste göra är att se framåt acceptera och gilla läget som det ser ut ... Vissa saker är tråkiga som inte varit förväntat men ett måste för många inblandade ! Det gäller att stå stark och inte låta någonting dra ner än när man väl kämpat sig upp ! För det lär inte hända mej igen ... jag har varit så djupt nere så många gånger men endå tagit mej upp ... nu tänker jag inte falla ner igen ! Nu ska jag stå kvar här där jag står!

Nya tag , nya möjligheter väntar runt hörnet för både mej och Nea !


Riktigt bra låt faktiskt !

Av Linda Johansson - 13 maj 2012 22:41

Gud vad skönt det ska bli imorgon när jag får hämta hem min lilla skrutt unge igen ! Jag har saknat henne så enormt den här veckan ... det spelar ingen som helst roll vem man är med eller hur många så känner jag mej alltid ensam endå när hon inte är hemma hos mej ! Det är så tomt och tyst ... ingen som ligger i sängen som man kan gå in och pussa på ... bara tomt ... men imorgon är hon hemma igen och vi ska verkligen ta vara på veckan som kommer ... hoppas på lite fina dagar nu bara så man kan vara ute leka i nån lekpark ta med lite fika !

Nu ska jag krypa ner i sängen så det blir Måndag lite snabbare ... lägga mej och läsa lite !

Godnatt !


Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards