Alla inlägg den 23 mars 2012

Av Linda Johansson - 23 mars 2012 14:41

Gud vilket underbart väder !


Det har varit och fortfarande är idag ... rena rama sommarvärmen ... Jag och älsklingen satt ute på balkongen tillsammans och drack kaffe i solen och små pratade om lite allt möjligt ... Nea är ute med sin kompis någonstans tur att man har kontakt med henne via telefonen ... hon är väldigt duktig faktiskt när hon är ute ... då ringer hon och frågar om hon får gå till nå speciellt ställe och det är bra tycker jag istället för att hon bara går dit !

Ibland är det bra med telefoner ibörjan när Neas pappa köpte en telefon till henne tyckte jag att han var dum i huvudet att hon är alldeles för liten för att ha en egen telefon men hon sköter det där jätte bra inge som helst problem någonstans ! Så tur att man kan hålla kontakten via telefonen när hon är ute det är en trygghet och hon är duktig på att svara i den också ska snart ringa hem henne så Johannas mamma kan hämta henne sen !



//


Ska snart åka in till Citygross och handla hem lite över helgen och veckan ... tur att man har älsklingen med sig han har mer fantasi än mej eftersom han är kock :-P en annan har jue ingen aning om någonting när det gäller mat totalt värdelös ! Börjar bli lite väääl bortskämd faktiskt ... han lagar alltid maten när han är "hemma" medans jag gör något annat som är mer intressant ... men så klart är det jag som diskar det är inte mer än rätt !

Han brukar vilja stå i köket själv jag brukar erbjuda mej att hjälpa till men han är så snabb så man hinner inte med han är överallt på en och samma gång medans en annan står där och ser dum ut ... Så jag tror att han helldre gör det själv en har en som bara står och glor och är ivägen :-)



//


Ikväll blir det god mat , film och lite god efterätt hallon och björnbärst paj med vaniljvisp MUMS !

Så fläskfilé , klyft potatis , nån god sås och en massa grönsker ! Resten av helgen jobbar Marcus så vi får passa på att rå om varandra ikväll en myskväll med familjen helt enkelt ! Kan inte bli så mycket bättre !

Ne nu ska jag ringa in skit ungen göra mej klar och sen in till Citygross !


Ha en fortsatt trevlig kväll !

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6
7
8 9 10 11
12 13 14
15
16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards