Alla inlägg den 1 augusti 2012

Av Linda Johansson - 1 augusti 2012 20:10

Hallå bloggen !



Har inte blivit mycket bloggande idag direkt ! Först sov jag till 11.00 kände mej fortfarande lite trött eftersom det blev så sent igår kväll innan vi kom hem ifrån Rättvik , så jag la mej i soffan och kollade på TV en stund innan jag hoppade in i duschen och gjorde mej klar ... tog en bra stund ibland är det skönt att inte  behöva stressa iväg till någonting ! Sen mötte jag upp bästa bästis Jenny för en fika på stan , men först lite shopping så klart ... fanns en hel del jag ville köpa hittade bland annat en parfym som jag så gärna ville ha men tyckte att den var lite för dyr just nu den minsta av den parfymen gick på 529:- och den stora kostade 700:- kände att jag inte riktigt hade råd med den den här månaden men jag ska köpa den nästa månad ! efter många om så fick jag med mej två par nya bhar iaf ! blev inte så mycket shopping idag men man kan jue inte shoppa mycket varje dag :-P efter shoppingen blev det en fika och en massa tjatter har verkligen saknat min bästis har inte träffat henne på hela sommaren ... blir lätt så när man jobbar och sen har man barn och familj att tänka på ! Det hör till vuxen livet vare sig man vill eller inte ... det är minusppoäng för vuxenlivet tycker jag !


En gammal bild på mej och Jenny på Mulligans !

 


Igårdagen i Rättvik var okej men nästa år hoppar jag över att åka och crusa runt , ska jag åka dit så kommer jag att sitta still på en och samma plats och kolla på bilarna istället för att åka ! Tycker det är värdelöst att ha en sån stor crusing i en sån liten by som Rättvik , vi kunde bara åka igenom stan tre gånger för bilkön stod helt stilla det hände absolut ingenting ... och det är inte ens kul ... det tog oss två timmar att komma igenom stan som man kör igenom på knappt fem minuter och komma fram till motorvägen för att komma hem ! Man kände sig verkligen instängd vart man än åkte ... och brist på kiss platser var det också ! Killarna har iaf tur så dom kan ställa sig vid vägen och slänga fram snabeln medans vi tjejer måste gömma oss i en skog om vi inte vill visa rumpan för alla i bilarna ! Hmm ! Ibland är det inte kul att vara tjej ! Men lite kul var det iaf och jag såg min dröm Americanare där också huuur snygg som helst ! :-)  Men det var väldigt skönt att komma hem , det blir jobbigt för båda benen och rumpan när man sitter still så pass länge så i slutet i bilen på väg hem så började det kittla i mina ben och rumpan domna bort och ryggen värkte , så det var underbart att få komma hem och lägga sig i sängen och sträcka ut sig ! Men det var otroligt mycket folk och bilar igår ! lite för mycket faktiskt !


Dröm bilen ! Så otoligt gullig med Betty boop !


 


Ikväll blir det en lugn kväll , väntar på att mamma ska komma hem så vi kan åka och hyra film så vi har något att kolla på ikväll ! Kanske köpa något gott och tugga på ! Finns inte så mycket annat att göra en dag som denna ! Hörs mer imorgon !

Av Linda Johansson - 1 augusti 2012 15:43

   

         



Bild 1 = Hårinpackning för under 100 kr finns på dom flesta mataffärerna och makeup butikerna , andvänds under duschningen låt verka i 2 minuter och skölj sedan ur noga !


Bild 2 + 3  =  balsam olja för kluvna hårtoppar som jag brukar andvända före jag plattar håret , var försiktig och ta lagoma mägnder annars blir det håret flott , finns också i mataffärerna (dock inte alla) och makeup butiker också under 100 kr


Bild 4+5 = hår stylings pulver (som jag kallar det vet inte om det heter så) andvänder jag till att styla upp håret utan en massa hårspray som gör håret stelt , gör otroligt bra volym på håret ! 5e bilden andvänder jag som finns på Lindex för 50 kr eller på kicks  för 59 kr säkert på mataffärer också ! Rekomenderar !

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards