Alla inlägg under september 2012

Av Linda Johansson - 22 september 2012 10:51

Godmorgon !


Jag måste ha legat konstigt inatt för jag vaknade med nackvärk ... hmm ! Men det släpper väl under dagen hoppas jag !Typiskt att det regnar ute idag jag som hade planerat att jag och Nea skulle ta oss ut på lite uteäventyr nån lekpark kanske , plocka blommor och kolla på olika saker ... men det sket sig ... så nu vet jag inte alls vad vi ska hitta på idag , lutar mest åt att vi blir inne och kollar på film och bara degar i soffan ! Om inget annat dyker upp så klart ! Vad ska ni själv göra idag ?


 

Av Linda Johansson - 21 september 2012 12:39

Snart på väg ut , tur att det är varmare vindar ute nu :) hörs sen !

Av Linda Johansson - 20 september 2012 20:57

För ikväll !


Är helt slut känner jag ... haft fullt upp idag också , varit i skolan och pluggat en massa men som sagt nu är jag äntligen klar fast jag har en sak kvar och göra den ska jag göra snart innan jag kryper ner i sängen för ikväll ! Den är inte så stor så den kommer jag bli klar med ganska fort ... tur är väl det så trött som jag är ... lill hjärtat  ligger och sover hon var också trött ikväll jobbigt med tidiga mornar ... men imorgon är det Fredag och det har vi sätt fram emot ... sovmorgon och en massa kvällsmys ... tänkte tända lite ljus nu när hösten är här och det börjar bli mörkt på kvällarna jag älskar ju ljus som ni säkert vet ni som har följt mej och min blogg ett tag ! och äta gott framför en film och bara vara tillsammans jag och kråkan hur underbart är inte det då det absolut bästa som finns , det kan inte bli mycket bättre än när vi är tillsammans !usch om jag slapp göra den där grejen i kväll tills imorgon ... jag vill bara krypa ner i sängen och sova ... så det är dumt att sitta här och klottra ner en massa onödiga rader när jag borde sätta fart med plugget istället så jag får lägga mej någongång ... Hoppas ni har haft en bra dag !


Hörs imorgon , godnatt sovgott !

Av Linda Johansson - 20 september 2012 14:59

Med uppgifterna i skolan !


Har suttit i skolan sen 09.00 imorse och jobbat på med uppgifterna till psykologin och nu är jag äntligen klar och dom är inskickade så nu hoppas jag att jag blir godkänd också ... Nu tänkte jag ta en liten pause och passa på att blogga innan jag ska hämta hem skruttungen min från skolan ! Vad vi ska göra har jag ingen aning om jag vet bara att jag måste betala räkningar idag och sen handla så vi har hemma lite till helgen då vill jag slippa alla måsten och bara njuta av ledigheten och lugnet innan en ny vecka med praktik sätter igång ! Gruvar mej för nästa vecka faktiskt ... jag tycker absolut om min praktikplats och dom flesta där men att gå upp så jävla tidigt varje morgon är ingen höjdare och sen att jag jobbar måndag - fredag och av dom fyra förmiddagar , sen ska jag hinna med skolan på det också man orkar knappt göra någonting när man går upp 04.30 åker med 05.55 bussen och slutar 15.30 är hemma runt en 16.30 då är man trött det kan jag lova så ska man hinna laga mat duscha sen är det nästan bara att lägga sig när man ska upp lika tidigt nästa dag också , när ska man få tid till och plugga då ? hmm ! aja det ordnar sig på något sätt det brukar det göra ! Nu ska jag stutsa iväg och hämta hem lillis i blåsvädret !


Hörs senare !

Av Linda Johansson - 20 september 2012 08:44

På väg till skolan ! Usch vad kallt det var idag ! Pälsa på !

Av Linda Johansson - 19 september 2012 20:26

Äntligen kväller !


Shit , vilken dag det har varit idag ... idag har man verkligen känt att man lever ! Det har varit full fart hela dagen kan man säga ... blev kvar i skolan som sagt ett bra tag längre än vad jag hade planerat för jag ligger efter med tre uppgifter som jag måste lämna in innan Fredag , så jag har suttit och pluggat en massa i skolan idag men kom endå inte så långt som jag hade velat ... så jag tog ledigt ifrån praktiken imorgon när jag skulle ha jobbat förmiddag för jag känner att jag inte hinner , jag måste göra klart uppgifterna ... Om det är så illa så får jag ta igen den dagen nåndag när jag har slutat praktiken helt ! Det får bli så , jag har inget annat val ... så imorgon vet jag precis vad jag ska göra heeela dagen ! HMM !

efter en dag i skolan idag så hämtade jag Nea i hennes skola , hem hänga tvätt , tvätta , damma vardagsrummet och putsa fönstrena , sopa lite , hänga tvätt igen och slänga in en till tvätt , handla , laga mat , diska , duscha Nea , lägga Nea ... Nu äntligen fick jag sätta mej en stund , så jag tänkte passa på och blogga lite grann medans jag fortfarande orkar ! Håller på och laddar ner lite musik till min telefon   Så jag har lite nytt i öronen imorgon när jag pluggar !

Nu är jag så trött så jag vet inte om jag kommer ramla i duschen för duscha lär jag göra ikväll för det hinner jag inte imorgon ... så innan jag blir tröttare så är det väl lika bra att skutta in och duscha och sen kyrpa ner i sängen ... klockan ringer tidigt imorgon inte lika tidigt som 04.30 om jag skulle ha praktiserat jag får sova en timme till iaf men det är endå tidigt ! Snart helg och guuud vad jag ser fram emot lite sovmorgon !


Godnatt Sovgott hörs imorgon !

Av Linda Johansson - 19 september 2012 16:34

Duktiga jag har putsat fönstrena i vardagsrummet och dammat ! Överskottsenergi kallas det visst :) nu göra mat och hänga tvätt ! Hörs sen !

Av Linda Johansson - 19 september 2012 14:08

Blev kvar i skolan ! Har alldeles föör mycket att göra ! Tre uppgifter som ska göras tills på Fredag ! Var tvungen att ta ledigt ifrån praktiken imorgon också ! Står inte ut !!!! Vi får höras sen har för mycket att göra !

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards