Alla inlägg den 5 augusti 2012

Av Linda Johansson - 5 augusti 2012 14:53

Film mys med mamma ! Någon annanstans i Sverige med bara kända skådespelare ! Får se om den är nå bra !

Av Linda Johansson - 5 augusti 2012 13:10

Hej på er !


Ber om ursäkt att jag inte har bloggat men jag har haft mina skäl till det ! Som ni säkert vet så var jag på fest i Fredags , det var inte alls planerat utan det blev en inpuls grej ... Folk ville att jag skulle komma så varför inte , tog den lilla alkoholen jag hade och hamnade hos Bjarne med folket där ... gud vilken galen fest ! Jag tror inte att det någonsin har varit en "normal" fest hemma hos Bjarne nångång inte när jag har varit där iaf ! Men det var otroligt kul och jag fick i mej lite föör mycket och dricka fast jag inte hade så mycket med mej , men har man inte festat mer än en gång på flera veckor så blir det lätt så ! Jag och grabbarna hamnade på nå konstigt sätt nere på stan på puben , träffade en skit go kille där som jag satt och pratade engelska med hela kvällen vid baren ! sen helt plötsligt var jag på väg hem ... tack och lov att Emil skjussade hem mej ... Sen har jag kommit på att man inte ska ha en vinflaska i väskan (vilket jag inte kom ihåg att jag stoppat ner ens) för då går den sönder och förstör det mesta i väskan inklusive mina händer ! Hmm ! dumt utav mej ! Men det var en otroligt rolig kväll , knäppte en massa kort men det går knappt att se vilka personerna än på korten för dom är så mörka ... sjukt dålig kamera går inte att knäppa kort i mörkret och sätter man på blixten så blir det för ljust istället ! Så tyvärr kan jag inte dela med mej utav dom !  Men som det känns nu så blir det lungt med dricka ett tag framåt ... en hel dag blir förstörd för jag blir så otroligt dålig dagen efter så jag orkar inte ens ta mej upp yr sängen , och ännu mindre äta ... jag får inte i mej någonting inte förens sent på kvällen då tar magen emot det ! Därför bloggade jag ingenting igår för ja som ni säkert förstått så låg jag i sängen och tyckte så synd om mej själv !


Men idag är jag pigg och är hundvakt åt mammas & pappas köttbulle ... haha dom klippte honom här om dagen förut var han långhårig men nu är han korthårig och det är först nu som vi sätt att han är tjock , så han ska få gå på diet ! Lilla köttbullen ! Ska strax ta en promenad i fin vädret med honom ... sen hoppas jag på att mamma & pappa är klar uppe hos bror snart så jag får åka ut och köra lite ! Provade föresten på stoppljusen i fredags innan jag festa loss , och det gick bra fick ett motorstopp sen kom jag iväg ! Jag börjar bli mer och mer säker på bilen och vart jag har saker och ting ! Så snart kommer jag att kunna börja köra lite mer i stan som jag velat göra så länge nu !


Imorgon kommer äntligen mitt älskade hjärta hem efter en hel vecka hos sin pappa ... jag har saknat henne otroligt mycket , min fina lilla skatt ! Så till veckan ska vi rå om varandra ordentligt hitta på en massa roligheter har inte planerat någonting än men det brukar bli en massa skoj endå !

Hörs senare !

Av Linda Johansson - 5 augusti 2012 12:26

Är hundvakt åt mammas & pappas skälliga köttbulle !

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards