Alla inlägg den 25 mars 2012

Av Linda Johansson - 25 mars 2012 19:37

Godkväll !


Kom nyss hem ifrån mamma & pappa , mamma och jag tog bilen in till Valbo för att kika runt lite och äta lite lunch tillsammans bara vi två super mysigt  ... mamma var ute efter ett par skor och jag letade en skinn eller jeans jacka åt Nea nu när det börjar bli varmare ute ! Hittade den fin Jeansjacka som hon kommer kunna ha till allting i sommar faktiskt , till ett par leegins , jeans shorts eller vanliga shorts , vanliga Jeans ja vad som helst igentligen ! Super nöjd med den hoppas Nea också kommer att tycka om den !


   


Jag själv är suuuuper sugen på att köpa nå Jeans i nån snygg färg lite sommrigt så där ... det kommer att bli mycket färger till sommaren ... men helst av allt vill jag gärna ha ljusa färger något som inte sticker ut allt för mycket ... nå snygga converses skor till kommer att bli skiit snyggt :-) Köpte faktiskt ett par converses skor idag med snorgröna snören och en massa färger på ... det ska jue vara färg nu så varför inte :-)

   


Måste bara berätta att jag  faktiskt har tagit mej råd och köpa en ny cykel !!! Min andra cykel var så gammal så växlarna fungerade inte rikgt och ful som stryk var den också och en hård liten sadel så man fick ont i arselet när man satt för länge på den ! Så jag har kollat varje dag ett tag nu på blocket.se men just dom som jag vill ha en kärringsnurra som dom kallas dom är svåra att få tag i begagnat dom försvinner på en gång ! Så det slutade inte bättre än att jag fick åka in till Coop Forum i Valbo och köpa mej en prajlans ny cykel ! Jag är as nöjd med den och kommer att cykla mycket i sommar ... Den behövs fram och tillbaka till skolan också !



Så här ser den ut men min är ljusblå och inte svart !

  


Hur som helst !

Ikväll blir jag helt ensam Nea åkte tidigare till sin pappa hon skulle igentligen åkt i morgon för vi tycker att vi ska ändra dagarna och byta på Måndagar istället men hon åkte idag för hon ville så gärna åka ... och vad gör man liksom ? För mej blir det lite smidigare imorgon när jag ska på min första introduktion dag på nya extra jobbet inom handikapp ... inte för att jag kommer att kunna jobba såå överdrivet mycket när man har skolan , så ska jag börja med körkortet nu också (var faktiskt på handledarkurs i helgen med pappa) jag glömde berätta det ... och ni är säkert sååå intresserade vad jag gör så klart ni vill veta ;-P Så nu väntar vi bara på papper skriva på och betala in avgift sen sätter jag igång och gör gatorna osäkra ! Sjukt skönt att komma igång det är på tiden nu när man börjar bli lite mer vuxen ! Men hur somhelst så kommer jag att kunna jobbba lite ibland och så hoppas jag att få ett sommarjobb också det är ett måste ... så jag jobbar förmiddag imorgon 08.00 - 15.00 en bra tid tycker jag då ... Så ni får önska mej lycka till ! Sen stora älsklingen fick nå rus och skulle tydligen dricka några öl idag och fira SAIK som är Svenska mästare i Bandy (STOLT) Sandvikare just nu kan jag tillägga ! Så jag blev ensam ikväll men skönt är det också ... jag ska strax ta mej ett skönt skumbad innan jag ska krypa upp i soffan och kolla på BB innan det är kväller , får se om jag orkar hålla ut !

Hoppas ni får en bra kväll !

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6
7
8 9 10 11
12 13 14
15
16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards