Direktlänk till inlägg 5 september 2012

tänk vad man hittar ibland :-)

Av Linda Johansson - 5 september 2012 14:35

Nea är ute och leker och jag passar på och sitta här en stund , städningen får jag ta imorgon när jag är hel ledig så jag får börja på morgonen ! Nea blir väl ute en stund så jag får underhålla mej själv ... kul när kompisar till henne kommer och ringer på dörren och frågar om hon ville leka , man såg hur hon lös upp min lilla skrutt unge ! Men jag gjorde iaf klar uppgiften idag och det känns skönt att ha det gjort tills på Fredag ... jag har fått lite mer klarhet i det hela nu eller om jag bara inbillar mej det :-) man vet aldrig !


När jag gick till skolan idag så lyssnade jag på en låt (den är inte alls ny) jag har hört den hur många gånger som helst , men på något konstigt sätt så lyssnade jag ordentligt på orden / texten den här gången medans jag gick och hur sjuk är det inte att jag inte har hört det förut att den här låten så vill jag ge till en viss person som har gjort livet surt för mej enda sedan lill skruttan min var liten , som har tagit alladeles föööör stor plats och inte insett vilken plats hon har ! Den passar så bra in på hur jag känner (ja fattas en massa ord) men alla ord i den här texten / låten stämmer in och den vill jag ge till dej , du vet vem du är för du läser min blogg du känner garanterat igen dej ! så den här låten är till dej !



Sen kan vi köra en till låt medans vi endå håller på , men den här låten är inte till någon alls,  utan jag tycker att den är så sjukt bra bara ... alla låtar Maroon 5 har gjort är otroligt bra , man blir liksom glad att höra dom ! Så den här låten ligger på topplistan för mej just nu ! en låt som man vill röra sig till det är svårt att sitta still helt enkelt !



 
 
Ingen bild

Mimma

5 september 2012 21:12

Go kväll ;-)
Hur går det i skolan nu och det allt? Det blir nog plugg för mig nu iaf :-)
Men... hur länge typ har du din tjej på fritids när du har skola och uppgifter,alltså så man hinner med allt?
Hur tänker du när du lägger schema? :-P

Härligt med kompisar att leka med sådär! Är det bra kompisar hon är med nu o går bra att vara ute sådär?

Haha oj då inte illa att ge någon en sådan låt! Vad saknas då? :-/
Kanske dags att prata ut med människan?! Menar inte ska någon göra livet surt för en annan, vad har man för det? :-(
Så lär det inte fortsätta!

Blev det någon körning? :-) hoppas du haft en bra dag!

Linda Johansson

5 september 2012 22:36

Hej Mimma :) jag kommer igång mer och mer faktiskt , vi har inte haft så många lektioner än men det ska nog gå :) nämen vad skoj bra att du väljer att fortsätta plugga det är alltid bra jag önskar dej lycka till och hoppas att det kommer att gå bra :) jag brukar inte ha henne längre än till 15.00 för jag slutar oftast vid 13.00 så tar jag lunch sen fortsätter plugga (om vi fått nån läxa) innan jag hämtar hem henne , jag tycker att det är en lagom tid :) jag lägger schemat efter hur mycket tid jag behöver i skolan men också efter Nea så klart när hon är hemma ! Nea har bara bra kompisar :) och det går super bra för henne att vara ute hon vet oftast vad hon får vara och inte och när hon ska någon annanstans så brukar hon oftast komma och berätta vart hon ska gå så jag vet det :) så hon är väldigt duktig ! Vad som saknas i låten är mycket och det kan jag inte gå in på det skulle inte uppskattas alls det håller jag för mej själv men jag kan nog säga att det inte är snälla saker :P i bland är man elak ! Jag har pratat med människan men människan fattar inte eller vill inte förstå det är som om att prata med en vägg noll respons ! Ja , jag har kört idag (se tidigare inlägg) och det gick super många bollar i luften nu men på något sätt så går det bara man ger sig fan på det :). Du får ursäkta att allt flyter ihop i svaret men det går inte att få det på annat sätt när man svarar genom mobilappen hoppas du kan läsa endå utan att bli totalt förvirrad :) ha en fortsatt trevlig kväll nu !

 
Ingen bild

Mimma

6 september 2012 08:58

God morgon! Men skönt då, jo klart man måste gå in sig lite och komma in i nya vanor o så innan det bara rullar på :p
Ja jag hoppas det ska gå bra nu!
Ok ok.. Men skönt 15 är ju tidigt ändå!! :) 15 typ varje dag då eller har du ändå olika tider? Liksom ibland är det ju annat man ska hinna med också, du som ska övningsköra, man lär städa o grejer.. :p
Toppen att det är så bra kompisar då, känns ju mycket bättre då! Hade för mig att du skrivit om nå barn som skrämt upp varandra, var därför jag frågade.. Brukar hon vara ute länge när hon är iväg sådär? Så himla duktigt att komma och tala om vart hon ska då!! :)

haha ojdå... Men ändå, menar kanske skulle hon fatta till slut om du skrev det så hon får läsa det, eller någon annan läsa och tala om för henne..!? På något sätt måste man ju kunna nå fram för Nea måste ju påverkas om det fortästter och det är ju inte alls bra!!! Man har ju ingen anledning att hålla på och bråka? :/ Trisst!
Vad är det människan gör då?

Härligt att det gick bra! haha Lugnt gick bra att läsa ändå :P Ha en bra dag!

Linda Johansson

6 september 2012 11:40

Hejj igen :-)

Ja , jag tycker att 15.00 är en bra tid speciellt när hon fortfarande är liten om man säger så :-) det är olika allt imellan 12.00 - 15.00 men när praktiken börjar nästa vecka i fyra veckor så dom två veckorna hon är hemma under min praktik så kommer det bli längre än till 15.00 iaf men sånt går inte att göra så mycket åt ... jag hinner med det jag ska hinna med eller ja inte alltid men oftast ibland har jag svårt att få tiden att räcka till men då prioriterar jag det som är viktigast just då ...

Ja jag vet att jag skrev att det var barn som skrämt upp Nea , men hon var lika mycket med på det och tydligen så har hon inte lärt sig någonting utav det heller eftersom hon fortsatt och kollat på läskiga klipp på internet , då kan jag inte klandra andra barn speciellt inte när Nea var med på det och barn är som sagt var nyfikna det kan man inte göra så mycket åt ...
Nej hon är ute ett tag sen kommer hon in oftast med en kompis en stund sen går dom ut igen det är skönt för mej också så jag håller ett öga på henne ...

Nej , hon förstår endå inte hon gör som hon ander är rätt men som oftast inte är passande , hon måste inse själv (vilket hon inte kommer att göra) att hon måste tänka lite ibland ... Jag tror inte hon skulle lyssna på någon annan heller sen så vill jag inte dra in andra i det här heller det är inte rätt utan det här är någonting som jag måste sköta själv ... Nej det är jobbigt att bråka hela tiden men det är svårt att hålla sams med någon som inte lyssnar på vad man säger och accepterar än för den man är då leder det ofta till osämja tyvärr !

ha en fortsatt trevlig dag :-)

 
Ingen bild

Mimma

6 september 2012 12:38

Halloj! :)

Ja men absolut, man vill kanske inte gärna ha barnen allt för långa dagar på skola/dagis! Men så tidigt som 12.. Känner hon att hon hinner leka klart då? Eller hur brukar dagen vara när du kan hämta så tidigt?

Jasså, jo men barn kan ju vara små skit ungar ibland! haha Så hon fortsätter nu även fast hon blev så rädd!? :p Ja men så bra att hon kommer inte, jag skulle mest bara vara otrolig där tror jag om ungarna var ute och härjade :p haha Men en dag är ju alltid den första och man lär ju vänja sig också!...

Vad är det hon gör som är opassande o sånt som hon lär tänka på då? Alltså det är ju inte alls bra om det är något som påverkar dig så mycket, och din dotter med! Har man barn brukar man väl kunna få hjälp på kommunen med samtal eller något?? Klart det är svårt att hålla sams med sådana som inte accepterar och lyssnar!! Skit jobbigt!! Har du rådfrågat någon om vad du kan göra då? :/ Hoppas det löser sig och du hittar ett sätt att komma fram på i alla fall!

Ha de gött!

Linda Johansson

6 september 2012 13:36

Hejj Hejj :-)

Ja i första klass så går dom bara till 12 om dagarna om man inte behöver fritids så efter 12 så är skolan slut och det är fritis som gäller och är jag ledig ifrån skolan så får jag inte ha henne på fritids utan måste hämta henne när skolan är slut kl 12 förstår du ?

Allt hon gör är oppasande om man säger så utan att gå in på detaljer , men man kan inte göra någonting åt det även fast man skulle vilja !

Ha det bra !

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Johansson - 14 augusti 2013 12:09

Slänger jag in en bildbomb så rolig har jag blivit :-)                                     ...

Av Linda Johansson - 13 maj 2013 11:55

Tung dag idag men lägger endå på ett leende på läpparna bara för att ! ...

Av Linda Johansson - 1 maj 2013 21:30

Ledsen att jag bloggar så dåligt nu för tiden ... men ni som följt min blogg vet varför , som plåser på såren så ger jag er en till bildbomb som vanligt får bilderna tala för sig själv !                         Puss & Kram så länge ...

Av Linda Johansson - 21 april 2013 21:28

Bilderna får tala för sig själv den här gången !                       ...

Av Linda Johansson - 17 april 2013 14:41

Jag bara ÄLSKAR den här låten ! Ingen låt har fått mej att rysa i hela kroppen som just den här låten gör , plus att Bruno Mars har den här hesheten speciellt i den här låten som jag är så jävla svag för när killar sjunger ! Jag bara njuter !    ...

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards