Alla inlägg den 22 juli 2012

Av Linda Johansson - 22 juli 2012 22:12

Godkväll !


Dagen har varit bra det blev en vända in till Gävle för att kika lite på garageloppis det är skit roligt och gå runt där och kika på allt möjligt men gud så mycket folk det var där ,  som både sålde och som kikade ! Verkar varaa riktigt populärt det där , får se om jag är ledig på Söndag eller inte så kanske man kan åka in igen och kika lite alltid hittar man någonting :-) Nea hittade en smyckehållare med blommor på riktigt fin faktiskt , två små djur ett armband och ett smyckeskrin som spelar ! Jag själv hittade två svarta skålar eller vad man nu ska kalla dom , och en fruktskål och 10 st vita kaffemuggar som jag inte kunde motstå tydligen skulle dom vara riktigt goda och dricka kaffe ur ! Vart en sväng in på gallerian nian också för lite mat i magen jag kände för lite Wook för det var så länge sen jag åt det så det blev friterad kyckling med sötsursås otroligt gott !


en bild på grejerna jag köpte ! Ibland hittar man faktiskt saker !

 


Efter Gävle så åkte vi hemåt , Nea följde med mamma & pappa ut till bror och brorsdottern Emma så tjejerna lekte i flera timmar medans jag höll mammas & pappas hund sällskap vi tog en promenad upp till hemmakväll för att lämna tillbaka en film Nea lånat riktigt skönt att ta en promenad speciellt när det inte är så mycket  folk på stan Ludde (hunden) blir så hispig när det är mycket folk sen har vi legat i soffan tills mamma , pappa & Nea kom hem igen käkade lite stuvade makaroner tillsammans med mamma & pappa innan vi åkte hemåt , Nea ligger och sover så mysigt i sin säng min älskade unge min finaste lilla ängel ! imorgon väntas jobb för min del och Nea kommer att spendera dagen och natten med mamma & pappa ! Nu får det räcka med pladder för idag ! Bloggar mer imorgon !

Hörs !

Av Linda Johansson - 22 juli 2012 14:04

På gallerian nian och mättar magen :)

Av Linda Johansson - 22 juli 2012 10:07

Godmorgon !


Hoppas att ni har sovit gott , det har vi gjort iaf även fast det vart rätt sent igår kväll , vi var hemma hos mamma & pappa och åt hemmagjord pizza och vem kan motstå sådant ? Inte jag ! det vart en runda med biucken igår med mamma & pappa när det var så fint väder ute , svängde förbi IKEA och stoppade lite mat i magen innan vi åkte vidare till Trebo för en kopp kaffe och glass i solen ! innan vi åkte vidare hem till bror medans små tjejerna lekte som bäst så passade jag på att ta ett varv runt området med bilen och pappa ! Fan jag måste verkligen jobba på att komma iväg jag kommer fan inte iväg antingen gasar jag för mycket så det blir en ordentlig rivstart eller så gasar jag ingeting och bilen lägger av ! Blir tokig ! Måste ringa till körskolan till veckan och kolla med dom om dom kan hjälpa mej , för mamma & pappa vill jue så klart inte få sin bil förstörd ! Jag kanske inte är menad till att köra bil ? I bland så undrar man ! Men jag ska fixa det här jag ska träna och träna ! Har hört att det är fler som hade problem med det där innan dom grejade körkortet så jag är tydligen inte ensam om det iaf !


Hur som helst !


Idag ska vi in till Gävle på äventyr , senare ikväll bli det lite myskväll som vi inte riktigt hann med igår ! Imorgon är det jobb som gäller mellan 13.00 till 09.00 på Tisdag sen resten utav Tisdagen är jag ledig sen jobbar jag Onsdag och Torsdag 09.00 till 15.00 riktigt bra pass när man har barn hemma ! och på Fredag är det 24 timmars som gäller ! Så sista veckan med sommarjobb det har gått riktigt fort faktiskt , men det ska bli skönt att få komma tillbaka till skolan igen och bli klar med utbildningen nångång ! Men jag kommer självklart fortsätta jobbba extra lite då och då när jag kan och har tid för jag tycker att det är så roligt å jobba med det jag gör , jag har alltid vetat att jag vill jobba med människor ! Men vi ska självklart hinna med lite skojigheter till veckan endå fast jag jobbar !

Nu ska jag dricka upp min redbull så jag blir människa igen kaffe funkar jue inte för magen ! Sen få upp Nea ur soffan och äta lite frukost innan vi ska iväg ! Bloggar mera sedan ! Ha en bra dag ute i solen !

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards