Alla inlägg den 15 juli 2012

Av Linda Johansson - 15 juli 2012 17:05

Dumma mej som skulle vara så envis och dammsuga & torka golven ! Nu får jag äta upp det till kvällen börjar strama mer och mer i ryggen ner till låret ! Kul att vara invalid då ! Jävla rygg ! Men jag är envis och tänker fortsätta att damma , dammsugningen och torkningen är klar det tog jag först för att inte störa grannarna senare (jag kan faktiskt vara snäll ibland) ska ta och sitta i några minuter sen ska jag köra igång igen har hur mycket som helst kvar å göra innan jag får lägga mej i soffan och ta det lungt !


Damma

rensa kylskåp / frys

Laga mat

Diska

Duscha

Måla naglarna

Packa (Får inte glömma något)


 


Hörs sen !

Av Linda Johansson - 15 juli 2012 15:24

Nu har jag en veckas ledighet !


Jag kan faktiskt förstå nu att dom som jobbar året om älskar sommaren när semestern kommer även fast man tycker om sitt jobb eller älskar det man gör så behöver man ledighet också ! Då spelar det liksom ingen roll vad det är för väder klart man vill ha en riktig sommar med varma dagar och sol men det är precis lika härligt att ligga på altan i en hamock eller nå och läsa en bok och lyssna på regnet eller vad säger ni ? Jag ska iaf som sagt var ladda upp den här veckan och vila min rygg ... tack och lov så gör det inte så jätte ont längre men jag är fortfarande stel och har svårt att böja benet riktigt ! Men imorgon kommer jag vara helt bra i rygg och ben det känner jag på mej !


Det är hur mycket som helst man måste göra innan man åker på semester en vecka har suttit och tänk på vad jag måste komma ihåg att göra och packa innan jag åker ! Hmm !


* Damma , dammsuga , Torka golven

* Packa ner allt som behövs inte glömma någonting

* Dra ut alla sladdar ur tv , lampor osv om det skulle bli oväder

* Gå igenom kylskåp och skafferi slänga det som är gammalt

* Gå ut med soporna

* Byta åt gnagaren och ge massor med mat !


Finns säker mer som måste göras som jag kommer komma på efteråt brukar kunna vara så ! Men jag ser fram emot en vecka tillsammans med familjen , speciellt mitt älskade barn som jag har längtat så otroligt mycket efter , vi kommer att få två underbara veckor tillsammans ... hitta på en massa skoj hoppas bara att vädret tillåter lite äventyr ute ! Annars kommer vi att trotsa regnet och gå ut endå , ingen idé att vänta på solen känns inte som om den kommer att komma endå ! Nu ska jag ta tag i städningen här hemma så det blir gjort ! Datorn kommer att följa med till Dalarna så jag kommer så klart att fortsätta och blogga under veckan !


 

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards