Direktlänk till inlägg 17 januari 2011

They tough days !

Av Linda Johansson - 17 januari 2011 09:44

Nu börjar dom jobbiga dagarna en HEL vecka :-( att vara utan mitt älskade barn ♥ Jag ser INTE fram emot den här veckan ! Veckorna hon är borta är EXTREMT jobbiga för mig ! Jag har ont i magen , jag sover dåligt , jag äter dåligt , jag har en oro i kroppen som jag INTE kan sätta fingret på ! Jag mår RIKIGT dåligt ! Igår kväll när jag nattat henne och stod och kollade på henne när hon sov så fylldes jag av så OTROLIGT mycket kärlek ! Jag vill bara ta henne under mina vingar och röva bort henne ! Jag fylldes också av så OTROLIGT mycket ångest hela min kropp skrek NEEEJ !

Den känslan har jag ALDRIG känt förut , men jag kan LOVA att det inte var något jag vill känna igen !

Det är INTE meningen att man ska må så här dåligt , jag skulle också vilja känna som många andra gör när deras barn åker iväg till sin pappa !

Kunna slappna av men det kan jag inte !

Men jag lär stå ut dom här dagarna för jag VET hon kommer jue hem igen

till mamma sin lill hjärtat mitt ♥



Klockan ringde 08.00 imorse jag var DÖÖÖ trött kan jag lova !

somnade väl runt 03.15 inatt någongång jag kunde INTE sova mycket pga det jag skrev där uppe , jag hade svårt att slappna av och finna lugnet !

Så jag låg och kollade på TV som tur var så var det några bra pogram iaf !

Men till slut somnade jag väl och sov VÄLIDGT oroligt ! Vaknade iaf minst 4 gånger när jag väl somnat och kollade på klockan !

Nea kom upp till mig på morgonen nångång före innan klockan ringde och då sov jag lungt enda till klockan ringde ! Mammas fina lilla tjej ♥ Du ger mej så MYCKET trygghet och lugn !

Men jag masade mig iaf upp när klockan ringde Nea var liiite svårare att få upp men så har det varit helg också och hon har legat i sängen fram till 10.00-11.00 tiden och slappat ! Men upp kom hon !

Vi fick gå tidigare till dagis imorse för det är SNOR halt ute det är FÖRBANNAT halt ute ! Dom har varnat för extram halka här i Gävleborg ! Och dom hade rätt !

Nea och jag gick 08.40 och var framme 09.05 vid dagis ! Och när jag var hemma i säkert förvar så var klockan 09.31 så det tog nästan 1 timme att gå

fram och tillbaka på en tid som man kanske går en halvtimme tjugo minuter på i vanliga fall ! Kände mej VÄLIDGT snygg när jag gick !

Fast dom har sandat så är det fortfarande väldigt halt ! Men sen har jag inte nå jätte bra skor heller inga av mina 50 par skor är bra den här tiden :-D

Så jag fick ta mina joggingskor dom kändes bäst och jag klarade  mej hem utan att ramla men nu har jag värk i jumskarna istället för jag har spänt mej så mycket när jag gick men det går väl över !


Nu ska jag bara slappa och ta det lungt en stund sen göra mej klar och invänta mamma & pappa vi ska göra lite i gamla lägenheten idag !

Slänga lite skräp på återvinningen och få upp lite hyllor på toaletten här hemma och lite taklampor ! Så det är fullt upp idag så nå mer kommer jag inte att hinna med , det får bli en tidig kväller ikväll istället känner jag :-)

HUGS AND KISSES !

 

♥I miss you and love you more than words can describe my beloved children♥

 
 
Ingen bild

Lina A

18 januari 2011 11:37

Usch så hemskt att du ska behöva må dåligt när hon är hos sin pappa! Så ska det jue inte vara! /= Men varför känner du så? Far hon illa där, för då ska hon inte vara där! Har du pratat med pappan? För inte kan det vara så heller!!! Fy!
Vad säger din lilla tjej när hon kommer från sin pappa? Eller när hon ska åka dit? Hur gamal är hon och vad säger du till henne?
Det är så hemskt för alla dessa barn och familjer!!!

Ta hand om dig och hoppas att det löser sig!!

 
Bloggarn

Bloggarn

18 januari 2011 12:28

Hejj Lina A

Ja det är inte alls kul att må dåligt över det !
Nej hon far absolut inte illa så där borta , men det är så EXTREMT stora konflikter som gör så att det är jobbigt när hon är där borta ! Har du följt min blogg eller har du börjat besöka den nu ? För om du har följt min blogg så stor det mycket om varför jag känner just som jag gör
, Ta en koll i dom inläggen så förstår du lite mer :-)

Många kramar till dig och tack för att du besöker min blogg !

http://lindajoohansson.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Lina A

19 januari 2011 16:02

Bra att hon inte far illa där, det är ju viktigt att hon har det bra hos er båda!!!
Men har du pratat med pappan eller någon annan om att du känner såhär? För på något sätt måste det ju bli bättre, annars kanske din lilla flicka också påverkas!?!
Menar barn tar så lätt på sig sådant och känner av hur man mår. Det skulle ju vara tråkigt om hon också börjar må dåligt! ):

Jag har precis hittat hit och hunnit klicka runt litegrann...
Du verkar då verkligen inte ha det lätt ): Vilken hemsk situation!!! Prata med dem, säg hur du vill ha det eller prata om varför det är som det är. Löser ni inte konflikterna eller tar tag i det på något sätt kommer ju din lilla flicka annars börja må dåligt och det vore jue inte alls bra! ):

Styrke kramar

 
Bloggarn

Bloggarn

19 januari 2011 16:41

Svar till : Lina A

Jag har försökt att få dom att förstå att jag tycker det här är jobbigt att inte bli respekterad som min dotters mamma ! Men det verkar dom inte förså ! :-(

Många kramar

http://lindajoohansson.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Lina A

21 januari 2011 21:58

Men varför respekterar dem inte dig som mamma? Vad har ni för relation till varandra? ALltså hur fungerar samarbetet? För det måste ju vara tufft och svårt för alla, men man måste ju fortfarande vara sjysst med varandra och hjälpas åt så att det blir bra för alla!!!

Hoppas du får en rolig helg!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Johansson - 14 augusti 2013 12:09

Slänger jag in en bildbomb så rolig har jag blivit :-)                                     ...

Av Linda Johansson - 13 maj 2013 11:55

Tung dag idag men lägger endå på ett leende på läpparna bara för att ! ...

Av Linda Johansson - 1 maj 2013 21:30

Ledsen att jag bloggar så dåligt nu för tiden ... men ni som följt min blogg vet varför , som plåser på såren så ger jag er en till bildbomb som vanligt får bilderna tala för sig själv !                         Puss & Kram så länge ...

Av Linda Johansson - 21 april 2013 21:28

Bilderna får tala för sig själv den här gången !                       ...

Av Linda Johansson - 17 april 2013 14:41

Jag bara ÄLSKAR den här låten ! Ingen låt har fått mej att rysa i hela kroppen som just den här låten gör , plus att Bruno Mars har den här hesheten speciellt i den här låten som jag är så jävla svag för när killar sjunger ! Jag bara njuter !    ...

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards