Direktlänk till inlägg 8 augusti 2012

Lite shopping !

Av Linda Johansson - 8 augusti 2012 17:23

Ja , jag HAR varit i farten igen ! Kan inte låta bli ! Denna gång blev det balaamspray och balsam också för håret , puder , tre parfymer och rakblad plus en gul svart klänning jag gjorde ett kap på den hade kostat 1199 kr men jag köpte den för 150 kr den kommer bli bra till bröllopet :)

 
 
Ingen bild

Ninni

8 augusti 2012 17:47

Men så härligt med lite shopping! ;) hehe Det är bra, man SKA unna sig! Då mår man bra!
Men var gjorde du ett sådant fynd med klänningen? Den måste du bara visa!! ;) (gärna på så klart hehe) Och så underbart att gå på bröllop!! Det brukar vara så vackert och så fint! Någon du står nära som sgifter sig? :-)

Nämen måste jag ju bara säga vilken underbar liten lapp! Så gulligt!!! Vad hade ni bråkat om nu om man får fråga?... :p Barnen är ju bara för söta ibland! Är hon i en sådan period nu att det inte lyssnas, sägs emot och doningar? Eller hur brukar era små bråk vara?
Hade ett riktigt tråkigt bråk igår när ingenting var bra och det känns så jobbigt ibland, barnen slår bakut och ja... :-/
Det är ju skönt om det kan lösa sig och gå över snabbt i alla fall.. :) Drukar ni få långdragna bråk/sura miner hemma? Eller sådär att hon vänder den ena mot den andra?

Hoppas ni haft en fin dag trots trök vädret!

Linda Johansson

9 augusti 2012 12:26

Hejj Ninni ! :-)

Ja gud jag måste shoppa ibland annars blir jag galen :-) fast nu på senaste tiden har det väl blivit ganska mycket men har man råd så lär man passa på :-) det var faktiskt hos Fru Nilsson på stan jag trodde bara att dom hade prydnadssaker och sånt tjafs men tydligen så har dom börjat med kläder också och jag såg klänningen som var så söt riktigt sommrig så då kunde jag inte låta bli :-) Ja jag ska visa den men inte förens det är dax för brölloppet vill inte gärna prova den igen så det kanske händer något med den innan ... men bild kommer så klart sen :-) Ja det är min kusin som gifter sig första gången jag går på bröllop så det ska bli väldigt kul faktiskt :-)

Ja hon har sina knep den lilla tjejen :-) vi var nere på stan hela dagen igår fika och strosa runt efter kläder till bröllopet och hon betedde sig inte alls bra på hela tiden , sen ville hon ha ett läppglans för vuxna men jag sa ifrån hon ska inte börja med smink än eftersom hon bara är 7 år och då blev det ett jäkla liv jag var självisk , världens dummaste mamma och hon hatade mej m.m ! men det gick över men idag är det samma sak hon har betett sig illa och hon är sur och grinig det är underbart att vara förälder ... ibland så har man lust att sälja dom på blocket :-P Ja gud ja hon är inne i en jätte svår och jobbig period jag har det väldigt tufft och all min energi tar slut på en och samma dag ... men jag hoppas att det går över snart ! Jag vet precis hur det är , man vet inte vad man ska göra man blir knäpp helt enkelt ! hon är nästan jämt sur nu för tiden tycker jag speciellt när hon inte får som hon vill ... oja hon är bra på att vända oss alla emot varandra det snappade hon upp fort det kan du tro :-)

ha en fortsatt bra dag nu !

 
Rakblad

Rakblad

10 augusti 2012 19:36

Vad tycker du om Venus Embrace? Har testat lite olika rakblad men inte testat något som jag gillar! /Eva

http://www.timetoshave.se/rakblad

Linda Johansson

11 augusti 2012 17:33

Jag andvänder bara venus rakblad ... dom passar mej perfekt :-) hoppas du hittar det du söker och trivs med !

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Johansson - 14 augusti 2013 12:09

Slänger jag in en bildbomb så rolig har jag blivit :-)                                     ...

Av Linda Johansson - 13 maj 2013 11:55

Tung dag idag men lägger endå på ett leende på läpparna bara för att ! ...

Av Linda Johansson - 1 maj 2013 21:30

Ledsen att jag bloggar så dåligt nu för tiden ... men ni som följt min blogg vet varför , som plåser på såren så ger jag er en till bildbomb som vanligt får bilderna tala för sig själv !                         Puss & Kram så länge ...

Av Linda Johansson - 21 april 2013 21:28

Bilderna får tala för sig själv den här gången !                       ...

Av Linda Johansson - 17 april 2013 14:41

Jag bara ÄLSKAR den här låten ! Ingen låt har fått mej att rysa i hela kroppen som just den här låten gör , plus att Bruno Mars har den här hesheten speciellt i den här låten som jag är så jävla svag för när killar sjunger ! Jag bara njuter !    ...

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards