Alla inlägg den 21 augusti 2012

Av Linda Johansson - 21 augusti 2012 19:57

Med Lill hjärtat ! Kärlek !

Av Linda Johansson - 21 augusti 2012 19:25

Har varit på information för kursstarten idag ... det gick bra förutom att jag fick springa fram och tillbaka från skolan , hem , hämta Nea , till skolan igen och sen hem på bara 2 timmar lite drygt , & sen att  läraren berättade att vi ska börja praktik redan efter två veckor i den kursen alltså två dagar på två veckor eftersom vi har en lektion i veckan , och då tror dom att man ska kunna ta stick i fingret , lägga om sår , sätta in kateter osv .... hur fan tänker dom när man inte ens får en endaste metodövning ! Gaah ! plus att det blir på Gävlesjukhus vilket betyder att man måste passa den där jävla bussen och sen få iväg Nea till skolan på det , det här ser jag inte fram emot , praktiken i sig kan bli väldigt intressant men inte att den ska vara så tidigt och inte att jag måste passa bussar , det end posetiva att åka buss är att det är så pass nära till själva sjukhuset från busshållsplatsen där man kliver av ! Gud vad jag vill ha ett körkort NU ! men men ett körkort kan man ju inte få över dagen precis ! praktiken måste göras det är ingenting jag kan göra åt , annars ser det lovande ut faktiskt ... ser fram emot att sätta mej i skolbänken igen och så småningom bli klar och utbildad undersköterska !


Reng och regn hela tiden , då får man passa på att hitta på sake innomhus istället , Nea valde TVn så klart , själv fördriver jag tiden med att blogga ... tidig kväller ikväll också Nea ska till skolan imorgon själv börjar jag inte förens på Fredag så jag får två dagar ledigt och det känns skönt , men då har jag endå Neas skola att passa ...Hon kommer också få en ganska lugn vecka hon kommer att gå 08.00 - 12.00 imorgon och på Torsdag , på fredag kommer hon så klart att gå lite längre för jag själv går i skolan då ! En mjukstart med andra ord :-)  har lite planer på helgen också beroeende på vädret så klart , så nu hoppas jag på sol och värme , kanske lite för mycket att begära och hoppas på när vi endå är inne i slutet av Augusti ?!


Nu ska jag gå och kramas lite med fialotta som har en liten surdag idag ... men en kram av väldens bästa mamma kanske piggar upp haha !


Hörs kanske senare !

Av Linda Johansson - 21 augusti 2012 10:26

I skolan idag !


Och jag börjar bli lite nervös , men det ska nog gå bra :-) hoppas det blir intressanta ämnen bara så man pallar med skolan ! men det måste jag väl göra endå , man har jue inte mycket till val direkt ! Det gick iaf jätte bra att lämna Nea i skolan idag fast det var svårt att få upp henne i morse när vi kom till skolan så skuttade hon iväg med en kompis direkt glad och förväntansfull vad dagen har att erbjuda henne i skokan idag ! Hela jag blev så varm , min lilla flicka som är så stor som redan går i första klass ... Det är svårt ibland att förstå att hon är så pass stor , för mej så är hon fortfarande min lilla skitunge och kommer alltid att vara det hur stor hon än blir !


Som sagt jag ska också masa mej iväg till skolan snart , trött som bara denn  , eller ja det börjar släppa nu men imorse trodde jag att jag skulle dö av trötthet när klockan ringde ... men duktig som man är så klev jag upp direkt när klockan börja ringa svårt att komma igång imorse och värre lär det bli under dagen men det får man ta då ... jag ska bara överleva dom närmaste timmarna ... nu ska jag kolla klart på "Våra bästa år" sen ska jag ringa ett samtal innan jag drar iväg till skolan ! Hörs senare !


 

Tjing !

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards