Alla inlägg under september 2012

Av Linda Johansson - 6 september 2012 15:12

Tänkte dela med mej av ett tips som jag tycker fungerar väldigt bra ! Istället för att andvända olika slags trasor eller toalettpapper eller vad ni nu andvänder er av när du ska damma / skrubba av toaletten både toa , handfat och badkar ... så andvänder jag mej utav våtservetter , oftast så är det svårt att skölja ur en trasa ifrån allt damm som fastnar på trasan när du dammar , men med våtservetter är det lättare , dom sköjer man bara av under kranen och kan andvändas en gång till (om den inte är jätte dammig då) sen går det jätte bra att slänga dom i toan när dom inte går att andvända istället för att behöva tvätta trasorna ... billigt och bra på samma gång , jag säger inte att man behöver andvända bebis våtservetter utan jag köper mina på dollar store faktiskt dom kostar 10:- och luktar gott gör dom också , perfekt till sån här andvändning med dammning istället för att lägga ut mer pengar ! Prova gärna , för mej funkar det jätte bra ... skriv gärna och berätta om det funkade för dej också om du vart nöjd ... !


 

Av Linda Johansson - 6 september 2012 13:38

Javisst !


Jag kan tala om för er att ibland blir jag såååå arg på mej själv ! Arg och trött på att jag har noll ork till och göra det jag verkligen behöver göra ... jag skulle städa idag , men hur långt har jag hunnit ? Jo andra tvätten i tvättmaskinen , bäddat rent i Neas & min säng och plockat ihop i både Neas rum och alla andra rum ... det är det enda som jag har gjort idag ! Och klockan är snart 14.00 .... Jag har huuur mycket som helst kvar att göra innan allt är klart ... jag vet inte vart jag ska få energin ifrån , jag har förmågan att fastna framför tvn eller datorn ... just nu har jag fasnat framför "Det Okända" på Tvn , men så fort det är slut ska jag ta mej i kragen och börja damma av här hemma så får vi se hur långt jag kommer men jag ska göra klart inann veckan/helgen är slut för på Måndag ska jag till Gävle sjukhus för första besöket på praktiken !


 

Vi hörs av lite senare när jag städat klart !

Av Linda Johansson - 6 september 2012 08:34

Godmorgon min fina läsare !


Hoppas att ni sovit gott , det har iaf vi ...även fast Nea inte kom upp ur sängen förens 07.30 och då börjar hon 08.00 , hooops ! så det blev lite stressigt och få i henne frukost och få på henne kläderna , men hon kom iaf i tid ... jag följde med henne en bit till skolan sen gick hon sista biten själv , sur för att hennes nya skinnjacka var för pösig som hon sa ! herregud nu börjas det ... så den lär hon väl inte vilja andvända igen , så det slutar väl med att jag får sälja den ! Själv sitter jag och kollar på vakna med the voice så klart , käkat frukost och dricker kaffe till det ... ett måste på morgonen för att vakna ... och inte nog med det så är det Torsdag idag och då är Daniel Paris och gästar pogrammet kan inte bli bättre ... Jag ska snart sätta fart och städa innan jag ska hämta tjejerna i skolan , blev  bestämt igår att Nea ska få ta med sig lill Johanna hem idag för det passade inte så bra igår ... så då bestämde jag och Johannas mamma att jag hämtar hem båda tjejerna idag , men dom får roa sig ute idag medans jag städar ! Så , så roligt kommer jag ha idag ! usch jag hatar och städa , det värsta som finns plus att min rygg går av pga dammsugningen , men men jag måste !


 


Vill passa på att stor gratulera min bästa kompis Jenny Remula som fyller 28 år idag , alltså hon fyller tant :-P hoppas att du får en bra födelsedag gumman jag ringer dej senare ! Puss Puss !

Av Linda Johansson - 5 september 2012 20:42

Det är så kul och köra bil !


Jag skulle kunna köra en hel dag känns det som ! När man börjar känna sig mer och mer säker i både trafiken och bakom ratten och börjar lära känna bilen mer och mer så är det så mycket roligare ... visst blir det fel ibland men ingenting som inte går att rätta till , idag har det gått bra med växlarna och ett motorstopp fick jag det var för att jag stod i en liten liten nerförsbacke och hade en bil tätt bakom och jag blev nervös och började rulla mer och mer bakåt emot bilen bakom så jag tappade bort mej och så klart fick motorstopp men jag kom iväg på en gång efter det ... jag har svårt för uppförsbackar för jag har förmågan och rulla bakåt jag har inte hittat dragläget där riktigt än men jag jobbar på det ... stopp ljusen och rondellerna gick jätte bra idag kom iväg utan nå som helst problem när jag hade stannat ... fick prova igen och parkera och för både jag och pappa behövde handla hem lite saker så jag åkte till coop och parkerade helt själv och hamnade i rutan , och sen fick jag ta bil nycklarna själv i fickan då kände jag mej väldigt stolt och vuxen , det är nå speciellt det där :-) fick prova på och backa för första gången idag också , första gången gick det lite så där men andra gången backade jag riktigt bra och rakt :-) gud vad jag vill ha mitt körkort nu känner jag ... Men det går jue inte , man måste plugga en massa också ... imorgon blir det iaf ingen körning då ska jag passa på och städa här hemma !


 


Av Linda Johansson - 5 september 2012 17:06

Läste nog det smartaste och det bästa Hanna Widerstedt har sagt enda sen hon öppnade sin söta lilla mun i sin blogg och ja i allmänhet , synd bara att hon är så osmart så hon kommer på i efterhand att hon kanske skulle ha sagt något , annars brukar jue hon vara rätt rapp i käften :-) kanske dags att gnugga hjärncellerna lite och tänka lite snabbare nästa gång :-) annars så var det bra skrivet utav henne , hon kanske inte är så jävla dum endå !


http://werun.se/widerstedt/2012/09/05/alltsa-lagg-ner/#disqus_thread


Hej jag heter Hanna och förstår ingenting !

 

Av Linda Johansson - 5 september 2012 16:27

Lite kaffe på det här så blir det bra sen :)

Av Linda Johansson - 5 september 2012 14:35

Nea är ute och leker och jag passar på och sitta här en stund , städningen får jag ta imorgon när jag är hel ledig så jag får börja på morgonen ! Nea blir väl ute en stund så jag får underhålla mej själv ... kul när kompisar till henne kommer och ringer på dörren och frågar om hon ville leka , man såg hur hon lös upp min lilla skrutt unge ! Men jag gjorde iaf klar uppgiften idag och det känns skönt att ha det gjort tills på Fredag ... jag har fått lite mer klarhet i det hela nu eller om jag bara inbillar mej det :-) man vet aldrig !


När jag gick till skolan idag så lyssnade jag på en låt (den är inte alls ny) jag har hört den hur många gånger som helst , men på något konstigt sätt så lyssnade jag ordentligt på orden / texten den här gången medans jag gick och hur sjuk är det inte att jag inte har hört det förut att den här låten så vill jag ge till en viss person som har gjort livet surt för mej enda sedan lill skruttan min var liten , som har tagit alladeles föööör stor plats och inte insett vilken plats hon har ! Den passar så bra in på hur jag känner (ja fattas en massa ord) men alla ord i den här texten / låten stämmer in och den vill jag ge till dej , du vet vem du är för du läser min blogg du känner garanterat igen dej ! så den här låten är till dej !



Sen kan vi köra en till låt medans vi endå håller på , men den här låten är inte till någon alls,  utan jag tycker att den är så sjukt bra bara ... alla låtar Maroon 5 har gjort är otroligt bra , man blir liksom glad att höra dom ! Så den här låten ligger på topplistan för mej just nu ! en låt som man vill röra sig till det är svårt att sitta still helt enkelt !



Av Linda Johansson - 5 september 2012 08:44

Godmorgon !


Tänkte slänga in ett inlägg innan jag ska bege mej till skolan och få lite gjort idag , måste hinna och göra klar läxan idag !Inte ett dugg sugen på att knata iväg till skolan när jag ser hur mycket jag skulle behöva städa här hemma , men men det får vänta tills imorgon när jag är hel ledig ifrån skolan så jag har hela dagen på mej , nästa vecka börjar praktiken och jag vet inte alls hur mitt schema kommer att se ut och hur trött jag kommer att vara när jag kommer hem så städningen kommer nog att komma lite åt sidan dom här veckorna är jag rädd , det är så mycket annat jag måste hinna med ... men vad gör lite smuts i hörnet liksom ?!


Tyckte Nea var såå duktig idag ... hon ville först gå själv till skolan men efter jag frågat henne om hon ville gå själv eller om jag skulle följa med en bit så ville hon att jag skulle följa med en bit på vägen , och självklart det är ganska stort endå att gå själv till skolan för första gången ... jag tror Nea tycker att hon är redo helt snart att gå själv ! Visst vart jag lite orolig när hon ville gå själv imorse så jag var glad att jag fick följa med en bit , men jag släppte av henne en bit ifrån skolan och så gick hon iväg själv (så klart med en massa andra barn runomkring) men jag stod kvar och kollade efter henne så att hon gick raka spåret till skolan och att det gick bra innan jag gick ! Jag är lite av en höns mamma och har lite svårt att släppa taget och inse att hon börjat bli så stor min lilla flicka ! Hon tycker verkligen att det är kul att gå i skolan , hon växer och hon tycker att det är jätte roligt och blir så stolt när hon får prova på nya saker så hon känner att hon blivit större och inte är liten än ... barn ska få utforska och få försöka själv för det växer dom med , man kan inte följa ett barn resten av livet dom måste prova på att stå på egna ben , just det här med skolan ! Att hon får känna att hon klarar av att gå själv ... jag hämtar henne alltid så klart för ibland vet jag inte om jag blir klar tidigare i skolan eller senare därför tycker jag att det känns tryggare att jag hämtar henne ! Men såsmåning om så kommmer hon gå både hem och till skolan själv men inte det här året ! man måste börja med en sak så hon får känna hur det känns först innan man börjar med en annan sak !


Hur som helst !


Efter skolan idag känner jag att jag nog måste hem och städa av lite här hemma endå  , får se vad Nea vill ha för sig idag ... ska också ut och köra lite , körde lite igår också och det gick bra det kändes lättare å komma iväg med den nya bilen än den gamla på något sätt , tror det är för att den här bilen har en större motor , så vi tog en liten sväng igår jag & pappa igenom stan jag hade tur och behövde inte stanna vid stoppljusen den här gången och inte vid rondellena heller ... så vi får se hur det går ikväll då om det går lika bra ... fast jag lär vara ärlig och säga att jag faktiskt glömde växeln ibland eller glömde och glömde jag la i fel växel men fixade till det direkt och det gick bra !

Jag ska kolla klart på "Vakna med the voice" innan jag ska göra det sista och knata iväg till trök skolan !


hörs senare !


Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards