Alla inlägg den 23 augusti 2012

Av Linda Johansson - 23 augusti 2012 19:38

Godkväll !


sista inlägget för idag , är väldigt trött efter den här dagen ... lämna Nea i skolan 08.00 gick hem gjorde mej klar så ringer dom som ska komma med tvättmaskinen 10.45 och säger att han är i Storvik och tänkte komma till kl 11.00 what the f**k liksom ? när jag var och beställde tvättmaskinen så blev det sagt att mellan 13.00 och 17.00 skulle dom komma med tvättmaskinen ... hade jue planerat det så bra , hade bett min fina kusin Marcus om hjälp att bära maskinen med pappa eftersom den väger så mycket så klarar jag inte av att bära upp den för trappan och in ! och självklart så skulle han göra det ... men jag hann inte ringa honom när dom ringde och var på väg med maskinen den enda jag hann ringa så klart var pappa och kan kom ganska på en gång , tack och lov så är vaktmästaren i det här området en så kallad "släkting" till oss och var i närheten så pappa fick hjälp att bära det tackar jag så mycket för ! Direkt efter maskinen var inne och upp plockad så var jag tvungen och springa å hämta Nea i skolan , hem byta om innan jag blev skjutsad till mötet jag hade idag , direkt efter mötet åkte jag hem hämta Nea och åkte å handla , plockade ihop en massa för det såg förjävligt ut här hemma , lagade mat , diska ! det har liksom gått i varv idag på något sätt , endå så låter det kanske inte så mycket men det har varit någonting nästan hela dagen idag , fick sitta några korta stunder sen har det varit något jag gjort hela tiden ... så nu är jag trött och känner spänningar i huvudet jag vet inte om det är huvudvärk på väg , Nea stackarn hade iaf huvudvärk så hon fick en alvedon (tycker dom är perfekt , det är sånna som man suger på istället för att svälja hela eller mosa och dom smakar frukt och Nea tycker om dom)  hon är väldigt trött nu och det syns det dröjer inte länge när hon lägger sig innan hon somnar hoppas bara att hon kan sova i sin säng inatt !


Själv ska jag ta en dusch när Nea somnat och krypa ner i sängen , jag tror att jag kommer somna ganska snabbt jag med ... skola imorgon mellan 09.30 - 11.00 sen hämta Nea , hem och äta något innan pappa kommer hit och ska koppla tvättmaskinen det blev inget av det idag för det fattas en grej som vi behöver för att kunna koppla den ... så det lär vi fixa imorgon ... sen ska jag hinna ner på stan en sväng också , försöka hinna med det också  ! Puh !

Nej nu orkar jag inte blogga mer ikväll men bloggar så klart mer imorgon det vet ni !


Säger som Daniel Paris (störtskön kille) tja , tja bitches !

Av Linda Johansson - 23 augusti 2012 13:14

Tänkte bjuda på lite fräskisar om ni är sugna på att läsa !


Hej! Det är jag, din
mobil, jag har inget att medela. Jag ville bara komma ur byxfikan. Lukten från
ditt könsorgan är förjävlig!! Tack för lite frisk luft.



Gynekologen frågar
kvinnan:
- Vet du vad ditt rövhål gör när du får orgasm?
- Ja, svarar
kvinnan. Han är hemma och passar barnen!



Vad kallas det
skrynkliga skinnet som sitter längst fram på mannens organ och som åker fram och
tillbaka när man har samlag?
- Kärringen!



Hej!
Kommer du ihåg när vi åkte tåg tillsammans och jag körde ut röven genom fönstret och du tittade ut samtidigt? Det var då folk trodde vi var tvillingar!
 
 
 
Två kamrater:
- Kan klitoris sitta där bak? - Nej, det är inte möjligt.
- Säkert? - Ja, helt säkert.
- Faaan! Då har jag sugit på en hemoroid hela natten.
 
 
- Mamma, varför guppade du upp och ner på pappas mage igår kväll? - Jag är tvungen att göra så, annars blir pappas mage jättetjock, guppandet håller honom smal. - Det kommer inte att fungera! - Varför inte? - Barnvakten blåser ju upp honom igen hela tiden.
 
 
Hur gör man när man varit ute och festat för länge en natt?
Smyg INTE in och tro att din partner sover för då blir det liv. SPARKA istället upp dörren och skrik: NU JÄVLAR SKA HÄR KNULLAS! Då ska du få se på en som verkligen sover!
 
 
Tjejen står och strippar framför sambon,
som bara har ögona på TV:n. - Ser du inte vad jag gör? säger hon irriterat när hon har hunnit till trosorna. - Jodå, men kan du inte sortera tvätten någon annanstans?
 
 

Pappan
ligger i sängen och ber lille Kalle 4 år att springa in till mamma i
badrummet…Hälsa mamma att masten till cirkustältet är rest nu…Kalle
kilar iväg men kom snart tillbaka till en något laddad pappa…Vad sa
mamma? Jo mamma sa det, att den lille musen som skulle uppträtt
ikväll…har fått näsblod



Jocke, 4år, studerar fascinerad sina testiklar där han sitter i badkaret. Till slut lyfter han blicken mot sin mor och frågar: Mamma, är det där min hjärna? Inte än, min älskling, svarar hon. Inte än …



GRATTIS!

Ni har vunnit OLW´s första pris för att ni ställt upp med er penis som modell för vår nya ostbåge, med motiveringen: Mindre, mer böj och mer ost.



Gud och Jesus satt uppe i himlen då det knackar på dörren.
Gud öppnar och utanför står Allah!
Gud höjer på ögonbrynen, vänder sig mot Jesus och frågar:
- Har du beställt kebab?



 

Av Linda Johansson - 23 augusti 2012 08:52

Godmorgon !


och vilken underbar morgon ! idag är det Torsdag , och idag kommer min efterlängtade tvättmaskin äntligen ! hoppas den kommer fort för det finns lite saker vi behöver köpa till för att vattnet ska kunna rinna som det ska , tack och lov för att man har en händig pappa som kan det mesta , tror inte det finns mycket som min pappa inte kan ... nu skryter jag men han är faktiskt duktig på det mesta ... Och då har man rätt att skryta , min pappa har verkligen inte tummen mitt i handen som kanske andra har ... skulle aldrig falla mej in att hyra in folk till saker jag behöver hjälp med utan jag vet att det blir rätt gjort och blir bra när pappa gör det !

hur som helst !

Nea är i skolan , hon sov bra i min säng inatt trots det som hände igår , hon var fortfarande lite rädd idag så hon ville inte stå inne på toaletten själv  och borsta tänderna imorse utan hon ville vara med mej i köket när jag stod och tog reda på efter frukost hoppas att det blir lättare ikväll om inte annat så får hon väl sova i min säng (trots att det blir trångt) tills hon är redo att sova i sin egen säng , men jag har funderat på att prata med lärarna i skolan om att dom borde prata med alla barn i skolan om att man inte får gå runt och skrämma andra på det här sättet , barnen  som skrämde upp Nea rejält igår har jue så klart hört det ifrån nå andra barn det börjar ju alltid någonstans ! tycker att det är tråkigt att dom större barnen tycker att det är så roligt att skrämma upp dom mindre just för att dom är små ! morr !

jag kanske borde gå och skrämma upp dom "större" barnen som skrämt dom mindre med det jag har hört och sätt det vore någonting då jävlar är dom inte så kaxiga längre :-) men nej så elak får man inte vara ! fast jag är bra sugen !

Nej nu ska jag göra mej klar innan Nea ska hämtas i skolan och jag ska iväg på ett samtal och hoppas på att tvättmaskinen kommer före eller efter det "mötet"

hörs sen !

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards