Alla inlägg den 9 augusti 2012

Av Linda Johansson - 9 augusti 2012 21:46

Godkväll !


idag har det varit en till uppochner dag för både mej & Nea mest för Nea tror jag ! Ibland måste man verkligen räkna både en och två gånger till tio ... ta djupa andetag ! Nea är inne i en period nu när hon vägrar att lyssna utan hon gör det hon känner för endå sen spelar det ingen roll att man har sagt nej ... Jag har varit riktigt , riktigt trött idag orkeslös pga mycket funderingar och känslor och mycket energi som går åt på en och samma gång ! När man har sånna här tuffa dagar så vill man bara lämna allt och bara gå ... man får faktiskt bli trött imellanåt man måste tillåta sig att bli trött , kanske ta hjälp utav andra både för ens egen skull och för barnets skull för barnet kan också behöva ladda nya batterier ! Det är verkligen inte lätt att vara ensamståeende mamma ... jag tackar min lyckliga stjärna (om jag har någon) för att mamma & pappa finns och ställer upp så mycket på mej ... mina älskade föräldrar ... vad vore jag utan dom ?! Mamma - jag vet att du läser det här för jag vet att du läser min blogg :-) jag är er evigt tacksam för all hjälp jag får utan er ! Jag behöver verkligen det  ni är guld värda och jag älskar er så otroligt mycket !


Annars har dagen varit händelselös ... hoppas på en bättre dag imorgon med ny energi och nya krafter !

Nea och jag skuttade ner på stan en sväng ännu mer shopping ... det tar jue aldrig slut ... massa nya underkläder den här gången , det behövs verkligen ibland ... och Nea fick en ny klänning som hon så stolt satte på sig på en gång !

När vi kom hem så kröp vi upp isoffan efter jag skrubbat rent en lortunge i badet och kollade på film , det är så otroligt mysigt och betyder så mycket att krypa upp i soffan på kvällarna tillsammans och bara ta det lungt , små prata imellanåt och kramas ibland ... (Oj nu låter jag som nån annan som missbrukar ord som bus , bus , bus , mys ,mysigt , myyyysss  , underbart , finaste som finns m.m) men det är faktiskt sant man behöver dom här kvällarna bara finnas till ... dom är betydelsefulla ! Nea sover och jag ska snart krypa ner jag med det vart en tidig morgon imorse blev väckt av mamma 07.15 vilket vi inte är van med ! Så snart är det tack och godnatt för min del också , men först måset jag så klart läsa lite det är ett måste !

Vi får höras mer imorgon ! Godnatt !

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards