Alla inlägg under september 2012

Av Linda Johansson - 14 september 2012 21:15

Kör ett till inlägg !


Innan det är kväller för ikväll ... ja jag ska ju inte gå och lägga mej men jag ska krypa upp i soffan och kolla på TV en stund Men tänkte slänga in ett inlägg innan för imorgon lär jag inte hinna ! Eftermiddagspass imorgon 13.30 till 21.30 och förmiddagspass på Söndag 06.45 till 15.30 jag kan säga att jag inte tycker om sånna pass ... det har och göra med att jag måste ta bussen som går ifrån Gävle vid 22.00 alltså är jag inte hemma förens 22.45 ungefär ,  hem direkt och lägga sig för att vara relativt pigg när klockan ringer 04.30 jag förstår inte hur det ska gå till direkt ... men på något sätt så måste det gå ... tycker det är uselt att man i huvudtaget får jobba så och det gäller alla speciellt dom fast anställda som har det så året om , jag har bara fyra veckor och ska inte klaga direkt men jag tycker verkligen synd om dom som har så här året om ... Man ska igentligen sova 8 timmar per natt för att vara utvilad när det är dags att gå upp , men jag hinner alltså sova förhoppningsvid i timma , för jag kommer absolut inte kunna somna direkt när jag kommer hem utan det kommer att ta minst 1 till timme innan jag kan somna efter jag har jobbat  .... andledningen till att jag måste gå upp så pass tidigt på morgonen är så klart för att passa bussen som går 05.55 så jag hinner i tid till jobbet ! Nej usch det borde vara förbjudet att jobba först eftermiddag och sen förmiddag iaf dom här tiderna , då borde man få sluta tidigare när jag jobbar eftermiddag eller börja senare när man har förmiddag för att få den sömn man behöver !


Hur som helst !


Det blir en lugn kväll som sagt ! jag ska trycka i mej mitt favoritgodis Polly ... var ute efter en one piece idag tänkte att dom var billigare på klädjätten än att skicka efter då kostar dom över 1000 lappen vilket jag inte har råd med just nu ... men med min vanliga tur så var dom slut sålda jag vill verkligen ha en one piece som man kan krypa in i när man bara är hemma nu när det börjar bli kallare ute ... eftersom dom inte hade några kvar så blev det ett par mysbyxor och en huvtröja (tjocktröja) istället tills vidare ... ska åka in till Gävle i veckan när jag är ledig ifrån praktiken och kolla vad dom kostar där inne eftersom dom har sin egen one pieces affär där inne .... Då vet jag isåfall vad jag önskar mej när jag fyller år nästa månad  :-) så mysbyxor och tjocktröja får duga tills vidare det är inte helt fel det heller !

Nej nu har jag inte tid nå mer med er , mina Pollyn och Tvn väntar !


 



Av Linda Johansson - 14 september 2012 20:07

Firar pappas födelsedag !

Av Linda Johansson - 14 september 2012 15:36

Hej på er !


jag har inte glömt er jag lovar ! Jag har inte haft tid och blogga varken igår eller idag förens nu , igår var jag som sagt var över till Jenny E med Anderas och Jenny L för lite spelkväll med buzz ... hade otroligt trevligt men det blev för många koppar kaffe och det blev lite väl sent ... kom inte hem förens efter midnatt någongång tror jag ! Men det hur som helst trevligt och det behövde jag ! Idag har jag varit en ängel och hjälpt mamma & pappa med och städa deras lägenhet för dom ska sälja den och det var några som skulle komma och kolla på den idag , så pappa & jag började medans mamma var på jobbet hur snällt är inte det då ? världens bästa dotter kanske :-)  .... men nu är det klart , jag tar med mej hunden hem till mig medans folket kommer och kollar på lägenheten !


Idag är det ett rikigt höstväder , regn och ruggigt med kalla vindar ... så jag föredrar och en lugn hemmakväll ikväll eftersom jag jobbar (praktiserar) eftermiddag imorgon så är det ingen idé och gå ut och röjja något ikväll för jag vill vara pigg och klar i huvudet imorgon för att få in så mycket kunskaper som möjligt ... därför blir det en lugn hemmakväll med lite godis och tv ikväll ! ladda kraft och energi tills imorgon ! Vad ska ni själv göra en dag som denna , när det är fredag och allt ?


Hörs senare !

Av Linda Johansson - 13 september 2012 22:42

Sitter hos Jenny E och spelar buzz och dricker kaffe ! Har en super trevlig kväll med Jenny L , Jenny E och Anderas ! Hörs i morgon !

Av Linda Johansson - 12 september 2012 09:52

Godmorgon !


eller ja , jag har jue så klart varit vaken ett tag så det är inte direkt morgon men endå :-) är fortfarande lite små trött men det ger väl med sig om ett tag ! Idag kör jag som sagt var ett eftermiddagspass ... får se vad den här dagen har ett erbjuda för ny lärdom för mej ... Torsda & Fredag är jag ledig och tänkte passa på och vila upp mej och göra lite nytta som tex tvätta fönstrena som behövs ... och så klart tvätta en del ... plugga teori och köra lite så klart ! Känns verkligen att man inte är van att ha ett schema och ett jobb att anpassa ... det enda jag har att anpassa är skolan och då går jag inte längre än till lunch om jag inte stannar kvar och pluggar lite då ... visst jobba jag under sommaren och gick efter schema men man vänjer sig snabbt att kunna göra lite som man vill under dagarna ... så man får planera ordentligt när man går efter schema har jag märkt :-)  Nu ska jag göra lite annat innan jag tar bussen in till praktiken jag lär jue inte veta hur jag gör med busskortet iaf så jag får göra mej dum och fråga det ... jag har aldrig ägt ett busskort i hela mitt liv eftersom jag aldrig behövt ha ett för jag åker nästan aldig buss , dom enda gångerna jag åker buss är väl när jag åker in med kompisar till Valbo för att shoppa lite då betalar man ju med kontanter så klart ... busschaffören kommer väl tycka att jag är korkad eller nå !


Hörs senare , kanske bloggar ikväll när


jag kommer hem !

Av Linda Johansson - 11 september 2012 20:14

Från mobilen ikväll , ligger som ett slakt i soffan är helt slut i hela kroppen efter första dagen på praktiken ! Klockan ringde 04.30 imorse !!! Kan lova att jag var mer död än levande sen så har jag sovit dåligt inatt mycket pga att jag skulle upp så tidigt och sen att jag är så rädd och försova mej ! Men det var bara att masa sig upp dricka lite kaffe och röka för att försöka vakna till liv , lite grann iaf ! Bussen gick 05.55 emot Gävle Sjukhus ! Jag hatar att åka buss själv men det gick bra :) jag kom fram som jag skulle ! men gud så otroligt mycket nytt som jag aldrig provat på förut ! Mycket att ta in på en och samma dag ! Dagen har varit hektisk något att göra nästan hela tiden men endå väldigt intressant och roligt :) mycket gå fram och tillbaka många nya intryck och ansikten som jag måste lära mej ! Men jag tar en dag i taget jag vill gärna prova nya saker och det kommer jag att tala om också så dom vet att jag vill prova och är framåt ! Imorgon jobbar jag efterniddag känns bra , tur att jag slipper förmiddag imorgon så jag får sova lite längre på morgonen iaf :) kommer ta 12.25 bussen in för att komma in i tid , kommer komma tidigt men för jag börjar inte förens 13.30 men det är den enda bussen jag kan ta om jag ska komma i tid och hinna byta om innan ! Slutar 22.00 och är ledig torsdag och fredag och kör helgen sen ! Det är ert bra schema , vi la upp det så att jag jobbar bara två dagar nästa vecka när Nea kommer hem igen och jag har skola ! Det här kommer att bli bra det vet jag :) fast jag kan lova att det kändes förjävligt och behövs köpa ett buss kort för en månad för 575 kr !!! Det sved ! Men men ! Resten av kvällen kommer jag ligga död i soffan och kolla på tv ! Men först en dusch ! Hörs imorgon !

Av Linda Johansson - 9 september 2012 19:55

Godnatt mina fina läsare !


Jag orkar inte blogga senare ... den här dagen har varit hektisk enda sedan jag slog upp ögonen , dammat , dammsugit , torkat golven  , tvätta , vikt tvätt , lagat mat , diskat , plockat , lagat mat , övningskört , handlat ,  städat Neas rum , duschat Nea , jag kan bara fortsätta ! Min rygg värker och jag är helt slut hela jag! Tur att den här dagen är slut nu ... fast endå inte

Jag ska strax lägga Nea själv ska jag slänga mej i soffan och kolla på premieren av X-factor Sverige hoppas det är nå bra sångare / sångerskor ikväll ... imorgon ett besök på praktikplatsen få ett schema och en rundvandring !


Godnatt sov gott , hörs imorgon !

Av Linda Johansson - 9 september 2012 15:56

Äntligen klar med städningen !


Fast det tog tid , började så sent men nu är det äntligen klart ... ryggen värker och jag är fruktansvärt trött ... förstår inte hur jag kan bli så trött min lägenhet är bara på 52 kvadrat meter det är ju ingenting och städa igentligen ... tänker på flera stycken som har det mycket större ... bland annat min bror som bor i hus med två våningar , sen Jenny R som också bor i hus dock inte så stort hus men betydligt mycket större än mej ... och sen ska vi inte tala om min kusin Malin som har fyra våningar och städa ... jag förstår inte hur hon orkar jag som gnäller på min lilla lägenhet ... Ni är duktiga som håller ordning endå fast det är stort ! Men nu är jag iaf klar och nu kan jag lägga detta åt sidan och göra något annat roligt istället ... dock så blev inte Neas rum städat för hon vägrade och plocka ihop alla henne saker på golvet och i sängen då tycker inte jag att hon ska ha det städat heller ... jag vägrar och städa åt henne jämt ! Hon börjar bli stor nu vilket hon påpekar många gånger per dag , då tycker jag om hon nu är så stor som hon tycker att hon är så kan hon faktiskt plocka ihop sakerna i sitt rum , dammningen och dammsuga kan jag göra men inte plocka ihop vilket jag för göra nästan varenda dag ! Så hon får ha sin dörr stängd så jag slipper se eländet !


 


Vad vi ska roa oss med resten av dagen (som snart är slut) vet jag inte rikigt än ... jag måste vila ryggen efter städningen först ... jag bjöd över mamma & pappa på kaffe senare får se hur dom gör ... sen ska vi väl ut och handla lite så slipper jag göra det till veckan ... och så klart vill jag köra lite idag också om vi hinner , Nea måste lägga sig i tid ikväll eftersom hon ska till skolan imorgon och jag vet hur hon är på morgonen när hon ska upp tidigt ! Imorgon är det en ny vecka med nya måsten och roligheter , veckorna går så otroligt fort så jag hinner knappt med ... och det står inte på förens jag fyller 26 år herregud jag är snart 30 snacka om panik ! Vi får höras av senare nu ska jag vila ryggen en stund !

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards