Alla inlägg den 22 augusti 2012

Av Linda Johansson - 22 augusti 2012 20:24

Barn tycks verkligen älska att skrämma andra barn så dom blir livrädda !


blir så förbannad på barn som tycker att det är kul att skrämma andra barn med saker som absolut inte finns ... Nea & hennes kompis lekte med nå andra barn idag (tydligen ska det vara killar) och man är inte dum så man inte förstår att killar tycker att det är jätte kul att skrämma små tjejer ... dom hade skrämt upp dom med att "svarta madam" tydligen ska finnas ... jag vet vad dom pratar om jag har gjort samma sak när jag var liten och jag var otroligt rädd för den där damen i spegeln ... andra barn hade så klart skrämt upp mej också , man ska stå på toaletten framför spegeln och skvätta vatten på spegeln och ropa "svarta madam" kom fram sen ska man släcka och sen ska hon tydligen stå bakom än så man ser henne i spegeln och döda den som ropat på henne ... ! Det här hade så klart dom provat på , och det slutade med att dom andra barnen hade skrämt upp iaf Nea så pass mycket att hon inte kan sova i sin säng inatt för hon är så rädd ... jag blir så OTROLIGT förbannad på barn som gör så här emot andra barn , allt för att skrämma upp dom för det är roligt ... Nea kommer inte att få leka med dom här barnen igen det kan jag lova och det har jag sagt till henne också , hon själv vill inte heller leka med dom för hon är rädd att dom ska skrämma henne igen ... tydligen hade dom kollat på en massa film klipp om hemska saker också som inte gjorde saken bättre att hon till och med fick en bild , jag vet vad som ligger ute på inernet om sånna här saker och sånt ska inte små barn få se , klart dom blir rädda hur ska dom kunna veta att sånna här saker inte finns ? Nej fyfan vad jag är arg just nu ... Nea ligger tryggt i min säng och har precis somnat tack och lov ! och jag har sagt åt henne att ALDRIG mer vara med på sånna här dumma saker igen om hon ska bli så rädd att hon inte vågar sova i sin säng ...

jag tog till och med in tjejerna på toan när dom kom hem och berättade att dom var rädd , och visade att "svarta madam" inte finns gjorde precis samma sak som det är sagt att man ska göra för att få Nea mindre rädd , men inte blev hon mindre rädd för det även fast hon så klart inte såg någonting ... Får verkligen hoppas på att hon kan sova i sin säng imorgon kväll för så här tänker jag inte ha det ... !


Usch och fy för sånna här ungar !

Av Linda Johansson - 22 augusti 2012 17:31

Försöker bli lite piggare för jag är dödstrött , en stor kopp kaffe och en redbull undra hur pigg jag kommer att bli då ? :-)


   


 


 


kanske något sånt ? skulle vara jätte bra för jag skulle behöva städa lite !

Av Linda Johansson - 22 augusti 2012 13:55

Hallå !


usch känner mej mer död än levande just nu känner jag och klockan är inte ens 15.00 hmm jag hatar verkligen tidiga mornar ... hur ska jag nu klara mej tills ikväll utan att däcka nånstans ... som tur är så har Nea med sig en kompis hem idag som hon leker snällt med på sitt rum , det är viktigt att barnen får leka själv med sina kompisar också ... jag är absolut ingen sån mamma som ska vara med i barnens lekande (fast jag vet att dom finns) barn ska leka med barn , och vuxna ska helt enkelt inte bland sig in där ... det finns tyvärr dom vuxna (eller som ska föreställa vuxna) som inte kan låta barnen leka själva som absolut måste leka med jag tror inte att dom här "vuxna" människorna är så vuxna som dom igentligen ska vara för sin ålder ... dom har stannat kvar i barnåldern hur det nu kan komma sig ! dom vill helt enkelt inte växa upp och kommer nog aldrig att göra det heller ... tragiskt men sant ! barn ska leka med barn inte bara med sina syskorn och vuxna för att den "vuxna" ligger på samma nivå som barnen själv älskar att leka jag trodde att man växte ifrån sånt , det har iaf jag gjort ! visst leker jag med Nea självklart ... men jag ser hellre att hon leker med sina gemnåriga kompisar , jag vill inte ha kontroll hela tiden sånt måste vara jobbigt ! Hur som helst ! alla är vi olika och tur är väl det!


Imorgon får jag äntligen min efterlängtade tvättmaskin :-) och jag har tvätt och tvätta också som jag sparat ihop man måste jue prova den nya tvättmaskinen på en gång , jag är som ett litet barn på julafton :-) så imorgon mellan 13.00 - 17-00 skulle dom komma med den så pappa ska åka in till Valbo och köpa en förhöjningslåda (vad det nu heter) till maskinen som den ska stå på så den kommer upp lite , och i den "lådan" kan man förvara saker i också den är inte stor men det får garanterat plats tvättmedel och sköljmedel i den , så det är perfekt ! känner på mej att när tvättmaskinen kommer och den står där så varje gång jag kommer att gå in på toaletten så kommer jag kolla på den och flina som ett litet barn just för den är min ... haha herregud vad barnsligt ... men jag är faktiskt väldigt glad att jag kan köpa den helt själv , pengar som jag jobbat ihop för att just kunna köpa tvättmaskinen klart man är glad då !


Tjejerna kommer väl att leka ett tag till , jag skulle behöva städa  ... men jag orkar inte det idag pga tröttheten , utan jag har bestämt mej för att göra det som jag känner att jag vill och behöver medans Nea har roligt , så jag tänkte passa på och krypa ner i soffan och läsa lite måste läsa ur boken som ska tillbaka till bibbloteket snart ... den är så sjukt spännande så jag måste läsa klart den annars får jag helt enkelt låna om den ! Jag har verkligen fastnad för kriminella böcker och filmer , som snabba cash och böcker som jag läst , odjuret , löftet och ett X antal andra som handlar om den kriminella under världen i stor städerna , sånt folk inte ser men som förekommer bland oss ... ibland mår man illa , ibland blir man riktigt förbannad eller ledsen , ibland så tycker man att det är rätt åt aset ! Jag tycker om att läsa böcker som berör mej och väcker olika känslor  , inge jävla kärleksromaner där det handlar om att killen får tjejen och tjejen får killen sånt trams ! sånt läste jag mycket förut , men nu orkar jag knappt läsa första meningen om sånt trams , man vet endå alltid hur det kommer att sluta , i dom här böckerna jag läser vet man aldrig hur det slutar det är det som är så spännande ... prova ni också , ni kanske fastnar ni också :-) ja nu ska jag inte säga att det bara är sånna böcker som handlar om kriminalitet som jag läser ni får inte missförstå mej ... men mycket sånna böcker !  äh nu vart det mycket trams och tjabbel om en massa skit som ni säkert inte är så intresserade av endå , men jag bloggar inte bara för eran skull utan för min egen skull också kom ihåg det :-) så det får räcka för nu !


Hörs sen !

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards