Alla inlägg under september 2012

Av Linda Johansson - 9 september 2012 10:46

Godmorgon !


Är på hugget idag och ska fortsätta städningen som jag inte blev klar med ... jag har redan vikt ihop tvätt och slängt in en till tvättmaskin (hur underbart är det inte med egen tvättmaskin) och plockat ihop här hemma ... efter en stooor kopp kaffe på morgonen så är jag pigg och ska andvända den här dagen till städ och en massa sånt tråk men måsten ! Till veckan börjar praktiken något jag ser fram emot få lära mej nya saker och träffa människor ... man ska aldrig komma till ett jobb eller en praktikplats eller vad det nu är med en negativ syn och känsla , då blir det också till något negativt det har jag lärt mej med tiden inom vårdyrket ... Posetiva tankar och öppen för ny lärdom och utmaningar så blir det hur bra som helst ! Det här är något som kommer ge mej erfarenhet och mer kunskap än vad jag redan har , man kan aldrig få nog av erfarenheter och kunskap inom det här yrket , varje liten sak man lär sig är betydelsefull och som man har andvändning utav ... Den enda som kommer klaga när det är tidiga mornar är Nea det kommer bli svårt och få upp henne det vet jag därför får man planera där efter också ... lägga sig i tid och väcka i tid så man inte behöver stressa ... visst är jag morgontrött också otroligt morgontrött men när klockan ringer så kliver jag upp på en gång jag snoozar inte som många andra gör ... utan jag går upp och dricker kaffe och gör mej klar för dagen så slipper man känna efter hur trött man igentligen är :-) men idag är den en sån där dag när jag är pigg så jag måste ta vara på det och göra det jag måste eftersom dom här pigga mornarna inte är många !


Vad ska ni själva göra för skoj eller mindre skoj idag ?


det ser ut att bli en fin höstdag idag ... det känns verkligen att det är höst i luften men endå så värmer solen lite grann ... igår kväll när jag gick ut på balkongen för att röka så var det mörkt och kallt , det mörknar tidigt nu och kvällarna är isande kyliga som tränger in i både märg och ben ... jag höll allvarligt på att frysa ihjäl igår kväll jag satt och hackade tänder och till slut fick jag börja ta med mej filten ut för att få mer värme ... men hösten har sin charm den också , nu får man äntligen börja tända ljus , och ta varma skumbad när man är så där fryssen som man kan bli av kylan , krypa upp i soffan med en filt och en bra bok kanske te eller varm choklad och värma sig med  !


Vi hörs av senare har lite att göra nu !   

Av Linda Johansson - 8 september 2012 18:23

Av Linda Johansson - 8 september 2012 17:25

Ute i skogen med fika :)

Av Linda Johansson - 8 september 2012 17:10

Haha Nea somna i bilen på väg till skogen :)

Av Linda Johansson - 8 september 2012 15:29

Mamma & jag tog med tjejerna ner på stan för lite höst marknad ( å det känns verkligen att det är höst nu) tjejerna åkte karusell och hoppa i hoppborgen men Nea skada ryggen så det blev inte lång varigt där inne ! En ledsen tjej som jag fick trösta en massa , sen ville Nea varken åka nå mer karusell eller hoppa mer så hon fick en tröst ballong och tröst godis istället ! Snart ut på nya äventyr ! Hörs sen !

Av Linda Johansson - 8 september 2012 11:43

Godmorgon (eller nå) idag är jag trött och humöret är inte det bästa ! Men vad gör det , vi ska ha mysigt idag endå , massa planer har vi :) hörs sen !

Av Linda Johansson - 7 september 2012 20:13

Myspys i soffan med godis å film hemma hos mormor och morfar mysigt värre / Nea

Av Linda Johansson - 6 september 2012 20:34

Godkväll !


Tänkte slänga in ett inlägg innan jag ska hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen , är ganska trött nu känner jag ... blev dock inte klar med städningen idag , mamma & pappa kom på fika och det var inte helt fel det heller ... jag har köket och Neas rum kvar och damma sen ta av golven bara och det tänkte jag göra imorgon efter skolan ! Var meningen att jag skulle kolla på en film ikväll som jag hyrt som ska tillbaka imorgon men jag tror inte att jag kommer att orka det utan det blir nog snark på en gång iaf som det känns nu ! Nea somnade ganska på en gång när jag la henne , trött efter dagen hon med först tidig morgon och skola på det och sen har hon lekt med kompisar hela dagen efter skolan och dom har varit ute och sprungit på en massa olika ställen och det blir man så klart trött av ... imorgon är det fredag och det betyder helg och det ska bli otroligt skönt att få sova ut lite speciellt efter den här veckan , jag har planerat lite jag & Nea ska hitta på i helgen och det kommer bli super bra !


Hörs imorgon , sovgott !

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards