Alla inlägg den 13 juli 2012

Av Linda Johansson - 13 juli 2012 21:39

I soffan och har svårt att röra mej pga ryggen (som jag nämnde i tidigare inlägg) och blir liggandes här resten utav kvällen ! Därför blir det ett tråkigt mobil inlägg svårt att resa mej ! Att bloggplatsen inte fixat en mobil app ännu tycker jag är totalt värdelöst dom har lovat i månader nu att den ska komma snart men ingenting händer ! Hmm ! Funderar på att börja blogga på nattstad istället ! Skit bloggplatsen ! Skapligt bitter känner jag , ont i ryggen och huvudvärk sen är jag trött som ett as ! Orkar inte blogga på den här skit sidan ! Hörs imorgon !

Av Linda Johansson - 13 juli 2012 11:44

Ett normalt liv snart ?


utan den här jävla ryggvärken och ischias som hela tiden gör det svårt för mej att klara av saker och ting ! Gaah ! min rygg tar verkligen död på mej snart ! Skulle ha städat idag för jag hinner inte nån annan dag innan vi åker på Måndag vill gärna komma hem till städat efter en vecka ... Men inte då min rygg klarar inte av det inte just nu iaf ... får se hur det blir senare idag / kväll men som det är nu så har jag svårt att röra mej och gå hur ska jag då kunna böja ryggen fram och tillbaka när jag ska dammsuga och torka golven ... nej det räcker som det är vill inte ha ondare så jag inte kommer upp ur sängen sen ! Hoppas att jag blir bättre under dagen så jag kan ta städningen senare ikväll skulle vara skönt att ha det gjort när vi åker !


 


Den här dagen ska jag försöka ta vara på även fast inte ryggen är den bästa för tillfället ... imorgon är det jobb igen 24 timmars som gäller ! Mindre roligt att jobba så många timmar på helgerna men det blir pengar iaf , sen är jag ledig i en vecka :-)  Har lite grejer att göra idag sen ska jag ut och övningsköra lite senare också sen som sagt var få vi se om jag kan städa av lite här hemma ! Ska slänga mej i soffan en stund nu innan jag ska iväg !

Hörs senare !

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards