Direktlänk till inlägg 21 november 2012

Det är lite jobbigt just nu !

Av Linda Johansson - 21 november 2012 18:51

Godkväll !


Ber om ursäkt att jag inte varit aktiv på bloggen men ibland känns det väldigt tungt , så tungt att man inte orkar eller vill göra så mycket ... dom här senaste dagarna har varit just så ! Det känns som om att det aldrig får vara riktigt bra ! Mycket som händer just nu ... idag fick jag / vi ännu ett besked som tog mej hårt ... måtte detta inte hända då vet jag inte vad jag tar mej till ... då kommer hela mitt liv stanna av helt ,  och allt som jag håller på och kämpa för kommer rinna ut i intet ! Allt känns så mörk just nu ! När man väl tagit sig upp lite grann mot toppen så händer det alltid någonting som får en att falla neråt igen och för att komma upp en liten , liten bit uppåt krävs så otroligt mycket och faller man ner igen så känns allting så otroligt meningslöst ... Om jag endå hade min älskade fina vän mormor hos mej , jag skulle kunna göra nästan vad som helst för att få åka dit och krypa upp i hennes soffa som jag gjorde när jag var liten när jag mådde dåligt eller var ledsen eller arg ... då kändes det mycket bättre , jag kände mej så trygg hos henne , det var allt jag behövde för att må bra igen , om bara för en stund ! Det var något alldeles speciellt ... men hon finns inte här hos mej längre och jag kan inte hur mycket jag än vill åka hem till henne ... Jag för trösta mej med att hon alltid kommer att finnas med mej endå i mitt hjärta där kommer hon alltid att finnas !


Det känns som om jag blir straffad för någonting ... att det alltid är någonting som får mej falla ! Det här var det sista jag behövde få veta ! Jag önskar att jag inte fått veta något , kanske skulle det ha varit bättre då ! Men förr eller senare så hade jag endå fått veta ! Så varför dra ut på lidandet ! Men just nu så känner jag att jag gärna hade väntat med att få veta , för nu kommer det att bli svårt och tänka på någonting annat än just det ! Men jag ska försöka leva som vanligt jag ska försöka vara den starka som jag alltid har varit ! Jag måste vara den som orkar och är stark när det finns den som inte är lika stark som jag , då måste jag finnas där när "hen" faller !


Nog om det här ! Jag kanske kommer ta en liten blogg pause några dagar framöver , känner att jag varken orkar eller har tid och sitta och slänga ner en massa värdelösa meningar när det finns annat som jag måste lägga ner tid och energi på som det ser ut just nu ! Ni får helt enkelt ha överseende med det ... jag älskar och blogga det är lite av mina intressen men ibland så får man lägga sina egna saker åt sidan när det finns andra som behöver än mer !


Godnatt !

 
 
Vanessa

Vanessa

21 november 2012 19:15

Vilken fin blogg du har!
Jag förstår verkligen hur du menar när du säger att man hela tiden blir straffad. Det är hemskt att man behöver kämpa så för att ta sig upp, men att falla ner är enklare...

Min mormor betyder väldigt mycket för mig, utan henne vet jag inte hur jag hade klarat av vissa saker

Hoppas du mår bättre om ett tag igen!
Kram

http://www.borntomakeyouhappy.bloggplatsen.se

Linda Johansson

22 november 2012 13:42

Tack så mycket , kul att du gillar den :-)

Ja det är något som jag har fått gjort i många år nu och det börjar tära en hel del på en , man har inte hur mycket ork som helt ! Men jag hoppas på att det kommer att bli bättre !

Var rädd om din mormor , det glädjer mig att ni har en fin kontakt , jag och min mormor vi var ett ! man vet aldrig när det är försent så jag brukar säga till folk att vara rädd om dom nära och kära , en dag är dom borta och saknden som man har kan inte med ord beskrivas !

Tack för din kommentar :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Johansson - 14 augusti 2013 12:09

Slänger jag in en bildbomb så rolig har jag blivit :-)                                     ...

Av Linda Johansson - 13 maj 2013 11:55

Tung dag idag men lägger endå på ett leende på läpparna bara för att ! ...

Av Linda Johansson - 1 maj 2013 21:30

Ledsen att jag bloggar så dåligt nu för tiden ... men ni som följt min blogg vet varför , som plåser på såren så ger jag er en till bildbomb som vanligt får bilderna tala för sig själv !                         Puss & Kram så länge ...

Av Linda Johansson - 21 april 2013 21:28

Bilderna får tala för sig själv den här gången !                       ...

Av Linda Johansson - 17 april 2013 14:41

Jag bara ÄLSKAR den här låten ! Ingen låt har fått mej att rysa i hela kroppen som just den här låten gör , plus att Bruno Mars har den här hesheten speciellt i den här låten som jag är så jävla svag för när killar sjunger ! Jag bara njuter !    ...

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards