Alla inlägg den 19 mars 2012

Av Linda Johansson - 19 mars 2012 18:07

Med den jäkla jobbiga städningen nu !


Nea var så duktig så hon städade sitt rum själv damma , dammsög och torka golven ... det blev säkert lite tokigt tror inte att hon tog överallt men det är huvudsaken att hon gör det själv ... hon är stor nu så hon kan sräda sitt rum själv speciellt om hon tycker att det är roligt också som hon tycker ... jag skulle nog aldrig tvinga henne att städa så mycket när hon forfarande inte är så jätte stor men så länge som hon tycker det är kul så är det bara bra för min del !

Jag håller på med maten så vi får någonting i magen idag också sen ska vi krypa upp i soffan och kolla på tv och bara ha det bra tillsammans bara vi två ... det kan behövas ibland !

Marcus skulle komma imorgon istället eftersom det börjar bli så sent nu ... vilket gjorde Nea lite ledsen tok lotta hon är väl van med att ha honom här nu ... och det är jag med så vi får se hur det går och sova ensam inatt vilket jag inte är van med !Men det ska nog gå ...  det kan vara skönt att sakna varandra ibland också så att man inte är tillsammans precis hela tiden ! Tror att det är nyttigt för alla förhållanden att man är ifrån varandra ibland !


Min rygg värker och min mage kurrar dax att gå och kolla potatisen ! Sen blir det mys isoffan tidig morgon imorgon !

Blä !

Av Linda Johansson - 19 mars 2012 14:28

Ja iaf en utav dom sakerna jag hatar finns jue mer !


Är när jag ser allt damm överallt på alla möbler ... och det spelar ingen roll hur mycket man dammar och torkar så lik förbannat så lägger det sig tillbaka på samma plats igen ... Det är det som är det negativa med mina möbler att det syns på en gång när det är dammigt ... tacka fan för trämöbler men hur snyggt är det då liksom ? Hmm !

Och fönstrerna ska man inte tala om hur dom ser ut efter en hel vinter ... Neas fingrar över hela fönstret ! Och när solen lyser in på fönstrena så ser det förjävligt ut så här ska putsas fönster (Inte idag dock) men väldigt snart !

Sen vet man jue inte med vädret heller ... imorse snöade det och det var hel vitt på backen , nu lyser solen och det är lite vär värme i luften ... man blir jue inte riktigt klok man kan jue undra hur det ska vara fint eller inte ?

Jag ska  iaf ta mej ett riktigt ryck sen och städa av här men först ska jag hämta hem skrutt ungen

får se vad hon hittar på idag ! Jag hoppas på att hon springer över till någon kompis så att jag kan få städa av här hemma i lugn och ro annars får jag dåligt samvete om jag städar och hon inte har något att göra !

Ne nu ska jag gå och hämta skruttungen ... får se om vi träffar Marcus något idag det visar sig !
Hörs senare !

Av Linda Johansson - 19 mars 2012 08:36

Gud va deprimerande detta är !


Det var jue nyss vår jue ? Och nu ? Massa snö och vitt på backen ... blåsigt och kallt ... Fyfan vad tröttsamt detta är !
Det var bara häromdagen som jag gick i solglasögon och skinnjacka liksom ? Något lär jue vara fel !
Men jag har svårt att tro att snön kommer att ligga kvar jag hoppas att den smälter på en gång! Jag vill ha sommar nu
Värme , bada , sola , glass , äventyr , picknick , ute lekar , vatten , solglasögon , klänningar ,
Ne just nu vill jag bara dra täcket över huvudet och vägra kolla ut så länge som det ska snö ... jag och vintern och snö vi är absolut inga bra vänner ... Sommaren och jag vi är däremot väldigt bra vänner !


 


Och inte vann vi nå på bingolotto igår eller skit spel ... men det förstod man jue jag har aldrig haft nån speciellt bra tur med just spel ... Nu kan jag inte längre säga att jag inte har tur med kärlek heller :-) För det har jag jue haft !
Visst tycker man olika ibland det gör man verkligen och lite små putt kan man nog bli ibland också ... men oftast så har man det bra tillsammans ! Jag tänker inte skriva , skriva & skriva hur mycket jag tycker om Marcus och vad han betyder för mej hur underbart allt är för det är bara tråkigt att läsa sånt heeela tiden "Påpeka vissa" huvudsaken att vi vet och att jag vet vad jag känner och vad han känner !
Nu vakna med the Voice och lite frukost ! Sen får vi se vad som händer idag jag ska iaf städa har jag bestämt !

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6
7
8 9 10 11
12 13 14
15
16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards